Bildirim
Kapali otoparka dadanan kediden nasil kurtulunur (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şunu deneyebilirsiniz urun.n11.comDualpest An-b030 Ultrasonik Pilli - Şarjlı Fare Kedi Köpek Kovucu - n11.comhttps://urun.n11.com/hasere-ve-fare-kovucular/dualpest-an-b030-ultrasonik-pilli-sarjli-fare-kedi-kopek-kovucu-P234838704
-
-
Kedilerin araca zarar verecek boyutta birşey yapabileceklerini sanmıyorum.
Üşüdükleri için sıcak bölgelerin uzerinde yatmaya çalışıyorlardır.
Biraz daha insancıl yaklaşın konuya bence, nazarı olsun onlar da arabanızın. (pati izi vs.)
Emin olun kedi o bölgede kendine daha iyi bir yaşam alanı bulsa muhtemelen oraya uğramaz. ama şehrin ortasında betonlar haricinde birşey kalmadığı için çok aciz durumdalar.
İlla da uzaklaştırmak istiyorsanız sirke deneyebilirsiniz, bir pamuğa biraz sirke emdirip çok gezdiği bölge yakınlarında bırakın.
Ya da biraz o bölgeye dökün arabaya zarar verir mi bilmiyorum. Ama kediyi uzaklaştırabilir.
Kediler sirke, limon, portakal gibi şeylerden çok sakınır. -
Portakal, limon, sirke bir işe yaramıyor. En azından bizim bahçeye girenler tınlamıyor.quote:
Orijinalden alıntı: kucukti
Kedilerin araca zarar verecek boyutta birşey yapabileceklerini sanmıyorum.
Üşüdükleri için sıcak bölgelerin uzerinde yatmaya çalışıyorlardır.
Biraz daha insancıl yaklaşın konuya bence, nazarı olsun onlar da arabanızın. (pati izi vs.)
Emin olun kedi o bölgede kendine daha iyi bir yaşam alanı bulsa muhtemelen oraya uğramaz. ama şehrin ortasında betonlar haricinde birşey kalmadığı için çok aciz durumdalar.
İlla da uzaklaştırmak istiyorsanız sirke deneyebilirsiniz, bir pamuğa biraz sirke emdirip çok gezdiği bölge yakınlarında bırakın.
Ya da biraz o bölgeye dökün arabaya zarar verir mi bilmiyorum. Ama kediyi uzaklaştırabilir.
Kediler sirke, limon, portakal gibi şeylerden çok sakınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim seni olumsuz yönde eleştirenlerin çoğunun arabası baba parası ile almışlar. Yada parayı kolay yoldan şanş ile kazanmışlar. Bu yüzden seni anlayamazlar. Sen arabayı nasıl kazandığını bilirsin. Boş ver burada baba parası ile araba alanlara bir şey anlatamazsın. Adam parayı nasıl kazanıldığını bilmiyor ki. -
Çok gördüm senin gibileriquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F98FD276A
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apartman çevresinde bir kedi var bazen eve de gelir ama canı isterse yoksa girmez , bıkınca da çıkar . bir ara dikkatimi çekti eve girmek istediğinde eğer izin vermezsem kış günlerin çamurlu ayakları ile kaput üstünde dolaşıyor aslında dolaşma değil resmen bulama yapıyor yani onlar adım atılmış değil resmen kirletilmek için yapılmış, mesela o zamanlarda ön cama da çamur bulaştırıyor aramızda sorun yoksa sadece kaputa oturuyor.
siz onu günde 15 dakikanızı ayırırsınız o sizin için 24 saat plan yapar .
haaa
kedi nerdemi şu an
salonda uyuyor ....
belki de onu arabadan uzaklaştırmanın en iyi yolu onu eve almaktır . -
ayrıca mal diyerek hakaret etmişsin. ben mesajımı sildim sen de özür dilequote:
Orijinalden alıntı: Guest-F98FD276A
Bu mesaj silindi. -
senide o şekilde itlaf etselerde o hayvanlar kurtulsa... -
He tamam. Çok içten istersen gökten kemikte yağar. Hayvanların karnı doyar... -
hoşt aynaya bak çomar efendi... + kemik zararlı köpeklerde ciddi tehlikelere sebeb oluyor... -
Atalar böyle söylemiş yapacak birşey yok.
Dediğim gibi sokakta başı boş sahipsiz kedi köpek olmasa bu sıkıntılarda olmaz. -
Bizim sitede de var bir kedi. Arabamın üstüne çıkıyor hep pati izi oluyordu. İlginçtir sadece benim arabamın üstünde geziyordu. Arabadan indiğimde hep yanıma gelir beni blok girişine kadar takip ederdi. Bir kaç ker hişt pişt yaptım olmadı. Bu da yetmezmiş gibi artık blok girişinden içeri giriyor ve 1.kattaki daire kapımızın önüne kadar geliyor paspasın üstünde geceliyordu. İnanilmaz bir şekilde hal ve hareketleri o kadar sevimli gelmeye başladi ki onu kapımın önünde beslemeye başladım. Gece kapımın önünde yoksa ewde herkes uyuduktan sonra deli gibi sokağa çıkıp onu aramaya başladım. Aramızda müthiş bir bağ oluştu. Ve artık arabamın üstünde geZmiyor...
Bu hafta sonu da tüm aşılarını yaptıracagım. Hayatıma yeni bir anlam kattı resmen. Adını da Yalman koydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 14 Ocak 2020; 14:32:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kediseverler çok iyi yapmış, hayvanların tek derdi hayatta kalmak, soğuk kış günlerinde bir nebze yardımcı olsan ne olur, ne kaybedersin? Mala mülke bu kadar önem vermeyin, iki gün sonra muhtaç duruma düşersiniz, o zaman anlarsınız çaresiz kalmanın ne olduğunu. Köpek olsa anlarım da kedinin hiçbir zararı yok size, pati izinin çıkmadığını ne duydum ne gördüm, bence kedilere bir şeyler yapacaksın iz çıkmıyor diye kendini inandırıp vicdanını rahatlatacaksın. Kediyi alıp başka yere bırakacakmış bir de bunu alenen söylüyor, hayvanlar dilsiz kullar, ahiret gününde gelir yakana yapışır inşallah, o zaman dersin ama yaaa pati izi yapıyorlardı diye
illa çözüm istiyorsan git kedileri zehirle, 200 tl para cezasıyla kurtarırsın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X