30 haziran 2007 de knight online kapanacakmıı? ya geziyodum sitelerde böle bi yazı yazılmıs aslı varmıdır
quote:Orijinalden alıntı: metinsbfBenim bildiğim Myko kapanıyor 30 Haziran da ama yanlış biliyor olabilirim.Her sene yaza doğru böyle söylentiler çıkar Hiçbirinin aslı yok eğer resmi sitede açıklanmadıysa
quote:Orijinalden alıntı: metinsbfBenim bildiğim Myko kapanıyor 30 Haziran da ama yanlış biliyor olabilirim.myko kapanıodu galiba da usko kapanmaz bea. kapanacak olsa da bize sölemezler hala premium alıoz
quote:Orijinalden alıntı: ShangaiNooNİnş kapanır quote:Orjinalden alıntı: ShangaiNooN İnş kapanır Yoksulluk Korkusuyla Ömrünü Serwet Peşinde Koşanda GÖrdüm Fakirliğin özünü ÇEVİRDİM YÜZÜMÜ
quote:Orijinalden alıntı: yeteramakörnumanshanga usko bitarafınımı dürtüyoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yeteramakörnuman shanga usko bitarafınımı dürtüyo nick ini yerim senin kapanmaz korkma ya adamlar bu oyundan milyon $ lar kazanıyor
quote:Orijinalden alıntı: Can !quote:Orjinalden alıntı: yeteramakörnuman shanga usko bitarafınımı dürtüyo nick ini yerim senin kapanmaz korkma ya adamlar bu oyundan milyon $ lar kazanıyor Alıntıları Göster beyler az önce zekeriyabeyaza sordum korkacak bişey yok diyo hurafe bunlar usko kapansın diyen arkadaşada bol bol selam gönderdi
quote:Orijinalden alıntı: yeteramakörnumanbeyler az önce zekeriyabeyaza sordum korkacak bişey yok diyo hurafe bunlar usko kapansın diyen arkadaşada bol bol selam gönderdiAlıntıları Göster kapanmaz
quote:Orijinalden alıntı: yeteramakörnumanshanga usko bitarafınımı dürtüyoAlıntıları Göster H quote:Orjinalden alıntı: yeteramakörnuman shanga usko bitarafınımı dürtüyo la anlamadın dimi bu oyun gençlerin beynini yıkadığnı Anladığım kadarıyla anlamışsın Ben oyunu bırakalı Çoq oldu ama bu forumu bırakmadım
quote:Orijinalden alıntı: Sbnake3kapanmaz Alıntıları Göster Kapanacağını Düşünüyorum İşallah Kapanır Bende Kurtulurum Bu Oyundan Eğlenmesemde Oynuyorum Anlayamıyorum Bende.
quote:Orijinalden alıntı: BuğraAtakanKapanacağını Düşünüyorum İşallah Kapanır Bende Kurtulurum Bu Oyundan Eğlenmesemde Oynuyorum Anlayamıyorum Bende.Alıntıları Göster Malezya kapanıp USKO ya dahil olacaklar
quote:Orijinalden alıntı: Brother-IIMalezya kapanıp USKO ya dahil olacaklarAlıntıları Göster y4l4n resmi sitede görsen dahi inanma k2 bu belli mi olur
quote:Orijinalden alıntı: passlock44y4l4n resmi sitede görsen dahi inanma k2 bu belli mi olurAlıntıları Göster level dergisinde k2 röportajını okumadınız galiba....adamlar gelecek için bir ton plan yapmış siz kapanacak diyorsunuz...yok öyle bir şey
quote:Orijinalden alıntı: 0nur!level dergisinde k2 röportajını okumadınız galiba....adamlar gelecek için bir ton plan yapmış siz kapanacak diyorsunuz...yok öyle bir şeyAlıntıları Göster bu oyun kapanırsa adamların emkleri bizim emeklerimiz boşu boşuna gider
quote:Orijinalden alıntı: Imperatorebu oyun kapanırsa adamların emkleri bizim emeklerimiz boşu boşuna giderAlıntıları Göster Hiç kapanır mı ya
quote:Orijinalden alıntı: Fyodor DostoevskyHiç kapanır mı ya Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BladerMaster Hiç kapanır mı ya Kapanmaz Tabi Emeğimizi Çalar