Şimdi Ara

(KAPANMIŞTIR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: depodijital

Merhaba ,

Bir çok arkadaşımız kargo numaralarını merak etmektedir , Kargo numaraları kargo firmasının bize bildirdiği kodlar ile sisteme girilmiştir bunlar kargo fatura numaralarıdır .Kapıda ödeme ve salı çarşamba gelen siparişler beklemektedir.

Bunun dışındaki tüm kargolar , kargo firması aracılığı ile ödemeleri yapılarak tarafınıza gönderilmiştir. Ürünler engeç cuma günü elinizde olması gerekmektedir.Kargoları cuma günü (en geç) eline geçmeyen DH üyeleri lütfen bizi iletişim bölümünden mail atarak bilgilendirsin.

www.depodijital.com

Hocam size bazı sorularım olacak..!

Özelikle size özelden sormuştum ve rica etmiştim ,ürünün Pazartesi günü kargoya verilmesi için ancak siz Çarşamba vermişsiniz kargoya.

Hadi bunu geçtim ürün ptt kargo seçilmişti neden aras kargoyla geldi onu anlamadım ama belki de diyeceksiniz bu bir avantaj, eğer

öyleyse neden biz tercih yaptık sitede.

Ancak şuda varki bu en önemlisi 1.8 metre Hdmi kablo geleceğine neden 1.5 metre kablo gönderilmiş bana...!

Özetle kusura bakmayın ama memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim.

[simage]
     (KAPANMIŞTIR)
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

quote:

Merhaba ,

Bir çok arkadaşımız kargo numaralarını merak etmektedir , Kargo numaraları kargo firmasının bize bildirdiği kodlar ile sisteme girilmiştir bunlar kargo fatura numaralarıdır .Kapıda ödeme ve salı çarşamba gelen siparişler beklemektedir.

Bunun dışındaki tüm kargolar , kargo firması aracılığı ile ödemeleri yapılarak tarafınıza gönderilmiştir. Ürünler engeç cuma günü elinizde olması gerekmektedir.Kargoları cuma günü (en geç) eline geçmeyen DH üyeleri lütfen bizi iletişim bölümünden mail atarak bilgilendirsin.

www.depodijital.com

Özelikle size özelden sormuştum ve rica etmiştim ,ürünün Pazartesi günü kargoya verilmesi için ancak siz Çarşamba vermişsiniz kargoya.

Hadi bunu geçtim ürün ptt kargo seçilmişti neden aras kargoyla geldi onu anlamadım ama belki de diyeceksiniz bu bir avantaj, eğer

Ancak şuda varki bu en önemlisi 1.8 metre Hdmi kablo geleceğine neden 1.5 metre kablo gönderilmiş bana...!

[simage]
     (KAPANMIŞTIR)
    [/simage]

merhaba ,

1-Ürünlerin engeç çarşamba günü kargoya verileceğini özellikle bir kaç kez belirttik ve bu konuda mail attık kişiye özel bir durum yapamadık ,bu hata ise özür dileriz

2-ptt kargo teslimatları 4 iş gününden önce yapamayacagınız belirttiği için aras kargoya verdik , tercih yapmanız sorun değil sizin için avantaj dediğiniz gibi müşteri mağdur olmasın diye mecburiyetten yaptık bu seferde neden geç kaldı olacaktı.
    3-Kablolar neden 1.8 değil 1.5 metre demişsiniz , bu soruya gelince bir iki üründe hatta 1-2 arkadaşa farklı 1.3V altın uçlu kablo hata ile gönderilmiştir. Bu hatamızıda belirttik

*Bu üç konuda 3. konu hariç bir hatamızın olmadığını farzetsekte sorun gönderilen kablolara bir bedel almadık hediye verdik ki , biz verilen hediyenin bile başımıza açacağı eksikti yanlıştı beğenmedim kelimelerini duyacağımızı bilerek gönderdik.

sorun kablonun eksikliği ise ödediğiniz kargo bedeli kadar hediye çeki veririz sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız ,

Tüm DH üyeleri memnun kalmasalarda potansiyel bir müşteridir.

Siz haklısınız.

saygılarımla

www.depodijital.com

• merhaba ,

Ayrıca size değeri ve versiyonu bir üst kalite olanhttp://www.depodijital.com/HDMI-HDMI-KABLO-15MT-ALTIN-KAPLAMA,PR-1839.html linkindeki ürün gönderilmiştir.

Saygılarımla

www.depodijital.com
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

quote:

Merhaba ,

www.depodijital.com

[simage]
     (KAPANMIŞTIR)
    [/simage]

merhaba ,

1-Ürünlerin engeç çarşamba günü kargoya verileceğini özellikle bir kaç kez belirttik ve bu konuda mail attık kişiye özel bir durum yapamadık ,bu hata ise özür dileriz

2-ptt kargo teslimatları 4 iş gününden önce yapamayacagınız belirttiği için aras kargoya verdik , tercih yapmanız sorun değil sizin için avantaj dediğiniz gibi müşteri mağdur olmasın diye mecburiyetten yaptık bu seferde neden geç kaldı olacaktı.
    3-Kablolar neden 1.8 değil 1.5 metre demişsiniz , bu soruya gelince bir iki üründe hatta 1-2 arkadaşa farklı 1.3V altın uçlu kablo hata ile gönderilmiştir. Bu hatamızıda belirttik

*Bu üç konuda 3. konu hariç bir hatamızın olmadığını farzetsekte sorun gönderilen kablolara bir bedel almadık hediye verdik ki , biz verilen hediyenin bile başımıza açacağı eksikti yanlıştı beğenmedim kelimelerini duyacağımızı bilerek gönderdik.

sorun kablonun eksikliği ise ödediğiniz kargo bedeli kadar hediye çeki veririz sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız ,

Tüm DH üyeleri memnun kalmasalarda potansiyel bir müşteridir.

Siz haklısınız.

saygılarımla

www.depodijital.com

1- Hocam çarşamba günü verileceğini sonradan söylemiş olmanız herhangi birşeyi değiştirmez bence, siz sitede yazarsınız benim haberim

eğer bakarsam olur.Önemli olan kampanyanın zamanında bunu beyan etmenizdi.Sonradan yapılan değişiklikler yada mail atmanız sonucu değiştirmez.

Özelden sormuşum aynen yazıyorum.
    sorum:
    ----İyi geceler,

Üye oldum ama sipariş öncesinde xxxxxxxxx için kargonun kaç günde teslimat yapacağını öğrenebilirmiyim.(ptt kargo)

Çarşambaya elimde olursa alıcam ş.dışına çıkma durumum söz konusu...

cevap:

merhaba ,

kapıda ödeme kayıtlı değilse ,pazartesi çıkar sanırım çarşamba orada olur ancak garantisini veremeyiz ptt kargonun bileceği birşey bu.

bu hata ise demişsiniz ,cevabı size bırakıyorum.

2-Bu konuda sadece size sordum en başta bunların konuşulması ve ayarlanması gerekirdi, biz sizin işinizi anlaşmalarınızı bilemeyiz, öyle değilmi?

3-Burada hatanızı kabül etmisiniz ama bir müşteri olarak ben bana ne satıldı ise ne söylenmişse onu beklemek en doğal hakkımdır diye düşünüyorum.
    Ben 1metre yazılmışa bana 1.5 metre de gönderseniz aynı durumu yinede belirtirdim,sonuç itibariyle gönderilenle gelmesi gereken farklı.

**Burada gönderdiğiniz kabloya bedel almadık demenizi kabül edilebilir bir tavır olduğunu söyleyemeyeceğim.Hediye göndermenizle bu söylediğiniz arasında
    ben konuya verdiğiniz cevapla alakayı kuramadım aslında diyorsanızki ; bedava gönderdik yine beğendiremiyoruz demeniz yaptığınız hatayı telafi edeceğine tam tersine katlamıştır.Hem hata yapıp haklı gibi tavır almanız bence (hediyenin bile başımıza açacağı eksikti yanlıştı beğenmedim) demeniz sizi haklı çıkarmayacaktır.

Sorun kablonun eksikliği değil 30cm hesabını yapan biri değilim sorun dürüstlük ve sizin bu konuda verilen sözü tutup tutamadığınızdır.
    Size hatanın kaynağını soranlara önyargılı yaklaşmanızı da doğru bulmuyorum.Ayrıca eğer sizi memnu edecekse aradaki fakıda öderim.
    Hediye çeki içinde size bu sorularımı yönelmemiştim zaten.

Neyse size potansiyel müşterilerinizle iyi işler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 23 Aralık 2011; 17:56:32 >

• merhaba ,

cevap:

merhaba ,

kapıda ödeme kayıtlı değilse ,pazartesi çıkar sanırım çarşamba orada olur ancak garantisini veremeyiz ptt kargonun bileceği birşey bu.

Cevabından anlaşılacağı gibi ''Garantisini veremeyiz'' cümlesinden bu malzemeyi ptt kargoya verseydikte yine bugün alacaktınız , sizden fark talep eden yok , böyle bir talebimizde olamaz , sorun bizde ise biz zaten hatalarımız kabul ettik konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri sürekli olarak bildirdik

Saygılarımızla

www.depodijital.com
  • quote:

merhaba ,

cevap:

merhaba ,

Cevabından anlaşılacağı gibi ''Garantisini veremeyiz'' cümlesinden bu malzemeyi ptt kargoya verseydikte yine bugün alacaktınız , sizden fark talep eden yok , böyle bir talebimizde olamaz , sorun bizde ise biz zaten hatalarımız kabul ettik konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri sürekli olarak bildirdik

Saygılarımızla

www.depodijital.com

Ptt kargo pazartesi çıksaydı = 2 günde teslimat yapardı.

Eğer sorun farkta değilse söylediğiniz neydi acaba hediye ettiğiniz ürünle ilgili yorumunuzun sebebi .Bence hediye veya hediye dışı kıstasları koymayın.

Siz hediye ürüne ayrı, ücretli ürüne ayrı işlem yapıyorsanız birşey diyemem.Ayrıca hediyenin tamamen hediye olabilmesi karşı taraftan hiçbir ücret

alınmamış olmasına bağlıdır.Cüzi de olsa burada herkes bir bedel ödemiştir.

Hataları kabül ettik diyorsunuz ancak telafisini nasıl yapacağınızı söyleyeceğinize müşterinize tavır alıyorsunuz.

Tekrar ediyorum kampanya yapıldığı anda siz ürünün Çarşamba çıkacağını söylememiştiniz.

Söylemişseniz de lütfen konunun linkini verin.Birlikte bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 23 Aralık 2011; 18:16:16 >

• 19 Aralık 2011; 16:38:31

Yeni mesajlar yok

quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Kampanyadan ben yararlandim bakalim ne zaman gelecek kargo havale onay maili geldi ama sanirim kargo onay maili ayrica gelir.

merhaba ,

Kargolar en geç çarşamba günü sevk edilecektir , yoğun bir hafta sonu nedeni ile arkadaşlar kargoları zarflamalara başladılar temennimiz verildikten sonra 1 iş günü içerisinde kargoların sizlerle olması :)

saygılarımızla

www.depodijital.com

merhaba ,

Yukarda belirttiğimiz gibi kargo ile ilgili gerekli açıklamayı yaptık ve mail de attık , ancak sizi memnun edemediysek yine tekrarlıyoruz hata bizde.

Saygılarımızla

www.depodijital.com

• quote:

merhaba ,

Ayrıca size değeri ve versiyonu bir üst kalite olanhttp://www.depodijital.com/HDMI-HDMI-KABLO-15MT-ALTIN-KAPLAMA,PR-1839.html linkindeki ürün gönderilmiştir.

Saygılarımla

www.depodijital.com

3-Burada hatanızı kabül etmisiniz ama bir müşteri olarak ben bana ne satıldı ise ne söylenmişse onu beklemek en doğal hakkımdır diye düşünüyorum.
    Ben 1metre yazılmışa bana 1.5 metre de gönderseniz aynı durumu yinede belirtirdim,sonuç itibariyle gönderilenle gelmesi gereken farklı.

19 Aralık 2011; 16:38:31
    quote:

Yeni mesajlar yok

quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Kampanyadan ben yararlandim bakalim ne zaman gelecek kargo havale onay maili geldi ama sanirim kargo onay maili ayrica gelir.

merhaba ,

Kargolar en geç çarşamba günü sevk edilecektir , yoğun bir hafta sonu nedeni ile arkadaşlar kargoları zarflamalara başladılar temennimiz verildikten sonra 1 iş günü içerisinde kargoların sizlerle olması :)

saygılarımızla

Konu linki demiştim özel mesaj değil..!

En başta hatanızı tavırsız söyleseydiniz bu kadar yazışmaya gerek kalmazdı

Hatanızı kabül ettiniz ancak tavrınız sebebiye verdiğiniz cevaplar beni memnun etmedi.
    İyi forumlar

• hocam fiyatlarınız çok güzelmiş

sizde 31,42 tlhttp://www.depodijital.com/Display-Port-DVI-Cevirici-Adaptor,PR-1624.html
    çin'den bedava kargoyla 7,60 $http://www.buyincoins.com/details/displayport-dp-to-dvi-connector-adapter-for-macbook-product-1333.html

sizde 31,42 tlhttp://www.depodijital.com/MINI-DVI-Erkek-HDMI-Disi-Cevirici-Adaptor,PR-1619.html
    çin'den bedava kargoyla 3,65 $http://www.buyincoins.com/details/mini-dvi-male-to-hdmi-cable-adapter-for-apple-macbook-product-682.html

siteye güvenilirlik dersen dehttp://forum.donanimhaber.com/m_48737841/tm.htm burada uzun zamandır konuşulan bir site. 12-13 günde teslim oluyor ürünler.

ha daha %15 indirim yapacağız o fiyatlardan dersen de hiç hesaplamaya bile gerek yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

hocam fiyatlarınız çok güzelmiş

sizde 31,42 tlhttp://www.depodijital.com/Display-Port-DVI-Cevirici-Adaptor,PR-1624.html
    çin'den bedava kargoyla 7,60 $http://www.buyincoins.com/details/displayport-dp-to-dvi-connector-adapter-for-macbook-product-1333.html

sizde 31,42 tlhttp://www.depodijital.com/MINI-DVI-Erkek-HDMI-Disi-Cevirici-Adaptor,PR-1619.html
    çin'den bedava kargoyla 3,65 $http://www.buyincoins.com/details/mini-dvi-male-to-hdmi-cable-adapter-for-apple-macbook-product-682.html

siteye güvenilirlik dersen dehttp://forum.donanimhaber.com/m_48737841/tm.htm burada uzun zamandır konuşulan bir site. 12-13 günde teslim oluyor ürünler.

ha daha %15 indirim yapacağız o fiyatlardan dersen de hiç hesaplamaya bile gerek yok..

Merhaba ,

Bildirdiğiniz siteleri bende biliyorum 100 usd altında bir ürün getirirseniz ve bunu 2 ayda bir getirirseniz ayrıca 30 gün beklerseniz alışveriş yapılabilir sitelerdir. Biz ithalat yaptığımız için 100 dolarlık ithalat yapmıyoruz , ama bende sizin tavsiye ettiğiniz siteleri alışveriş yapmak için tavsiye edebilirim , Ucuzu nerde bulurum araştırması yaparken arkadaşların size danıçmasını öneririm

Siteye güvenilirlik derken kısmı en güzeliydi , :) güvenmediğini söyleyen ardaşlar olmamıştır.

size ve konu dışındaki bu tavsiyelerini ayrıca çok teşekkür eder.

İyi alışverişler dilerim

www.depodijital.com

• bekliyordum böyle bir cevap. birincisi ürünlerin fiyatları normalden düşük gösteriliyor, gift olarak gösteriliyor. fiyattan dolayı takılması muhtemel değil. ikincisi ürünler isime geliyor. herhangi bir tc kimlik numarası veya buna benzer bir sorgulama mümkün değil. 2 ayda bir alışveriş kıstı yok. üçüncüsünün cevabını da yukarıda verdiğim linkte görebilirsiniz. yaklaşık 12-15 gün yani sizin kargo performansınızı da yukarıda okudum zaten.

neyse bir ürünü 2,5-3 katına almak isteyen sıcak fırsatçılar da olabilir, saygı duyarım..

• quote:

bekliyordum böyle bir cevap. birincisi ürünlerin fiyatları normalden düşük gösteriliyor, gift olarak gösteriliyor. fiyattan dolayı takılması muhtemel değil. ikincisi ürünler isime geliyor. herhangi bir tc kimlik numarası veya buna benzer bir sorgulama mümkün değil. 2 ayda bir alışveriş kıstı yok. üçüncüsünün cevabını da yukarıda verdiğim linkte görebilirsiniz. yaklaşık 12-15 gün yani sizin kargo performansınızı da yukarıda okudum zaten.

neyse bir ürünü 2,5-3 katına almak isteyen sıcak fırsatçılar da olabilir, saygı duyarım..

merhaba ,

son eklenen bir kanuna göre yurt dışından getirilen mallara ticari emtia olarak getirilip satıldığı için ek bir madde ile gelen malın değeri belirlendi ve işi ayda bir getirimesi kartı koşuldu bunu parfüm sektörü özellikle istedi ,

Tabii sizin getirdiğinz 10 usd malzemenin bir değeri yok bizde sizin gibi küçük hesaplar peşinde koşmaya başladığımızda sizin siteyi söz aklımızda bulunduracağız.

Kargo meselesine gelince laf atmanıza gerek yok çarşamba günü yola çıkan malzemeler bugün itibarı ile 112 müşteriye ulaşmıştır

Sonuç olarak bana yurtiçinden alternatif bulursanız lütfen bilgi veriniz

Boş bir vaktimde konu ile ilgilenir sizede cevap vererek zamanımı geçiririm.

Tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karadeliksiz kuasar

quote:

Orijinalden alıntı: meto87

Herkez yerine herkes yazılsaydı belki konunun içeriği ile ilgilenebilirdim. Maalesef.

Belki ve ilgilenebilirdim? İlgilenebilirdim demek zaten belki anlamı da içerir. Belki ilgilenirdim desen doğru olurdu. Ayrıca "Maalesef" i cümle gibi kullanman da garip olmuş. Çuvaldızı önce kendine batırsan?

;)

Arkadaş bir düzeltmede bulundu , bizi düzeltti derken konu forum havasından çıkıp imla dersine döndü

*umarım ycümlemde problem yoktur.

Saygılarımla.
  • quote:

quote:

quote:

bekliyordum böyle bir cevap. birincisi ürünlerin fiyatları normalden düşük gösteriliyor, gift olarak gösteriliyor. fiyattan dolayı takılması muhtemel değil. ikincisi ürünler isime geliyor. herhangi bir tc kimlik numarası veya buna benzer bir sorgulama mümkün değil. 2 ayda bir alışveriş kıstı yok. üçüncüsünün cevabını da yukarıda verdiğim linkte görebilirsiniz. yaklaşık 12-15 gün yani sizin kargo performansınızı da yukarıda okudum zaten.

merhaba ,

son eklenen bir kanuna göre yurt dışından getirilen mallara ticari emtia olarak getirilip satıldığı için ek bir madde ile gelen malın değeri belirlendi ve işi ayda bir getirimesi kartı koşuldu bunu parfüm sektörü özellikle istedi ,

Tabii sizin getirdiğinz 10 usd malzemenin bir değeri yok bizde sizin gibi küçük hesaplar peşinde koşmaya başladığımızda sizin siteyi söz aklımızda bulunduracağız.

Kargo meselesine gelince laf atmanıza gerek yok çarşamba günü yola çıkan malzemeler bugün itibarı ile 112 müşteriye ulaşmıştır

Sonuç olarak bana yurtiçinden alternatif bulursanız lütfen bilgi veriniz

Boş bir vaktimde konu ile ilgilenir sizede cevap vererek zamanımı geçiririm.

Tşk

sevgili holding patronu,

uzatmayacaktım ama son mesajınız gerektirdi. siz de o siteden ithal edin gibi bir önerim olmadı zaten, mantıklı da olmaz. hani burası sıcak fırsatlar bölümü ya. hani insanlar alacağı ürünün fiyatını, kalitesini, performansını karşılaştırıyor ya. buradan 3'te 1 fiyatına alabilirler demek istemiştim. yurt dışında bu kadar ucuza satılması ve Türkiye'ye de gönderilebiliyor olmasının sizi bu kadar agresifleştireceğini bilemedim.

müşterinizin kargosunu talep ettiği firmadan değil de canınızın istediği firmadan göndererek ne kadar büyük hesaplar peşinde koştuğunuzu ve kurumsallığınızı göstermişsiniz. daha da bir şey diyemem.

saygılar.

konuyu bilmeden , konu hakkında anlamsız yorumlar yapmanız zaten niyetinizi belli ediyor

bak anlatayım mevzuyu sende anlarsın umarım

Arkadaşımız ptt kargo ile istemiş ptt kargo sorunlu olduğu için biz aras kargo ile yani daha verimli olacak bir kargo ile gönderdik

mevzuya anlamsızca dahil olman dışında bir problem yok konu başlığı neyi ifade ediyor sence , ucuz çin sitelerini bilmeyen yoktur sanırım yoldan geçen google arama yapan her türk vatandaşı biliyordur konuyu bence yeni sayfada dillendir bizde dahil olalım.

yoksa çinden getirilen ürünler mevzu değil bizde aynı yerden getiriyoruz , umarım sende bir gün 10 usd malzemeler getirerek holdingini kurar , çocukca işlerle uğraşacağına çocuklara karışırsın

Saygılarımla

• siparişi vereli tam bi hafta oldu ama halen ne gelen var ne giden. ptt kargo takip kodunu da göremiyorum.
     (KAPANMIŞTIR)

bu durumda olan tek kişi değilimdir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 25 Aralık 2011; 11:52:15 >
  • benim kargoda cuma günü gelmiş,teşekkür ederim.yalnız belirtildiği gibi 1.8 mt değil 1.5 mt gelmiş.problem değil,görüntü kalitesi güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

siparişi vereli tam bi hafta oldu ama halen ne gelen var ne giden. ptt kargo takip kodunu da göremiyorum.
     (KAPANMIŞTIR)

merhaba ,

Kargolar carsamba -persembe gunlerınde ıkı partı halınde cıktı engec cumartesı elınızde olması gerektı ılgılnecegım

ıyı tatıller
    www.depodijital.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: receppal

benim kargoda cuma günü gelmiş,teşekkür ederim.yalnız belirtildiği gibi 1.8 mt değil 1.5 mt gelmiş.problem değil,görüntü kalitesi güzel.

merhaba,

Memnunıyetınız ıcın tesekkur ederız.yakında ses kayıt cıhazını bedavaya dagıtacagız umarız

Iyı tatıller verecegız
  • quote:

quote:

siparişi vereli tam bi hafta oldu ama halen ne gelen var ne giden. ptt kargo takip kodunu da göremiyorum.
     (KAPANMIŞTIR)

merhaba ,

Kargolar carsamba -persembe gunlerınde ıkı partı halınde cıktı engec cumartesı elınızde olması gerektı ılgılnecegım

ıyı tatıller
    www.depodijital.com

sipariş ayrıntılarını pm ile göndermiştim. teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

(KAPANMIŞTIR)

merhaba ,

ıyı tatıller
    www.depodijital.com

sipariş ayrıntılarını pm ile göndermiştim. teşekkürler.

merhaba ,

Kargo takip kodlarını online olarak döküm alamıyoruz , kargo görevlisi bize yazılı olarak getirmektedir. konu ile ilgilenip size bilgi vereceğim.

carsamba persembe toplam 147 kargo çıktı sanırım 1-2 sinde gecikme mevcut ,

teşekkürlerimle

www.depodijital.com

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.