Şimdi Ara

kapanmıstır... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mikrofonda sesim karşıya uzaktan ve boğuk gibi gidiyor.Bu sorunu nasıl giderebilirim?kafayı yemek üzereyim
  • eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan1990

mikrofonda sesim karşıya uzaktan ve boğuk gibi gidiyor.Bu sorunu nasıl giderebilirim?kafayı yemek üzereyim

bu sorun niye 1-2 kişide var anlamıyorum romda gürültü engelleyici mikrofon kapalı olarak geliyor sizlere
    siz sunu deneyin birde kendi çözümümdü 528 de işe yaramıstı

Numara çeviricisinde *#*#2846579#*#* çevirin. (Eğer olmadıysa Uygulamalar/geliştirme/sahte konumlara izin ver deyin öyle deNeyin)

2. GElen menüden ProjectMenu seçin.

3. Background Settings'e girin.

4. OTP NV filter switch girin.

5. Off seçeneğini seçin.

• Romun çok iyi b_gundem ama suanlik .32 kernele geçtim 2.3 e gecersem mutlaka kalici romum senin romundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler dostum hayırdır neden geçtin 32 kernele
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan1990

mikrofonda sesim karşıya uzaktan ve boğuk gibi gidiyor.Bu sorunu nasıl giderebilirim?kafayı yemek üzereyim

bu sorun niye 1-2 kişide var anlamıyorum romda gürültü engelleyici mikrofon kapalı olarak geliyor sizlere
    siz sunu deneyin birde kendi çözümümdü 528 de işe yaramıstı

Numara çeviricisinde *#*#2846579#*#* çevirin. (Eğer olmadıysa Uygulamalar/geliştirme/sahte konumlara izin ver deyin öyle deNeyin)

2. GElen menüden ProjectMenu seçin.

3. Background Settings'e girin.

4. OTP NV filter switch girin.

5. Off seçeneğini seçin.

dediğini yaptım fakat zaten offtaymış.on yaptım bu sefer düzeldi dedi konuştuğum kişi.sahte konumlara izin ver zaten açıktı.garip ama olan bu.umarım böyle kalır.rom çok iyi o yüzden değiştirmek istemiyorum.

• nsl bir telefondur bu ya:) bende çalışan sende çalışmaz sende çalışan bende çalışmaz:) toplama pc gibi telefon mübarek :)
  • Sayın geliştirici cpuyu sizin gibi 1200 mhz çalıştırmak için en uygun yolu gosterırsenız memnun kalicam az önce kurdum 1 hafta içinde geri bildirim yapıcam

• dostum tecruben ne kadar var bilmedigimden sana en basit yöntem olarak antutu cpu master programını öneririm gerekli mhz ayarlarını ondan yapabilirsin altta bootla ilgili bi secenek var onu aktif yap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman_91

Merhaba iyi akşamlar iyi kandiller

1 kaç sorum olacak yanıtlarsanız mutlu olucam

romda blu,gps,wifi(kopma olmadan) performanslı mı

tarayıcılarda flash performansı nasıl akıcımı

ahize sesi yeterli mi karşıdakini rahat bir şekilde duyabiliyormuyuz

kernel lewa rom ise ram yükseltme olayını çalıştırabilirmiyiz

3D sürücüleri b 528 e göre güncel mi

son olarak benchmark test sonuçlarını ekleyebilirmisiniz

teşekkür ediyorum geliştirici arkadaşa

*2 gündür kullanıyorum üçünde de kopma yaşamadım
    *ICS den sonra flash iyi geldi, akıcı...
    *ses (giden ve gelen) orta sesli bir ortamda rahatlıkla duyulabiliyor (işyerinde matkap çekiç sesleri arasında bile rahat konuştum ve duydum)
    *ram yükseltme olayını bilemiyorum ??
    *virtual tenis i ıcs de oynayamadım (zırt pırt oyundan atıodu) bu romda nerdeyse oyunu bitirdim,tık yok :)
    bu da benchmark :

kapanmıstır...

• İlginiz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: xman_91

İlginiz için teşekkürler

rica edrim kardeş. "b_gundem" kardeşime teşekkür ederim bende .. "adam gibi" bi rom hazırlamış. açılış hızına hayran kaldım bunu demeden de geçemiycem .
  • ram yükseltme olayına bir el atayım bilgisiz kalmayın
    lewa romda arkadaslar bir ram yükseltmedir tutturmuş gidiyor ama bilmedikleri bir şey var
    ewet swap alanı olusturmayı bende anlatırım size uzun uzun swap alanı nedir derseniz hafıza kartını ön bellek için bir nevi ram olarak kullanılmasıdır aynı windows 7 lerde readyboost gibi çalışır android te linux tabanlı oldugu için buna izin verir
    amaaaaaa
    eger hafıza kartınız class 10 değilse ki çogunuzun değildir onu alanlar özellikle alır ve pahalıdır bu sisteminize avantaj değil dezavantaj yaratacaktır class 4 hafıza kartlarıyla.... şöyle ki en basit anlatımıyla bir dağa çıkıyorsunuz tek şeridli bir yolda önünüzde kamyon var sizde ferrari kamyon çekilmeden ilerleyebilir misiniz ee kamyon çekilmedi ferrari yerine şahin de olsa aynı hızda gideceksiniz bilmem anlatabildimmi eğer class 10 sd kartınız yoksa ram yükseltmeyi swap alanıyla çözemezsiniz aksine ağırlaştırırsınız telefonu
    saygılarımla
    (amacım hiç bir romu kötülemek değil sadece bilgimi paylaştım class 10 kartınız varsa istediğiniz romda istediğiniz özelliği verimli kullanabilirsiniz )

• wondermedia wm8650 netbook için nasıl yüklenecek? ne yüklenecek? 7" ekranlı netbook...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

wondermedia wm8650 netbook için nasıl yüklenecek? ne yüklenecek? 7" ekranlı netbook...

yanlış yerdesiniz galiba.

• Selamlar;
    Tesadüfen gördüm konuyu,ilk bir-iki sayfada akıl almaz yorumlar var.Sanki para ödüyoruz da çok sağlam bi farklılık arıyoruz.Şahsi fikrim,canı isteyen ilk sayfaya yazdıktan sonra isterse sadece wallpaper'ı değiştirip yeni isimli bi rom yayınlar.(İskeleti kimden aldığını falan belirterek).Okuyan okur özellikleri beğenmeyen yüklemez.Emeklerin için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

wondermedia wm8650 netbook için nasıl yüklenecek? ne yüklenecek? 7" ekranlı netbook...

hiç bir sitede wm8650 için rom yok? ne yapılacağı meçhul...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

hiç bir sitede wm8650 için rom yok? ne yapılacağı meçhul...

var ben 2 kez rom değiştirdim. Odesa Uberoid Wm8650 Rom Firmware bunu google da ara indir anlatımları takip et.

bu arada S2 yi bi deneyim nasılmış:)
  • dostum bu ekran kilit sesini nasıl değiştirebiliriz yada sesini kısabiliriz kilidi bi açıyorum yanımdakiler korkuyo
  • Hocam Romun çok güzel çok akıcı.Özellikle anmiasyonları çok beğendim.Performansı çok iyi.Ama Titanium bakcupta aldığım hiçbir oyun yedeğimi açmadı.Kapanmaya zorla hatası verdi oyunlarım.Ben de icsye geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 25 Mayıs 2012; 13:15:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.