Şimdi Ara

kapanmıstır... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b_gundem, senin bu romun boş ram miktarına hayranım. Wipe data factory yapmadan diğer iki wipe işlemini yaparak kurdum, boş ram miktarı 215 ile geldi, programlarım ve bütün ayarlarım da aynen duruyor, bu forum seni seviyor , tekrar sağol...
  • eyw dostum içim rahat etmeden hiç bir şeyi yayınlamıyorum zaten nasıl video kaydındaki ses müthiş degilmi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

eyw dostum içim rahat etmeden hiç bir şeyi yayınlamıyorum zaten nasıl video kaydındaki ses müthiş degilmi:)

Video kaydını kendi kamerasında mı yoksa LG camera da mı düzelttin? Kendi kamerasını denedim de aynı bozuk yine, şimdi de LG yi deniycem..
  • yapma teacher kardeşim psikolojik sizin ki artık:) suan elimde eski rom kaydıda var bu da var arda bariz fark var bence
  • Yeniden başlattım şimdi bir daha denedim, sonuç bende yine aynı maalesef. Ama benim tel de sorun olabilir, sende sorun olmadığına göre, benim cihazda sorun var belki. diğer arkadaşlar da bir denesinler bakalım.

Edit: Boş ram 227 MB, süper gerçekten... . Ellerine sağlık..
  • b_gundem hocam bi de şu radyoyu eklersen dadından yinmez romun valla.... şimdi yüklüom bende,ama radyosuz yapamıom serviste gidip gelirken iyi oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lombargini -- 24 Mayıs 2012; 0:36:50 >
  • dostum radyolu yapmam için başka platforma geçmem lazım ics miui gibi;
    icsden nefret ediyorum açıkcasını söylemek gerekirse taa ben bu romu ilk cıkartırken söyledim herkes üstüme geldi şimdi yine aynı şeyi söylüyorum sıkıcı bana göre nedenini anlamasamda kullanmaktan zevk almıyorum miui romu ilk telefonu aldıgımda kurmustum baktım menü tuşu yok bi dahada ne kurdum ne baktım açıkcası durum nedir diye:)
  • Rom güzel olmuş eline sağlık ama benim sd ye kurulu olan uygulamalar silinmiş nedendir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Rom güzel olmuş eline sağlık ama benim sd ye kurulu olan uygulamalar silinmiş nedendir?

bilemiyorum dostum ben data hafızasını kendimde 500mbden 1.1 gb a yükselttigim için hafıza kartına gerek duymuyorum programlarda denemedim bi yorumumda olamayacak üzgünüm
  • quote:

dostum radyolu yapmam için başka platforma geçmem lazım ics miui gibi;
    icsden nefret ediyorum açıkcasını söylemek gerekirse taa ben bu romu ilk cıkartırken söyledim herkes üstüme geldi şimdi yine aynı şeyi söylüyorum sıkıcı bana göre nedenini anlamasamda kullanmaktan zevk almıyorum miui romu ilk telefonu aldıgımda kurmustum baktım menü tuşu yok bi dahada ne kurdum ne baktım açıkcası durum nedir diye:)

kızma hocam üstüne falan geldiim yok.sadece bi acizane soruydu benimki.bi denicem romunu,ıcs den bana da gına geldi,,miuide pek yordu beni. memnun kalırsam radyodan feragat ederim napalım....emeğine sonsuz saygım var ellerine sağlık.başarılarının devamını dilerim kardeş...
  • rom süper şu an eline sağlık

• quote:

quote:

Rom güzel olmuş eline sağlık ama benim sd ye kurulu olan uygulamalar silinmiş nedendir?

bilemiyorum dostum ben data hafızasını kendimde 500mbden 1.1 gb a yükselttigim için hafıza kartına gerek duymuyorum programlarda denemedim bi yorumumda olamayacak üzgünüm

şef data hafızasını 500 den 1.1 gb a nasıl çıkardın? benim en çok canımı sıkan sorunlardan biriydi bu,yardımcı olursan çok mutlu olcam...
  • aman yanlıs anlasılmasın kızdıgım fln yok:) derdimi anlatıyorum sadece ama bi süre daha eger bundada sorun çıkmazsa rom işinden uzak duracagım sizlere belki yalan gelebilir ama 15 gün boyunca günde en az 6 saat ugrastım bu seviyelere getirmek için romu he neden ugrastın derseniz 15 gün önce hiç bişi bilmiyordum saolsun caki101 ögretti ne biliyorsam şimdi aşagı yukarı sisteminizdeki çogu dosyaya hakimim kpss den sonra kernel işinede girmeyi düşünüyorum siz o zaman görün bir rom nsl oluyormus:)
  • quote:

quote:

düzeldi restart atınca sorun yok şu an nasıl arttırdın bende yalayım şu sd ye taşıma olayını hiç sevmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

quote:

quote:

şef data hafızasını 500 den 1.1 gb a nasıl çıkardın? benim en çok canımı sıkan sorunlardan biriydi bu,yardımcı olursan çok mutlu olcam...

kardeşim aslında onu roma koyacaktım ama geri dönüşü yok o işin yani var da dosyası elimde
    eee geri dönmek isteyecek arkadaslar yapamayacak :) onun için koymadım ilerleyen günlerde takip ediniz forumdaki arkadaşların tutumuna göre (pmlerde bilmediginiz cok msjlarla karsılasıyorum) detaylı bir sekilde anlatımını ve geri dönüşünü yapacagım şimdilik biraz kafa dinliyorum:)

• Çok saol telefonum garantiden gelir gelmez yüklicm
  • O dahili hafiza arttirma yontemi partition zipiyle oluyor oradan kendiniz manuel olarak istediginiz degeri girerseniz dahilo hafizaniz o kadar mb oluyor

Orjinal rom kullanicilari sayfasinda anlatim

• hocam inşallah aveadaki şebeke sorunu çözülmüştür telefona daha denemedim son izlenimlerden sonra deneyecem.ama yinede helal olsun sana kimse senin kadar duyarlı olmadı Allah razı olsun senden çalışmalarının devamını diliyorum Allah zihin açıklığı versin
  • gizli menu ne işe yarar
  • format system yapmadanmı yukleyecegiz bilgisi olan varmıdır? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.