Şimdi Ara

kapanmıstır... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnydn -- 23 Mayıs 2012; 16:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

Orijinalden alıntı: xxCHExx

Avea hat sorununu çözsen varya mükemmel olur

vodafone gecebilirsin mesela

varmı güzel bir kampAnya 45 lirayı geçmeyecek :-) 2 gb en az, kotası olacak

Aynen güzel bişey varsa geçelim bende bıktım aveadan

• quote:

quote:

quote:

quote:

avea dayım 30 tl sınırsız internet (2gb tan sonra 128kbps düşüyo yalnız) + 500 dk her yöne + 2000 sms tavsiye ederim

• avea'ya çözüm lütfen. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Bir de bu rom'a radyo ekleyebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cencel -- 23 Mayıs 2012; 16:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnydn

quote:

quote:

quote:

quote:

avea dayım 30 tl sınırsız internet (2gb tan sonra 128kbps düşüyo yalnız) + 500 dk her yöne + 2000 sms tavsiye ederim

avea. dışında böyle bir kampanya yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende avea kullanıyorum bu roma gectikten sonra ulaşılamama gibi bir sorunum olmadı.. kimse ulaşamadım demedi en aazından...

birde b_gundem pm den nir build.prop dosyası gonderdi onuda değiştirdim belk ondan olabilir

sizin ulaşılamama probleminz süreklimi oluyor onu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnydn

arkadaşlar bende avea kullanıyorum bu roma gectikten sonra ulaşılamama gibi bir sorunum olmadı.. kimse ulaşamadım demedi en aazından...

birde b_gundem pm den nir build.prop dosyası gonderdi onuda değiştirdim belk ondan olabilir

sizin ulaşılamama probleminz süreklimi oluyor onu merak ettim.

hocam bir sefer bugün oldu . ics kullanıyordum onda direk tel cekmiyor du arada gidip geliyordu. bunda da oldu aynı olay ama o sıklıkla degil. bugün ilk defa ark sana ulaşamadım dedi. ankara kizilay dayim cadde uzerindeyim ama bana ulasamamis. hatta buraz önce avea yi aradim telefonu aç kapat güncelleme yaptık dediler. bakalım :-)

b_gündem yeni yayınlayacak bekliyoruz

• sanırım avea problemini çözdüm ama vodafone oldugundan hattım deneyemiyorum en azından çalıştıgından emin oldugumuz romlardan gerekli dosyaları değiştirdim build probu editledim öyle bir video kaydı ve kamera yaptım ki bırakın düzeltmeyi bence gördügünüz en iyi video ve kamerayla karsılasacaksınız
    ufak tefek hatalar giderildi ayarlar menusu forumdan bir arkadastan aldıgım htc sense görüntüsü kazandı tuş kilidi işi hariç istediğiniz bir şey var mı rom cıktıktan sonra söylemeyin tuş kilidinin menuyle açmayı yapmayacagım telefon cebinizdeyken kendiliğinden açabilir diye düşünüyorum tekrar soruyorum başka mantıklı bir isteği olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

sanırım avea problemini çözdüm ama vodafone oldugundan hattım deneyemiyorum en azından çalıştıgından emin oldugumuz romlardan gerekli dosyaları değiştirdim build probu editledim öyle bir video kaydı ve kamera yaptım ki bırakın düzeltmeyi bence gördügünüz en iyi video ve kamerayla karsılasacaksınız
    ufak tefek hatalar giderildi ayarlar menusu forumdan bir arkadastan aldıgım htc sense görüntüsü kazandı tuş kilidi işi hariç istediğiniz bir şey var mı rom cıktıktan sonra söylemeyin tuş kilidinin menuyle açmayı yapmayacagım telefon cebinizdeyken kendiliğinden açabilir diye düşünüyorum tekrar soruyorum başka mantıklı bir isteği olan var mı

olabilirliğini bilmiyorum ama menu tuşun basınca el feneri yanabilirmi ?? tuş kilidinde iken

• belki kilit ekranını güzel bişey yapilabilinir belki launcher o kadar :-) avea olsundu tek

• quote:

sanırım avea problemini çözdüm ama vodafone oldugundan hattım deneyemiyorum en azından çalıştıgından emin oldugumuz romlardan gerekli dosyaları değiştirdim build probu editledim öyle bir video kaydı ve kamera yaptım ki bırakın düzeltmeyi bence gördügünüz en iyi video ve kamerayla karsılasacaksınız

Telefon kilitliyken gelen ekranda çeviriciye gelince iki seçenek çıkıyor, ancak kameraya gelince direk orijinal kamera programı çalışıyor. Bu nu değiştirebilir miyiz?

• ilk olarak avea olayı çözüldüyse hemen geçiyom roma birde şunu demek iştiyorum fps kilidi rom da açık olarak geliyor bunu kapatmanın bir yöntemi varmı biliyorum bazı otyunlarda kasma yapar mutlak ama fps kilidi sarj olayı canımı sıkıyo bide sanki fps kilid açık iken temle rund a takılmlar oluyo fakar kapalı olduğunda akıyo .
  • artık boyle sorulara cvp vermeyecegim haberiniz olsun varsayılan olarak sec de cıkan ekranda olur biter arkadaslar ayıp oluyo artık telefon kullanmasınıda ogretemem ya gercekten cok yoruluyorum hak verin biraz banada

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

ilk olarak avea olayı çözüldüyse hemen geçiyom roma birde şunu demek iştiyorum fps kilidi rom da açık olarak geliyor bunu kapatmanın bir yöntemi varmı biliyorum bazı otyunlarda kasma yapar mutlak ama fps kilidi sarj olayı canımı sıkıyo bide sanki fps kilid açık iken temle rund a takılmlar oluyo fakar kapalı olduğunda akıyo .

var ve cok kolay bi yontem isteyen olursa pnden cvplarım aveadan emin degilim deneme sansım olmadı birazdan arkadastan hattı takıp deniyecem

• hocam bugün yayinlayacakmisiniz, yoksa testi edeceksiniz biraz :-)

• bi ara denerim romunu

• quote:

Orijinalden alıntı: cencel

avea'ya çözüm lütfen. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Bir de bu rom'a radyo ekleyebiliyor muyuz?

Evet radyo olsa harika olur.bence bu romun tek eksigi radyo.b gundem e duyrulur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

ilk olarak avea olayı çözüldüyse hemen geçiyom roma birde şunu demek iştiyorum fps kilidi rom da açık olarak geliyor bunu kapatmanın bir yöntemi varmı biliyorum bazı otyunlarda kasma yapar mutlak ama fps kilidi sarj olayı canımı sıkıyo bide sanki fps kilid açık iken temle rund a takılmlar oluyo fakar kapalı olduğunda akıyo .

var ve cok kolay bi yontem isteyen olursa pnden cvplarım aveadan emin degilim deneme sansım olmadı birazdan arkadastan hattı takıp deniyecem

Hocam bana pm bana pm atabilirmisiniz? FPs kiliti hakkinda.

Birde romuna eklemeni istediğim tek sey bataryanin bar halinde olmasi.

• quote:

artık boyle sorulara cvp vermeyecegim haberiniz olsun varsayılan olarak sec de cıkan ekranda olur biter arkadaslar ayıp oluyo artık telefon kullanmasınıda ogretemem ya gercekten cok yoruluyorum hak verin biraz banada

Bu mesajı bana yazdın galiba. Dialer da olduğu gibi iki seçenek yok. Seçenek olarak lg camera çıksa sorun değil. Varsayılan yaparım.
    Kamera önemli değil, avea problemi giderilsin yeter. Bu arada gps bağlantı süresi süper, böyle birşey görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cencel -- 23 Mayıs 2012; 18:45:19 >
  • arkadaslar cepten giriyorum pmleri aksama cvplayacagım bu arada mujde avea problemi giderildi 1 saattir arkadasın aveasını taktım 30 defa cagrı attım ulasılamama problemi yok 1 defa bile yapmadı batarya isini yapmayacagım kardesim bu cok daha iyi bence istersen o indirdigin temadan icine at sen radyo konusunda hic bir sey yapamam ne yazıkki taban rom izin vermiyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.