Şimdi Ara

(KAPANMIŞTIR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ses kayıt cihazında siz DH üyelerine özel bir fiyat ile karşınızdayız , ürün fiyatı muaddillerine göre çok ucuz bir fiyata 4.5 TL ile sizlere sunulacaktır.

Üründen yararlanmak için aşağıdaki linki ziyaret etmeniz yeterlidir.

www.depodijital.com

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Telefon görüşmesi kayıt için kaset kaydedici bağlanır;
    Telefonu kaldırıp otomatik kaydedici başlar;
    Ve ahize kapandığında, kayıt duracaktır

• Bu arada cihaz sesi nereye kayıt ediyor için sd card falan mı var yoksa mini kaset mi ??

Kargo ne tutuyor ?
  • hocam şu 1,8mt HDMI kablolar ne zaman gönderilecek. kapıda ödemeli olarak almıştım ama hala onay bekliyor diyor.

kullanıcı adım mbs02
    e-mail equina02@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Bu arada cihaz sesi nereye kayıt ediyor için sd card falan mı var yoksa mini kaset mi ??

Kargo ne tutuyor ?

bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barissever

quote:

Bu arada cihaz sesi nereye kayıt ediyor için sd card falan mı var yoksa mini kaset mi ??

Kargo ne tutuyor ?

bende merak ettim.

+1
  • quote:

Kargo ne tutuyor ?

merhaba ,

recorder özelliği olan bir cihaza takılıyor

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

hocam şu 1,8mt HDMI kablolar ne zaman gönderilecek. kapıda ödemeli olarak almıştım ama hala onay bekliyor diyor.

kullanıcı adım mbs02
    e-mail equina02@gmail.com

merhaba ,

kapıda ödemeli ürünler persembe-cuma çıkacaktır.

saygılarımız ile

www.depodijital.com
  • Üye olana 5 TL kampanyası ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto87

Herkez yerine herkes yazılsaydı belki konunun içeriği ile ilgilenebilirdim. Maalesef.

İlgilenmediğin iyi olmuş. Yoksa sen mana bulacak illa birşeyler bulurmuşsun.
    Herkes imla hatası yapabilir. Belki o kelimenin öyle yazıldığını bilmiyor da olabilir.
    Sonuçta Türkçeyi katleden cümleler kurmamış. Burada nelerini gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Üye olana 5 TL kampanyası ne oldu?

merhaba ,

Kampanayamız devam ediyor , ancak bazı arkadaşlarımız 3-4 kez üye olmuş :) aynı bilgisayardan farklı ipler olmadığı için puan işlememiş bunu bu sabah farkettik diğer üyelerimizin hesaplarına 5 tl lik çek otomatik yüklenmiştir.

Saygılarımızla

www.depodijital.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

quote:

Orijinalden alıntı: meto87

Herkez yerine herkes yazılsaydı belki konunun içeriği ile ilgilenebilirdim. Maalesef.

İlgilenmediğin iyi olmuş. Yoksa sen mana bulacak illa birşeyler bulurmuşsun.
    Herkes imla hatası yapabilir. Belki o kelimenin öyle yazıldığını bilmiyor da olabilir.
    Sonuçta Türkçeyi katleden cümleler kurmamış. Burada nelerini gördük.

60 KURUŞ verip bir gazete okuyacak, çok zor değil. Her geçen yıl daha çok kişi daha çok kelimeyi yanlış yazıyor. Özellikle bu "HERKEZ", "HERKES"ten fazla yazılmaya başladı. Daha nasıl katliam bekliyoruz acaba? Rendelenmiş şekilde dökülüyor Türkçe.

• IP ile ayırt etmeniz güç olacaktır ama bir nebze farkeder.
    İlk üyeliğimi 5 dk. önce aldım ve 100 puan verdi.
    Hayır olayın parasında değilim, sadece merak ettiğim ve ilerde üyeliğin lazım olabileceğini düşünerek üye oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

60 KURUŞ verip bir gazete okuyacak, çok zor değil. Her geçen yıl daha çok kişi daha çok kelimeyi yanlış yazıyor. Özellikle bu "HERKEZ", "HERKES"ten fazla yazılmaya başladı. Daha nasıl katliam bekliyoruz acaba? Rendelenmiş şekilde dökülüyor Türkçe.

Ona bakarsan kurduğun cümle hatalarla dolu. Önce kendi kelime ve cümlelerinize bakın.
  • Senin cümleler de hata dolu da ben en çok kullanılan kelimeleri doğru yazıyorum ve "doğru yazalım" diyorum. Önce kendine bakacaksın tabii.
  • quote:

Senin cümleler de hata dolu da ben en çok kullanılan kelimeleri doğru yazıyorum ve "doğru yazalım" diyorum. Önce kendine bakacaksın tabii.

Eleştiri yapmadan önce kendine bakacaksın. Çoğu azı yok bu işin.
  • Hah, işte sen de burada kendine bakıp ne yazdığımı bir anlayacaksın ve sonra eleştiri yapacaksın.
  • Türkçeye ozen iyi guzelde konuyu corba ettiniz beyler..
  • 60 KURUŞ verip bir gazete okuyacak, çok zor değil. Her geçen yıl daha çok kişi daha çok kelimeyi yanlış yazıyor. Özellikle bu "HERKEZ", "HERKES"ten fazla yazılmaya başladı.Daha nasıl katliam bekliyoruz acaba? Rendelenmiş şekilde dökülüyor Türkçe.

60 KURUŞ verip bir gazete okuyacak, çok zor değil.
    Okuyacak'tan sonra,nokta veye noktalı virgül olmalı.Çünkü,sonradan gelen kelime dizisi,ilk dizinin anlamını karıştırıyor.

Özellikle bu "HERKEZ", "HERKES"ten fazla yazılmaya başladı.
    Başladı,değil,başlandı.
    Emin değilim ama,türkçe de küçük harfle mi olmalıydı acaba?
    BEN DE TÜRKÇEMİZİN DOĞRU KONUŞULMASI VE YAZILMASINI İSTİYORUM.AMA ELEŞTİRİRKEN DAHA YUMUŞAK BİR ÜSLUP İÇERİSİNDE OLALIM.

• VEYE DEĞİL VEYA
  • quote:

Hah, işte sen de burada kendine bakıp ne yazdığımı bir anlayacaksın ve sonra eleştiri yapacaksın.

Altmış Kuruşluk gazeteden bahsediyorsun da, bence senin o gazetelere bayağı bir abone olman lazım.
    "Eleştiri olsun da ne olursa olsun" diye, daha fazla konuşup saçmalama bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.