Şimdi Ara

kapanmıstır... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sizin romda telefonu modem yapamıyorum hata veriyor sizce neden kaynaklıdır teşekkürler ortak erişim noktasını aça basıyorum hata diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Hocam sizin romda telefonu modem yapamıyorum hata veriyor sizce neden kaynaklıdır teşekkürler ortak erişim noktasını aça basıyorum hata diyor.

Bu baslik altinda sorunuzun cevabi var. Wifi tether olayi bu. Okuyun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman_91

bluetooth problemim var bir samsung ace ve samsung leptop a gönderim ve alım yapamadım eşlertirme yaptım fakat gönderdediğimde gönderiyor deyip gönderilemedi diyor başarısız diyor Diğer x5(b528) cihazımla prestige v2 arasında gönderim ve alımda sorun yaşamadım bi fikri olan varmı?

kardeşim ben romlardan değilde cihazın kendinden diye düşünüyorum. benim samsung cihaza hiç bir romda bağlanmadı aynı başarısız hatasını verdi.

bu arada B_Gundem kardeşim ben romlarından genel olarak memnunum hatta diğer başlıklara bakmıyorum artık. birde tüm romlarda olan bu klavyedeki titreşimi nasıl kapatabilirim.(çözdüm teşekkürler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 28 Mayıs 2012; 9:27:21 >
  • b_gundem ;

Eline emeğine sağlık, rom süper, tema hepten süper..
    Ben de bir tek giden ses sıkıntılı onuda donanımsal olarak yeni bir mikrofon ile mevcut mikrofonu değiştirerek deneyeceğim. Mikrofon bekliyorum. Umarım işe yarar.. Bunun haricinde romun gerçekten çok iyi...

Başarılar..
  • b_gundem;
    Bu arada kullandığın launcher nedir? Bilgi verebilir misin?
  • osbournee dostum bende ayarlar bu şekilde düzgün çalışıyor donanımsal olark değiştirmeden önce şunu dener misin bu yöntemi kendim bulmuştum işe yaramıştı
    Numara çeviricisinde *#*#2846579#*#* çevirin. (Eğer olmadıysa Uygulamalar/geliştirme/sahte konumlara izin ver deyin öyle deNeyin)

2. GElen menüden ProjectMenu seçin.

3. Background Settings'e girin.

4. OTP NV filter switch girin.

5. Off seçeneğini seçin. (bi arkadaşta on iken düzeldiğini yazmış sen iki seçeneğide dene)

edit: launcher sony experia launcherin bizim ekran boyutlarına özel çıkarttıgı launcherı ve widgetleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 28 Mayıs 2012; 11:09:02 >
  • yeni fark ettim zil sesi tekrar etmiyor varmı kurcalayacağım bi kodu
  • hiç farketmemiştim build propta
    ro.telephony.call_ring.multiple diye değer var o true mi onu kontrol edebilir misiniz değilse true yapın suan baska bir rom yapıyorum o kurulu telefonda bakamıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

hiç farketmemiştim build propta
    ro.telephony.call_ring.multiple diye değer var o true mi onu kontrol edebilir misiniz değilse true yapın suan baska bir rom yapıyorum o kurulu telefonda bakamıyorum ben

Başka bir rom?
    Valla dostum video sesini de düzelttin ya şu Prestige Special V2 de, helal olsun sana. Nice usta olarak anılan zatların honor portu üzerine inşa ettikleri romlarda bile video sesi hep berbat durumda. Bu yüzden şu an senin rom (maşallah diyelim de) o kadar sorunsuz ki, bir bahane bulup da değiştiremiyorum . Amaaa, şu yeni rom çalışmanla kendini aşar mısın bilmem... Kolay gelsin.Her türlü yardım ve desteğe hazır olduğumu biliyorsun, tester lazım olursa PM at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 28 Mayıs 2012; 15:27:59 >

• tşklr dostum desteğin için cm7 ile uğraşıyorum güzel bir şey yaptımda yayınlar mıyım orası mechul işte forumdaki arkadaşlar rom çıkmasından rahatsız nasıl olsa takip ediyorsan benim bildiğim bende dahil 3 kişi bıraktı. artık bende yayınlarsam uzun bi süre sonra yayınlarım biraz sinirim giderse o zamana artık neyse pm e bak msj geliyo birazdan sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 28 Mayıs 2012; 15:47:24 >
  • quote:

hiç farketmemiştim build propta

oda true ne yapacaz başka:D
  • ilginç olması lazımdı :) şimdilik uzun bi melodi koy sen çözüm bulursam döneceğim
  • Bi ay öncesine kadar telefonu ilk aldığımda üstünde olan froyo ile kullanıyodum. Bi türlü rom kurmayla uğraşamadım. Yazılanlar o kadar karmaşık geliyodu ki. Sonunda başladım caki101,legolash,sen ve daha adını yazamadıklarım bir sürü yazınızı okudum öğrendim bişeyler. İlk Optimize Miui Prime v3.1 i kurdum sonra cakinin Ghost_Juggernaut_Nova_Classic en son senin prestigeROMspecialv2 yi. 3ü çok güzel ama en çok senin romu beğendim. Romlarla uğraşıp hiç bir karşılık düşünmeden paylaşan ve yorum yapıp yardımcı olmaya çalışan herkesin eline sağlık, teşekkür ederim.
  • xperia launcher 0,8b versiyon.
    şu anda 0.9.1 versiyonu çıkmış, bunu telefona nasıl entegre edebiliriz?
    Eskisinin kaldırılması istiyor. Ancak sistem içinde önyüklü biçinde geldiği için kaldıramıyorum.
    Teşekkürler
  • launcheri bana gönder dostum sana paket hazırlayım geri gönderirim
  • dun aksamdan beri special 2 deyim herhangi bir sorun kesfedemedim tesekkurler rom icin :)

• hamit amma rom değiştiriyorsun he:)
  • quote:

hamit amma rom değiştiriyorsun he:)

aynen hocam ben performansın yanında akıcılık ve gorsellik de arayan biriyim o yuzden sizin romu tercih ettim karar kıldım diyebilirim :)))

• @cencel arkadasımız launcherin güncellendiğini farketmiş helal olsun daha bugun çıkmıs launcher neyse ben paket hazırladım isteyen CWM den değiştirebilir tesekkurler cencel
    http://www.mediafire.com/?2g5r8ega52iq58r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 28 Mayıs 2012; 17:46:24 >
  • 2.3.5 üzerine mi kurulacak acaba bilmediğim için soruyorum daha stabil olacaksa öyle yapayım.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.