Şimdi Ara

kapanmıstır... (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben koyu bir miui taraftarıyım bende bile ilgi uyandırdı görseli romun ilk defa cm yükleme isteği oluştu içimde nezaman yayınlarısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teqcro

ben koyu bir miui taraftarıyım bende bile ilgi uyandırdı görseli romun ilk defa cm yükleme isteği oluştu içimde nezaman yayınlarısın.

cok yakında dostum son rutusları yapıyorum yalnız resimde gözüktügü gibi yapmanız için 3-4 ayar yapmanız lazım olacak anlatacagım onuda
  • test için bekliyorum Kolay gelsin.
  • Kolay gelsin,gece gece uğraşmiş olduğunu kanitladin bizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Kolay gelsin,gece gece uğraşmiş olduğunu kanitladin bizlere.

sagol dostum hala ugrasıyorum güzel bi sonuc alabilmek için alt yapıyı hazırladım zaten temalarıydı batarya ikonlarıydı vs... az bi rutuş kaldı onlarıda hallederem yarına hazır rom
  • bekliyoruz
  • hocam öncelşiklşe eline emeğine sağlık su anda special v2 yi kullanıyorum memnun sayılırım ama biraz sıkıntılarım var mesela msj laşırken ben msj yazıyorum karşı tarafta o anda msj gönderdiğinde tel kitleniyo ve mesajlar kapanmaya zorla hatası alıyorum bazen birkeç dk içinde düzeliyor bazende bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum

batarya tüketimi klonusundada çok tüketim yapıyor gibi geldi bana öyleki günede 100 mnsj yazan biriyim o kadarda gelliyor yani msj laşırken batarya çok hızlı tükeniyor ama beklemede sorun yok gayet güzel

yeni çıkartacağınız romun batarya tüketimi ne durumdadır acaba biraz daha batarya kkonusunda cimri olursa sevinirimm

birde sorum olcak v2 de vodafone genç avantaj kullanıcısıyım tarife kalan dk sms sorgulamak için *456#1116# kare yapmam gerekiyor şu an kullandığım romunuzda öğrene biliyorum yeni romda da bunu yapmak mümkünmüdür acabaaa

teşekkürler....

• yılmaz kardeşim rom ilk cıkarken bi sorun yasamıstık hatırlıyorsan arkadaslar sabırsızlanınca yayınlamıstım test etmeden onda msjda sorun vardı onu halletmiştim bir daha yayınlamıstım acaba o ara mı indidin romu sen? neyse build propta su satıra bakabilir misin?
    ro.config.smsCoding_National= diye satır var onun değeri 3 olacak eger o arada indirdiysen sende 8 dir onu 3 yap...

yeni romda bataryayı deneme fırsatım olmadı sürekli rom yüklediğimden ama söyle diyebilirim gunde en az 15 rom deniyorum hataları düzeltmek için gunde 1 defa sarj ediyorum prestige v2 yi yaparken 2,3 defa sarj etmek zorunda kalıyordum batarya konusunda daha cimri oldugunu söyleyebilirim bu yaklasımla

dediğin kodu denedim çalışmıyor genç avantajda değilim belki ondandır bağlantı sorunu ve geçersiz MMI kodu diyor *123# kontor sorgulamayı denedim çalışıyor o ve açık söylemek geekirse ona ne etki ediyor fikrim bile yok:)
    rom bugun yayınlanacak son testleri yapıyorum herhangi bir hatayla karsılasmamak adına saygılar...

• prestige special dan nirmal rom kurar gibi geçsem olur di mi ekstra birşey yok
  • Uploada başladım arkadaşlar 15 dk ya hazır olacak romunuz... lütfen ilk sayfada yazılanları eksiksiz okuyunuz bu yönde sorulan sorulara cvp vermeyeceğim ilginiz için çok teşekkürler... he bide unutmadan geri bildirim çok önemli gördüğünüz olumlu ve olumsuz seyleri tek tek bildirirseniz memnun olurum tşklr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

Uploada başladım arkadaşlar 15 dk ya hazır olacak romunuz... lütfen ilk sayfada yazılanları eksiksiz okuyunuz bu yönde sorulan sorulara cvp vermeyeceğim ilginiz için çok teşekkürler... he bide unutmadan geri bildirim çok önemli gördüğünüz olumlu ve olumsuz seyleri tek tek bildirirseniz memnun olurum tşklr..

Upload bitti galiba? Bekliyorum
  • upload bittide konuyu yine çektiler anlamıyorum ki noluyo bu forumda ...
  • Sonunda yine düzeldi:) neyse arkadaşlar rom her şeyiyle bitmiştir isteyen istediği zevke göre paketleri indirebilir tekrar diyorum açıklamalarımı iyi okuyunuz....
    İyi günler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

upload bittide konuyu yine çektiler anlamıyorum ki noluyo bu forumda ...

Citizen iş başında hocam
  • Mehaba. Uzun süre üye olmadan takip ettim. Ellerinize sağlık yeni romunuzu kuracağım. Şu anda kadar kimse tarafından dile getirilmemiş bir ricam olacak. En azından ben rastlamadım. Hücre mesajı özelliği nasıl eklenebilir. Bu özellik var da ben mi kullanamıyorum yoksa ilave birşeyler mi yapmak lazım. Maç sonuçlarını vb almayı özledim androide geçtim geçeli.
  • dostum şuan yüklemiş bulunmaktayım deneyip geri bildirimlerde bulunucam. Yalnız açılış animasyonuna bayıldım hala gülüyorum ellerine sağlık
  • ah ah o açılış animasyonuyla ilgili öyle planlarımız var dı ki mete arkadaşımız grafiker ona prestige yazısı ekleyecekti animasyonlu şekilde yaptı saatlerce ugrastı ama çalışmadı :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 31 Mayıs 2012; 13:04:44 >
  • romunu kurdum dostum ilk izlenimler rom çok güzel diyebilirim yalnız sim pininden sonra sim ağ pini soruyor normalmidir?
  • şu an yükledim telin açılmasını bekliyorum aha da açıldıı

animasyon güzele benziyorr elinize sağlık

geri bildirimde buluınacağımm
  • şuan herşey gayet güzel gidiyor kullandıkça daha da çok güzelleşicek diye umut ediyorum emeğine yüreğine sağlık sadece şunu öğrenmek istiyorum şu yazı tipini nasıl değiştirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 31 Mayıs 2012; 13:41:20 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.