Şimdi Ara

Kapali otoparka dadanan kediden nasil kurtulunur (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
15.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hic tanimadigin birine, arabasina temiz bakmak istedigi icin sonradan gorme dedin. Ustune insallah tez zamanda agir hasarli kazaya karisirsin diye beddua ettin. Yetmedi, kedi dusmani ilan ettin. Simdi de ulkeye hicbi faydasi olmadigini iddia ediyorsun. Aslinda sana soylenecek cok sey var da.. Sag ol, yorumlarin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Bu cümleyi aynaya bakarak mı yazdın?

• Hayvan sever bir insanım. Evimde 2 köpeğim var. Yıllarca evde kedi besledik. Bagajda her zaman kedi köpek maması bulunur uzun yolda garibanlar çok aç denk geliyor bazen onlara vermek için. Sabah işe gelirken yanımızda poşetle mama taşır tanış olduğumuz kedilere veririz. İş yerine de alıştırdık bir tane her gün sabah geliyor kerata. Özetle hayvanları seven, koruyup , kollamaya çalışan bir insanım kendimce.

Ancak kimseye arabasını çiziyor, pisletiyor diye şikayet etmesine laf edemem. Hoşuna gitmiyor olabilir. Korkusu olan insanlar da var. Hayvana zarar vermeden uzaklaştırmak istemesi anlaşılabilir bir durum. Zaten zehirleyeceğim dememiş arkadaşımız bir fikir verin nasıl uzaklaştırabilirim diye soruyor.
  • Hocam git en iyisi cıngar çıkar.Haklısın çünkü , bakmak isteyen alsın evine baksın.

• Aynı sorun bendede var hocam malesef.Sürekli çamur ayak izi filan oluyor araba.Sanırım kediyi alıp başka biyere götürmekten başka çare yok alışmış çünkü sürekli gelip yatıyor üstünde
  • bizim evimiz müstakil. dışarı otoparka bıraktığım zaman kediler geziyor üstünde. evimiz zaten kedi yuvası gibi mahallenin bütün kedi köpekleri evin önünde. dert etmiyorum ben. dünya malı dünyada kalır kedinin çiziğinden nolcak. ha çok titiz olabilirsiniz anlıyorum. kedi severler mamayı başka biryere koysunlar. kapalı garaja niye koyuyorlar o da enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Ben de suriyelilere istemiyorum ama isteyenler evine almıyor
    Kapalı garajında suriyeli beslersin o zaman. Ama yapmazsan...
  • quote:

Ben de suriyelilere istemiyorum ama isteyenler evine almıyor
    Kapalı garajında suriyeli beslersin o zaman. Ama yapmazsan...
  • Belediyeyi arasana kardeşim napalım burada senin otoparka dadanan kediye. Kedi sonuçta, insan değil o kadar aklı yok.
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı ciddiye almanı tavsiye etmem, kendisi biraz insanlıktan çıkmış gibi. Hayvana zarar vermedikten sonra onu arabandan uzaklaştırmak istemen en doğal hakkındır. Evinde 2 kedisi olan biri olarak söylüyorum bunu. Herkes hayvan sevmek zorunda değildir, yeter ki hayvanlara zarar verilmesin. Kediler sıcağa bayılır. Otomobil de bir ısı kaynağı, özellikle kışın. Uzaklaştırmak için neler yapılabilir?

Ben hiç birini denemedim ama bazıları işe yarayabilir:

Kedi-köpek kovar sinyal yayıcı:
    urun.n11.com
    Dualpest An-b030 Sonik Pilli - Şarjlı Fare Kedi Köpek Kovucu - n11.com
    https://urun.n11.com/hasere-ve-fare-kovucular/dualpest-an-b030-sonik-pilli-sarjli-fare-kedi-kopek-kovucu-P234838704

Kimyasal kedi köpek kovucu:
    www.hepsiburada.com
    Gett Off Crystal Diş Mekan Kedi&Köpek Kovucu Jel 460 Ml Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gett-off-crystal-dis-mekan-kedi-kopek-kovucu-jel-460-ml-p-HBV00000BT3ZH
    www.hepsiburada.com
    Beaphar Keep Off Kedi Uzaklaştırıcı Sprey 100 ml Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/beaphar-keep-off-kedi-uzaklastirici-sprey-100-ml-p-PTAN210011058

Naftalin

Alüminyum folyo

Citronella yağı

Toz karabiber

Kedilere mama bırakan apartman sakinleri eğer mamaları otoparka bırakıyorsa, yönetimle konuşarak daha uygun bir yere bırakmaları sağlanabilir.

İlk anda aklıma gelen bunlar. Maalesef hayvanseverin de hayvan sevmezin de klinik vaka olanları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 15 Ekim 2019; 13:25:22 >

• memleketin hayvanseveri bile cahil bir güruh gibi hareket ediyor.

sokakta her yer kesilmiş pet şişe, biri gitmiş kedi maması almış kaldırımın üzerine dökmüş, diğeri evdeki artıkları poşetin ağzı açık koymuş yolun her tarafı leş gibi yemek, düzgünce söylersin anlamazlar... evden çıkıyorum sabah elimde çöp poşetiyle etrafımı 20 tane kedi sarıyor...

kesinlikle belediyelerin etkin görev yapması lazım, belediyenin belirlediği yerlere profesyonel otomatik dolum yapan yem ve su cihazları koyulur bunlar elektrikli cihazlar değil. gerekirse para toplanıp yapılır çok hayvanseverimiz var. ama bu yerler harici mama ve su koyanlar kesinlikle cezalandırılmalı bu kabul edilebilir bir görüntü değil. avrupa'da ekonomik olarak gelişmiş hiç bir ülkede sokakta bu denli başıboş hayvan göremezsiniz.

öncelikle devletten de hayvanları koruma yasası çıkması gerekir, o kadar çok sadist insan var ki hayvanseverler de doğal olarak her şeye aşırı tepkili yaklaşıyor. kaldırımın üzerine yem döküyor kadın "hanımefendi hoş mu bu kaldırımda nasıl yürüyeceğiz" diyorum nolcak iki adım aşağıdan geç diyor. yahu kaldırım insan için var be kadın :)

• Sende köpek besle
  • ne kıymetli arabanız varmış be ufacık kedi yüzünden kaç sayfalık konu haline gelmiş. herkes birbirine dalmış kavga ediyor.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Araba satılırken de nadide mücevher muammelesi yapılıyor ona ne demeli madem kıymetsiz araba.
  • quote:

Bu cümleyi aynaya bakarak mı yazdın?
    Ha ben seni ayna zannetmistim. DEGILMiSSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Araba satılırken de nadide mücevher muammelesi yapılıyor ona ne demeli madem kıymetsiz araba.
    onu yapanlara sormak lazım mesela 2004 model civic'i 50-60 bin liraya satmaya çalışanlara
  • Kedinin cani can da o araci yillarini vererek alan insanin cani can degil mi? Kediyi oldurelim, katledelim, zehirliyelim mi demis? . Populizmin de siniri var. Kedi zarar veriyor denmis. Ne gereksiz , musfette insan kiliklilar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Ekim 2019; 15:12:39 >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Anlayisin ve onerilerin icin cok tesekkurler. Bi konu actim gece gunduz kedi kopek kesen psikopatmisim gibi davrandilar. Arabalari seviyorum, hobi gibi benim icin. Arabamin da ciziksiz ve temiz kalmasina onem veriyorum dolayisiyla. Kendimi iyi hissediyorum o sekilde. Sirf bu yuzden forumun yarisinin gozunde gorgusuz oldum. Hayvansever biri olmasam gam yemiycem. Bugune kadar 3 tane kopegim oldu. Bi restorana gittigimde yedigimin yarisini kediyle kopekle paylasirim, yolda kedi kopek gordugumde durup severim. Ama insanlara laf anlatilmiyor. Umarim troll olsun diye bu kadar manyakca tepki vermislerdir. Bu arada linkteki jelden alip lastiklere surmeyi dusunuyorum. Umarim ise yarar, tekrar tesekkurler

• dostum en iyisi sen arabanın içinde yat. belki kediler gelir arabanı çalarlar ne olur ne olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.