Şimdi Ara

Kapanma Sorunu (İbreti Alem İçin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • _TuRkBoY_ dostum neden onu sana getirmişki? Hocaya götürmesi gerekiyormuş. Kasaya öcü girmiş, korkudan açılmıo

Ben olsam almaya geldiğinde kasaya öcü girmiş okutup üflettik hatta bir muska yazdırdık, tabi bu da pahalıya mal oldu, 3-4 ay sonra muskanın tazelenmesi gerekityor tekrar getirin derdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan
    ben fare ölüsü bile çıkardım kasadan bilgisayarcılık yaparken, bu temiz sayılır

quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

oda bisimi canim.....

Kapanma Sorunu (İbreti Alem İçin)

Hönkkkk

• Resimler çok hoş.Ben de bilgisayar tamiri yapan arkadaşıma uğradığım zamanlarda böyle pislikten geçilmeyen kasalara şahit olmuştum.Hatta bir tanesinin işlemci fanının hemen altında yani ızgaranın üstünde 1 parmak kalınlığında bir "TABAKA" oluşmuştu.Toz falan değil,resmen tabaka.Kompresör falan temizleyemedi.Tornavida ile kazıya kazıya temizlemiştim.
    E böyle durumlar oluyor ama bizim milletimiz de daha pc kullanmayı bilmediği için de bunlar yaşanıyor malesef.
  • Neuzübillahiminesseytanirracim bunlar ne yahu? Ulan benim kasaya 1 sene elimi sürmesem bu kadar kirlenmez be -ki gecen sene kaldıgım ögrenci evinde tozdan gecilmiodu ama kasam tertemizdi- ayıp valla. Böyle bizonlara veriyorlar caanım bilgisayarları ondan soora yok kapanıyor yok reset atıyor allahın öküzü sen önce kıcına don al ondan soora bilgisayara yaklas!! Haspinallah ya..!

Not:Bu arada o en üstte resimleri verilen makine (!) hala nasıl calısıyor anlamadım? Transistörlerin Tj eklem sıcaklıkları 85 dereceyken o kasa 88, islemci 95 dereceden nası is görür yau??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BugenhageN -- 23 Mayıs 2008; 14:36:00 >

• Durduk yere kilitlenen, donan bilgisayarlarda RAM yuvalarını kontrol etmeyi de unutmamak lazım. Tozdan dolayı epey kirlenen yuvalarda sinyal iletiminde sorun yaşanıyor. Çözüm kıl bırakmayan bir fırça kullanarak temizlemek.
  • Bu ne ya ben buna bilgisayar demekte zorlanırım!
    Hiç bakmamışlar Ben ufak bir toz olsun açar silerim sürekli her gün takip ediyorum bunlar her asır mı ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

oda bisimi canim.....

bu yeni ölmüş daha, benim bahsettiğim 6 ay falan önce ölmüştü, kazıdık resmen

HAYIRR.HAAYIIIRRR!!!

nası giriyo o oraya ya

• Kasa boş zamalarında inşaatta çalışırsa boyle olur
  • hayret. benim analmadığım cpu 88 derecede nasıl dayanıyor ya

• @barbariansss işlemci fabrikanın belirlediği ısının üstüne çıktığında kendini kaptır
  • resimlere baktımda bilgisayarımı bu halde dusunemıyorum cunku tıtız bırıyımdır her hafta olmasada her ay mutlaka temızlerım
  • quote:

oda bisimi canim.....

Fareli Köyün Bilgisayarcısı

• Arkadaşlar her kasa toz toplar içine ...(çok uç örnekler hariç bilmem kaç liralık su soğutmalı iğne deliği kadar boşluk olmayan kasalar hariç)
    Fazla uğraşmaya gerekte yok yan kapağı açıp bulabilirseniz kompresör ile hava tutmak belli bi uzaklıktan tabiki yoksa fön makinesi ama ben kompresör
    hava tutarım daha temiz yapıyor :) ama üstteki bilgisayar sahibi pek uğraşmayı sevmediği için bu işleri kasa perişan bir halde gelir servise
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TuRkBoY_

hocam fırça kompressör diş fırçası flaan derken biraz adam ettik şimdi CPU 35 derece oldu orthosta 3 dakika dayanmayan makine 16. dakikada hala kastırıyo hala macun sürmedim onuda yapınca iyi olur ama abi adamda iyice becermiş makineyi yani ve ben arayıp durumu anlattım ne dedi biliyomusunuz bu makine 9 aylık bulunduğu oda çocuk odası kesinlikle toz falan yok odada ben bu söylediğinizi gerçekçi bulmuyorum dedi bende resimleri gösterebileceğim söyledim sonra olabilir cinsinden kıvırmaya başladı hocam bi bilgisayara ancak bu kadar kötü davranılır galiba biri bu bilgisayarı ya buna bedava verdi yada bu adam parayı çok kolay kazanıyor ben eminim burdaki arkadaşlarımızdan %99 u bunun yüzde biri gibi bi toza bile dayanamaz kalkar komple dağıtır kasayı ve temizler

evimizden bile temiz tutyoruz pc leri doğru değilmi

Hayır o değil de çocuğun içini açsak neler çıkıcak ben onu merak ettim

Şu verdiğim konudaki 18 ve 22 no'lu vidyoları izleyin.. Toz sorununa kesin ve kökten çözüm!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.