Şimdi Ara

kapanmıstır... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa yüklüyorsanız prestige romu ilk sayfanın en altında daha önce de eski sürümlerimi kullanıyorsanız programlarınız gitsin istemiyorsanız evet sadece wipe cache ve wipe dalvik dedikten sonrqa kuracaksınız ilk sayfayı iyi okuyun lütfen orda açıklamıştım hepsini
  • şu an aveadaki çekmeme proplemi giderilmiş gibi simdiye kadar ulaşılamama gibi geri dönüş olmadı hiç bana
  • hocam öncelikle eline emeğine sağlık

menu tusuyla tus kilidi açma olayını kapattığınızı yazmışsınızda bu olayı romu yüklemeden veya yükledikten sonra nasıl yapabilirim menü tuşu ile uyandırmak benim işime geliyor daha pratik bence

birde terraminonun sx inde search tuşu power tuşu işlemini görüyodu kısa basmada ekranı kitliyo uzun bamada kapat yeniden başlat gibi seçenekleri getiriyodu bu olayıda bu roma ekleme şansımız varmıdır acaba

teşekkürler...

BİLGİSİ OLAN Bİ ARKADAŞTA YAZARSA ÇOK MAKBULE GEÇER RI-OMU YÜKLİYCEM ŞİMDİ DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 24 Mayıs 2012; 13:46:22 >
  • wifi ok
    gps ok
    atmel fix
    stabil
    hizli
    avea ok
    suuupeeer. ics den. vazgectiime degdi.eline saglik" b gundem"....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar kusura bakmayın romu cıkartmadan önce goruslerinizi istedim o zaman soyleseydiniz ugrasırdım su saatten sonra bir seye bakacak durumda degilim malesef ... keske onceden soyleseydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

hocam öncelikle eline emeğine sağlık

menu tusuyla tus kilidi açma olayını kapattığınızı yazmışsınızda bu olayı romu yüklemeden veya yükledikten sonra nasıl yapabilirim menü tuşu ile uyandırmak benim işime geliyor daha pratik bence

birde terraminonun sx inde search tuşu power tuşu işlemini görüyodu kısa basmada ekranı kitliyo uzun bamada kapat yeniden başlat gibi seçenekleri getiriyodu bu olayıda bu roma ekleme şansımız varmıdır acaba

teşekkürler...

yılmaz dostum system/usr/keylayout dosyasını eski prestijden çek bu roma yapıstır eskisi gibi olur içinde 3-4 satırda değişiklik yapman gerek böylesi senin için daha pratik olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

wifi ok
    gps ok
    atmel fix
    stabil
    hizli
    avea ok
    suuupeeer. ics den. vazgectiime degdi.eline saglik" b gundem"....

teşekkür ederim elimizdeki kernele küfretmektense onu en iyi şekilde nasıl değerlendiririz ona bakmak lazım bence tmm kernel sorunlu olabilir ama biz sorunlu diye bırakmak zorunda değiliz en üst seviyeye getirip yeni kernel çıkınca daha iyi işler yapmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum
    romumu takip eden, bana güvenip kuran bütün arkadaşlara teşekkür ederim
  • 2. Kez yaziyorum eline emrgine saglik cok iyi bir rom yapmissin.
    batarya yi kalibre ettim cok iyi durumda cok ugrasirim ben telle ama dedigim gibi iyi
    Gps on numara hemen baglaniyor.
    herhangi bir cakisma ve kapat uyarisi amladim henuz
    launcheri begendim
    bos ram iyi 100 e yakin uygulama var 150-¹75 arasi degisiyo
    Hattim avea ama ulasilamama sorunum yok
    Wifi İnternet te sorunyok
    Kisacasi her hangi bir problem yasamadigimi belirtmek istarim kuracak arkadaslara.
    Eline saglik tekrar
    Tek sorun aslinda benim icin arama tusunun islevinin degisikligi ekrani kapatmasi eger eski haline cevirmek icin yardim edersen sevinirim

• senin için arama tuşunun işlevini anlamadım dostum? ara tuşu standarttır google search tür hatta hatırlarsanız ghostromda bunu değiştirmek için çaki101 e cok yazmıstım:)
    eger eski prestige gibi menu tusuyla tus kilidi açılsın istiyorsanız yukarda yılmaz arkadasımıza ne yapmanız gerektigini en pratik yöntemini anlattım onu takip ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 24 Mayıs 2012; 14:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

senin için arama tuşunun işlevini anlamadım dostum? ara tuşu standarttır google search tür hatta hatırlarsanız ghostromda bunu değiştirmek için çaki101 e cok yazmıstım:)
    eger eski prestige gibi menu tusuyla tus kilidi açılsın istiyorsanız yukarda yılmaz arkadasımıza ne yapmanız gerektigini en pratik yöntemini anlattım onu takip ediniz

BEN ANLATAMADIM. arama tusuna basınca normal 528 romunda arama (yani şu search tuşu ) arama yapıyo dosya yöneticisi kişiler veya uygulamalarda. ama senin romda ekranı kapatıyor. benim isteğim ekranı kapatmaması yine search yapması(çok sıkıntı değil aslında ama eski haline basit bi şekilde dönecekse yardım etmeni isterim)
  • dostum yanlısın var arama tuşuna basınca aynen dediğin gibi arama yapıyor baska bi arkadas daha deneyip bana söyleyebilir mi bende suan aynen dediğim gibi google search şekline
  • quote:

dostum yanlısın var arama tuşuna basınca aynen dediğin gibi arama yapıyor baska bi arkadas daha deneyip bana söyleyebilir mi bende suan aynen dediğim gibi google search şekline

b_gundem hocam bir uygulama yüklemiştim locker screen widget diye belki ondan kaynaklanıyordur diye uygulamayı kaldırdım ve telefonu resetledim ama yine de arama tuşuna basınca ekran kapanıyor.. ilginç
  • şunu baştan desene:) bende ona bakıp duruyorum ulen acaba ben değişikliği yaptımda roma mı atmadım diye:)
  • Arama tuşuna basınca kapanma işlevi Prestige romların hiçbirinde yoktu, son sürümde de yok. Hatta ben bir ara b_gundem'e bu işlevi ekleyebilir miyiz diye de sormuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 24 Mayıs 2012; 15:07:15 >
  • arkadaşlar benim kullandıgım romda var hemde dediğim gibi uygulamayı kaldırdım resetlediğim halde....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

hocam öncelikle eline emeğine sağlık

teşekkürler...

yılmaz dostum system/usr/keylayout dosyasını eski prestijden çek bu roma yapıstır eskisi gibi olur içinde 3-4 satırda değişiklik yapman gerek böylesi senin için daha pratik olacaktır

hocam dediğinizi yaptım ama olmnadı rar dosyalarından alıp diğerine kopyala yaptım çıkan ekrana da tmm dedim romuda kurdum aam olmadı bi türlü

• restart yaptın mı
  • dostum ellerine yüreğine sağlık süper olmuş rom yaklaşık 3 saattir kullanıyorum hala da bıkmadan kurcalıyorum ICS den geçtim değişiklik olsun diye iyi kide geçmişim tekrar çok teşekkürler herşey için....
  • quote:

restart yaptın mı

restart ta yaptım hocam hatta romu 2 defa kurdum yanlışlıkmı yaptım diye ama olmadı bi türlü neden acaba??
  • Special ROM V2 GeriBildirimler

Romu yükleyeli 2 saat oldu,şuanlık iyi gidiyor ve status barı aşağıya çektiğinizde prestige yazısı görünüyor bu güzel olmuş .

# LewaOS kernel kullanılmış,bu kerneli başarıyla entegre ettiğin için teşekkür ederim.Ama bu kernelin smartassv2 desteği yok,no-frills,antutu cpu vs uygulamalardan baktım herhangi bir yanlışlık yok bu uygulamalarda doğru gösteriyor.Enchanded.conf'ta smartass yazması smartassV2'de çalıştığı anlamına gelmiyor malesef.

#Sensörler daha iyi bir seviyede ve konuşurken yakınlık sensörü düzgün çalışyor.

# Oyunlar akıcı,son olarak @TerraMino'nun dediği kernellerden kurtulmuş olduk galiba? LewaOS doğrudürüst bir kernel.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.