Şimdi Ara

kapanmıstır... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bataryanın % olarak gösterilmesi gayet güzel dursun bence... hatta terra nın romundaki gibi yeşilli yapsan çok daha güzel olur... bar halinde olunca hiçbişey anlaşılmıyor %50 kalsa bile %70 gibi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

bataryanın % olarak gösterilmesi gayet güzel dursun bence... hatta terra nın romundaki gibi yeşilli yapsan çok daha güzel olur... bar halinde olunca hiçbişey anlaşılmıyor %50 kalsa bile %70 gibi görünüyor...

Yok yaw benim tikim var bataryanin orda düştüğünü adım adım izlerken içim bi şekil oluyor.Psikolojik olarak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısmetse ne zaman yayınlıyorsun son update yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

bataryanın % olarak gösterilmesi gayet güzel dursun bence... hatta terra nın romundaki gibi yeşilli yapsan çok daha güzel olur... bar halinde olunca hiçbişey anlaşılmıyor %50 kalsa bile %70 gibi görünüyor...

Yok yaw benim tikim var bataryanin orda düştüğünü adım adım izlerken içim bi şekil oluyor.Psikolojik olarak galiba

belki cwm den yüklenen bi fix yapılabilir ama % olunca en azından ne kadar kaldığını ne kadar idare edebileceğini kestirebiliyosun... bide ben bu romu daha çok şarjı için yükleyeceğim... 528 de 10 saati anca çıkarıyodu...

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

sanırım avea problemini çözdüm ama vodafone oldugundan hattım deneyemiyorum en azından çalıştıgından emin oldugumuz romlardan gerekli dosyaları değiştirdim build probu editledim öyle bir video kaydı ve kamera yaptım ki bırakın düzeltmeyi bence gördügünüz en iyi video ve kamerayla karsılasacaksınız
    ufak tefek hatalar giderildi ayarlar menusu forumdan bir arkadastan aldıgım htc sense görüntüsü kazandı tuş kilidi işi hariç istediğiniz bir şey var mı rom cıktıktan sonra söylemeyin tuş kilidinin menuyle açmayı yapmayacagım telefon cebinizdeyken kendiliğinden açabilir diye düşünüyorum tekrar soruyorum başka mantıklı bir isteği olan var mı

hocam bu konu hakkında ne diyeceksiniz sizin romda böyle birşeyle karşılaşabilir miyiz? B528 / B866 üzerine rom yapan arkadaşlara denmişte ondan soruyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_61194186/tm.htm

• Beyler elektrik gitti sansiniza gelince upload basliyacak

• quote:

Beyler elektrik gitti sansiniza gelince upload basliyacak

hocam yaşadığınız yer neresi?

• İskenderun

• quote:

quote:

sanırım avea problemini çözdüm ama vodafone oldugundan hattım deneyemiyorum en azından çalıştıgından emin oldugumuz romlardan gerekli dosyaları değiştirdim build probu editledim öyle bir video kaydı ve kamera yaptım ki bırakın düzeltmeyi bence gördügünüz en iyi video ve kamerayla karsılasacaksınız
    ufak tefek hatalar giderildi ayarlar menusu forumdan bir arkadastan aldıgım htc sense görüntüsü kazandı tuş kilidi işi hariç istediğiniz bir şey var mı rom cıktıktan sonra söylemeyin tuş kilidinin menuyle açmayı yapmayacagım telefon cebinizdeyken kendiliğinden açabilir diye düşünüyorum tekrar soruyorum başka mantıklı bir isteği olan var mı

hocam bu konu hakkında ne diyeceksiniz sizin romda böyle birşeyle karşılaşabilir miyiz? B528 / B866 üzerine rom yapan arkadaşlara denmişte ondan soruyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_61194186/tm.htm

ben öyle problemle karşılaşmadım ama arkadasın dediğini dikkate alacagım smartassv2 çalışmıyor demişlerdi kernelde şimdi denedim sorun yok

• Yeni güncellemeyi bekliyorum bakalım daha ne kadar güzel olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 23 Mayıs 2012; 20:11:51 >
  • special romda şuan smartassv2 yok hocam siz hangisini diyorsunuz?

• quote:

special romda şuan smartassv2 yok hocam siz hangisini diyorsunuz?

en son ugrastıgımda arkadasım onu diyorum avea ve video sorunlarını gidermiş oldugumda
  • quote:

quote:

special romda şuan smartassv2 yok hocam siz hangisini diyorsunuz?

en son ugrastıgımda arkadasım onu diyorum avea ve video sorunlarını gidermiş oldugumda

peki hangi kerneli kullandiniz? Aynisi mi?

• aynı kerneli kullandımda açıkcası pek bir fark yaratmıyor romu ondan yayınlamıyorum şimdilik inceliyorum ama sanki ondemanda koşullanmış gibi kernel onunla ugrasıyorum
  • Öncelikle arkadasım vermiş oldugun emeğe sağlık.Bu işler cok vakit alır...Sonra konuya gireyim;

İncredible S hakkındaki bir tartısma okudum.
    Evet antutu puanı düşük.Sebebi telefonun tam stabil performansında calıssın diye belirli özellikler kısılmıstır.
    HTC lerde root işlemi biraz çetrefilli oldugundan ve zaten telefonun stabilite oranı cok yuksek oldundan buna gerek yok.

Buarada arkadas huwaide actığı oyunun İncredible S te donduğunu söylemiş.Bu oyunun adını öğrenebilir miyim _? :)

Son olarak arkadasın verdiği antutu degerleri doğrudur.
  • quote:

aynı kerneli kullandımda açıkcası pek bir fark yaratmıyor romu ondan yayınlamıyorum şimdilik inceliyorum ama sanki ondemanda koşullanmış gibi kernel onunla ugrasıyorum

demekki kerneli düzenlediniz bu çok iyi,şuanki special romdada kernelin governoru ne seçersem seçeyim ondemand size tavsiyem etc>enhanced.conf ordan ayarlamayi deneyin governoru

• kerneli düzenlemedim dostum o konu hakkında bilgim yok malesef söylediğin şeyleri biliyorum dostum dediğin şeyleri adım gibi biliyorumda kernelden yana kısıtlıyız ben yine smartassv2 olarak ayarlayıp yayınlayacagım bi sorun cıkartmıyor bu arada farklı bi yollada olsa kerneli romun içine aldım çalıştı o da ayrıca bir kernel yüklemeye gerek kalmayacak
  • quote:

kerneli düzenlemedim dostum o konu hakkında bilgim yok malesef söylediğin şeyleri biliyorum dostum dediğin şeyleri adım gibi biliyorumda kernelden yana kısıtlıyız ben yine smartassv2 olarak ayarlayıp yayınlayacagım bi sorun cıkartmıyor bu arada farklı bi yollada olsa kerneli romun içine aldım çalıştı o da ayrıca bir kernel yüklemeye gerek kalmayacak

merakla bekliyorum ne zaman çikartacaksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 23 Mayıs 2012; 21:17:18 >
  • aceleye gerek yok :) emin adımlarla gidiyorum bu defa avea testini yaptım 1 saat boyunca sorun yok videoyuda şahane yaptım ondada sorun yok,
    kernelide ilginç bir yöntemde olsa içeri aldım ondada sorun yok,tuş kilidindeyken menu tusuyla açmayı iptal ettim, build.probu yeniden düzenledim(başka yerden aldım ve editledim),lib dosyalarını değiştirdim sorun yok, ayarların teması için arkadastanda izin aldık ondada sorun yok biraz teste tabi tutacagım artık sonuca göre yayınlayacagım
  • quote:

aceleye gerek yok :) emin adımlarla gidiyorum bu defa avea testini yaptım 1 saat boyunca sorun yok videoyuda şahane yaptım ondada sorun yok,
    kernelide ilginç bir yöntemde olsa içeri aldım ondada sorun yok,tuş kilidindeyken menu tusuyla açmayı iptal ettim, build.probu yeniden düzenledim(başka yerden aldım ve editledim),lib dosyalarını değiştirdim sorun yok, ayarların teması için arkadastanda izin aldık ondada sorun yok biraz teste tabi tutacagım artık sonuca göre yayınlayacagım

test için banada yollayabilirmisiniz denemek için?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.