Şimdi Ara

kapanmıstır... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg. kamera ayarlarını yaptınız mı ayrıca sanırım temiz kurulum yapmamıssınız ya da kullandıgınız prog. bir sey var ben ve test arkadaslarım 1 haftadan fazladır kullanıyoruz daha biri bile reset attı demedi ki atsa bende atardı bir sürü deneme yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam biraz önce yaşadım yazayim dedim. ulasilamiyor dedi arkadaşım telefonun. acaba romda mi yoksa avea da mi bıktım gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

hocam biraz önce yaşadım yazayim dedim. ulasilamiyor dedi arkadaşım telefonun. acaba romda mi yoksa avea da mi bıktım gitti

arkadaslar bu sorundan müzdarip arkadasların hepsi avea kullananlar sorunun aveadan kaynaklandıgını ciddi anlamda düsünüyorum ben vodafone kullanıyorum daha hic böyle sorunla karsılasmadın

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

hocam biraz önce yaşadım yazayim dedim. ulasilamiyor dedi arkadaşım telefonun. acaba romda mi yoksa avea da mi bıktım gitti

arkadaslar bu sorundan müzdarip arkadasların hepsi avea kullananlar sorunun aveadan kaynaklandıgını ciddi anlamda düsünüyorum ben vodafone kullanıyorum daha hic böyle sorunla karsılasmadın

Turkcell kullanıyorum sorun yok
  • avea dan nefret ediyorum ama 2gb net mesaj 1000, 1000 dk heryone var ondan kullanıyorum. varmı interneti böyle bol olup ucuz bir tarife

• Bende LG camera video çekimi yapmıyor. Gerekli ayarları yaptım. Video tuşuna basınca görüntü takılı kalıyor ama süre akıyor. Video yu durdurduğumda ise izlemek istediğimde video açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

quote:

bende avea kullanıyorum bendede 2.3.5 ve üzerine modlanmış yazılımlarda bu sorun var. froyo 2.2.2 ye geri döndüm bu yüzden. benim hat aycell zamanından kalma. acaba bu sorunu yaşayanlarınki de böyle eski mi? eğer öyleyse yeniden sim kart çıkartmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: peykani

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

quote:

bende avea kullanıyorum bendede 2.3.5 ve üzerine modlanmış yazılımlarda bu sorun var. froyo 2.2.2 ye geri döndüm bu yüzden. benim hat aycell zamanından kalma. acaba bu sorunu yaşayanlarınki de böyle eski mi? eğer öyleyse yeniden sim kart çıkartmayı düşünüyorum.

Sorun sim karttan değil bende avea kullanıyorum hattı yeni aldım sorun Avea'nın kullandığı banddan dolayi.

• quote:

lg. kamera ayarlarını yaptınız mı ayrıca sanırım temiz kurulum yapmamıssınız ya da kullandıgınız prog. bir sey var ben ve test arkadaslarım 1 haftadan fazladır kullanıyoruz daha biri bile reset attı demedi ki atsa bende atardı bir sürü deneme yapıyorum

wifi açıkken ve uyku modu ekran kapandığındaydı. şimdi hiçbir zaman yaptım bakalım ne olacak
  • @cencel defalarca yapıp çekim yaptım ayarları yanlıs yapmıssındır video encoder MPEG4 video file format MPEG4 sectiğinden emin ol anasayfadakileri eksiksiz uygula sorunsuz çalısır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 23 Mayıs 2012; 12:24:03 >
  • quote:

@cencel defalarca yapıp çekim yaptım ayarları yanlıs yapmıssındır video encoder MPEG4 video file format MPEG4 sectiğinden emin ol anasayfadakileri eksiksiz uygula sorunsuz çalısır

Merhaba gündem az önce croatanın orjinal u8800 temasını yükledim herşey düzeldi ama telefon açılıp pini girdikten sonra android sistemi kapatmaya zorla hatası geliyor ve "kapanmayı zorla"diyip kapatıyorum,ama herhangi bir sorun çıkmıyor ondan sonra normal kullanabiliyorum bir sorun çıkarmı?

Birde No-Frills cpu control ile cpu hızlarını değiştirdim min 245-max 804 yaptım ama telefon açıldıktan sonra otomotik yine aynı hıza alıyor neden böyle oluyor bir fikrin varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • on boot diye bi secenegi vardır onu işaretle o tür programlar sistem dosyalarını değiştiremezler olmazsa pm at
    bu arada geçen sana anlatmaya çalıştıgım pm den oydu işte uymaz cok ince bir iş onu editlemek frameworku systemui yi. hata verdiyse tahmin ediyorum ki göstergelerin yanlış çalışabilir batarya göstergesi özellikle düzgün çalışmaz
  • avea kullanan ve sorun yaşayan ve root exp kullanabililen bir arkadaş bana pm le ulaşabilir mi bir şey deneyeceğim
  • yokmu ya vodafone da güzel bir bol netli tarife :-)

• quote:

on boot diye bi secenegi vardır onu işaretle o tür programlar sistem dosyalarını değiştiremezler olmazsa pm at
    bu arada geçen sana anlatmaya çalıştıgım pm den oydu işte uymaz cok ince bir iş onu editlemek frameworku systemui yi. hata verdiyse tahmin ediyorum ki göstergelerin yanlış çalışabilir batarya göstergesi özellikle düzgün çalışmaz

apply boot yaptım şimdi oldu.
  • quote:

on boot diye bi secenegi vardır onu işaretle o tür programlar sistem dosyalarını değiştiremezler olmazsa pm at

peki geri dönüş için bir yoötem var mı ?
  • quote:

@cencel defalarca yapıp çekim yaptım ayarları yanlıs yapmıssındır video encoder MPEG4 video file format MPEG4 sectiğinden emin ol anasayfadakileri eksiksiz uygula sorunsuz çalısır

Teşekkürler, video encoder mpeg4 yapınca düzeldi. Kusura bakma. Çekimde biraz gürültü var gibi ancak ortam nedeniyle emin olamadım. Sonra tekrar bakacağım.
  • hocam sensörleri çalıştıramadım.istunt oyununda adam hiç dönmüyor
  • quote:

avea kullanan ve sorun yaşayan ve root exp kullanabililen bir arkadaş bana pm le ulaşabilir mi bir şey deneyeceğim

vay arkadaş kimse sorun yaşamıyormuş demekki:)
  • quote:

quote:

avea kullanan ve sorun yaşayan ve root exp kullanabililen bir arkadaş bana pm le ulaşabilir mi bir şey deneyeceğim

vay arkadaş kimse sorun yaşamıyormuş demekki:)

hocam bende varda ışteyim vaktim yok :-)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.