kurulumda yanlıslık yapmıs olabilirsin yukarda yükleyen arkadaslar var bende inceledim dosyayı dogru v0.9.1 28 mayıs2012 diyor sen tekrar yükle guncellauncher.zipi linki bir daha veriyorum http://www.mediafire.com/?2g5r8ega52iq58r
tamam bir daha deneyim size sonucu bildirirm teşekkürler.
sagolun bu sefer oldu sizi mesgul ettim kusura bakmayın
ne demek arkadasım rom çıkartıyoruz arkasında olacagız tabi eksiklerinizi sorunlarınızı elimizden geldigince yanıtlayacagız
Beyazıt Şuan hangi romu çıkaracaksın?
CM 7 ile ugrasıyorum tabanını xdanve cyanogenmod.com dan htc nin bir versiyonundan aldım çogu seyi bitidim 1 tane canımı sıkan sey var çözüm bulamıyorum wallpaper atamıyorum rom orjinalinde hareketli wallpaper var o da cok ram yiyor onu kaldırınca da siyah wallpaper oluyor benim ayarladıgım gelmiyor sonradan elle ayarlamak gerekiyor kurunca başkada bir sorun kalmadı gibi bakalım
arkadaslar yeni rom geliyo yakında var mı istekleriniz çıkarttıktan sonra söylemeyin lütfen temel özelliklei 1. sayfada var
eline emeğine sağlık. mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: b_gundem
arkadaslar yeni rom geliyo yakında var mı istekleriniz çıkarttıktan sonra söylemeyin lütfen temel özelliklei 1. sayfada var
dostum bence şu şarj ikonunu ve yazı tipini değiştirebilirsin ? İkon çok kötü duruyor yazı tipide çok küçük benim fikrim bu tabi...
quote:
dostum ilk kurulumda veri kapalı olursa iyi olur açılınca direkt bağlanmaya çalışıyor TL ye zarar:D günde 5 rom attığımızı düşün:D
quote:
Orijinalden alıntı: regasoft
quote:
dostum bence şu şarj ikonunu ve yazı tipini değiştirebilirsin ? İkon çok kötü duruyor yazı tipide çok küçük benim fikrim bu tabi...
orjinalinden hariç 2 tane daha hazırladım onları kullanabilirsiniz batarya ikonu için yazı boyutunu spare parttan büyütebilirsiniz içinde geliyor romun
quote:
dostum ilk kurulumda veri kapalı olursa iyi olur açılınca direkt bağlanmaya çalışıyor TL ye zarar:D günde 5 rom attığımızı düşün:D
ona ugrasacagım ama söz vermeyim yapabilir miyim bilmiyorum
aynı durum exdialer kullanılıncada oluyor. illa normal çevirici uzerinden bildirime (örneğin cevapsız çağrı) bakınca o ikon kayboluyor.
kusura bakmayın .vallahi istemeden oldu gönderemedi dedi durdu hata veri ben de gonderdim megerse gitmiş nasıl silinebilir ilmiyorum.
konumu kim neden şikayet etti bilmiyorum ama bir süre yayından kalktı incelemeye alındı ayıptır arkadaşlar çocuklugunuza verdim gençliğinize verdim ama bu terbiyesizlikten başka bir şey değil
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: regasoft
quote:
orjinalinden hariç 2 tane daha hazırladım onları kullanabilirsiniz batarya ikonu için yazı boyutunu spare parttan büyütebilirsiniz içinde geliyor romun
quote:
ona ugrasacagım ama söz vermeyim yapabilir miyim bilmiyorum
orjin şarj ikonu kapatılıp açılır bişiy olursa markette battery stat diye bi program var. hem işlemci ısısı hem değişik bir çok batarya ikonu kendi ekliyor. isteyen bunu kullanır ve orjin ikonu görünmez yapabilir.