Şimdi Ara

kapanmıstır... (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazı tipini spare parttan değiştirebilirsin boyutunu ve fontunu dahil ....
    edit pardon ya spare partın öteki sürümünde vardı font değiştirme bunda sadece boyut varmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 31 Mayıs 2012; 13:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

yazı tipini spare parttan değiştirebilirsin boyutunu ve fontunu dahil ....
    edit pardon ya spare partın öteki sürümünde vardı font değiştirme bunda sadece boyut varmıs

oradayım şuan ama sadece boyut seçeneğini buldum :S evet sadece o var peki önerebileceğin bi yöntem var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 31 Mayıs 2012; 13:48:11 >
  • ama istersen font installer diye bir uygulama var internetten onu bul değiştirebilirsin
  • 3) çalışan programların yanında kırmızı nokta istemiyorsanız Running appsin yanındaki tiki kaldırın(2. maddedeki bölümden)

Running app si bulamadım hocam nasıl yapcam nerde bu
  • quote:

ama istersen font installer diye bir uygulama var internetten onu bul değiştirebilirsin

tamam dostum çok sağol yazılım içinde tekrar teşekkürler on numara şun herşey
  • @yılmaz ana ekrandayken menu tusuna bas(soldan 2. çizgili tuş ) preferences/app drawere gel en altta yanında tik olmasın
  • Bu romundada task killer kullanmaya gerek varmı? Yoksa herşeyi scriptleremi bırakalım?
  • hmm tmm hocam buldum ama olmadı yine yanıyor kırmızılar en iyisi yenidedn başlatmak
  • hmm tmm hocam buldum ama olmadı yine yanıyor kırmızılar en iyisi yenidedn başlatmak
  • bence kullanmayın tweakler halletsin bırakın hiç benim romumu hiç bir romda kullanmayın geçen bir arkadaşada açıkladım...
    şimdi sizin task killer uygulamaları kapatıyor iyi hoşta kapattıgı uygulamalar otomatik açılıyor 2 dk sonra sizin gördügünüz ram miktarı anlık artıs sadece bi süre sonra eski değerine ulaşıyor yine ee task killerin yediği ram ve batarya ekleniyor sisteminize üstüne üstlük onun için kullanmayın diyorum ben bir şekilde hallediyorum zaten diger arkadaslar ne yapıyor bilmiyorum orjinal romda olsa kullanmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

hmm tmm hocam buldum ama olmadı yine yanıyor kırmızılar en iyisi yenidedn başlatmak

yılmaz dostum onu yaptıktan sonra bir defa geri gidip restart and save diyeceksin
  • indiriyorum şimdi deniyicem ttnet akk ile ne kadar geç insede
  • quote:

bence kullanmayın tweakler halletsin bırakın hiç benim romumu hiç bir romda kullanmayın geçen bir arkadaşada açıkladım...
    şimdi sizin task killer uygulamaları kapatıyor iyi hoşta kapattıgı uygulamalar otomatik açılıyor 2 dk sonra sizin gördügünüz ram miktarı anlık artıs sadece bi süre sonra eski değerine ulaşıyor yine ee task killerin yediği ram ve batarya ekleniyor sisteminize üstüne üstlük onun için kullanmayın diyorum ben bir şekilde hallediyorum zaten diger arkadaslar ne yapıyor bilmiyorum orjinal romda olsa kullanmayın bence

Şuan herşey iyerinde ama şu ikonları seninki gibi nasıl yaparız?.Birde geri tuşuna basılı tutunca kapatma nasıl oluyor cm7'de?
  • frobisher onca yazdım açıklamaları iyi okuyun diye orda açıkladım tek tek nasıl yapacagınızı lütfen beni yormayın böyle şeylerle yapamazsanız dediklerimi ondan sonra sorun ....
    geri tuşuna uzun basınca kapatma işlemini ayarlar/uygulamalar/geliştirme den yapacaksın
  • Yeni rom var dediler geldik. geri bildirimleri bekliyorum.
    Eline zihnine sağlık hocam.
  • quote:

frobisher onca yazdım açıklamaları iyi okuyun diye orda açıkladım tek tek nasıl yapacagınızı lütfen beni yormayın böyle şeylerle yapamazsanız dediklerimi ondan sonra sorun ....
    geri tuşuna uzun basınca kapatma işlemini ayarlar/uygulamalar/geliştirme den yapacaksın

Geri tuşu ile kapatmayı yaptım beyazıt onda sorun yokta bu huawei launcherdeki gibi ikonların arkası renkli oluyor onu yapamadım.3D effect onu yaptım herhangi bir değişiklik olmadı
  • restart and save yapmamıssındır :) en alttaki madde
  • quote:

restart and save yapmamıssındır :) en alttaki madde

Evet şimdi anladım ayarları yaptıktan sonra restart yapmak gerekiyormuş şimdi süper oldu,duvarkağıdınıda ayarlayıp kaymamasını sağladım.Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

restart and save yapmamıssındır :) en alttaki madde

Evet şimdi anladım ayarları yaptıktan sonra restart yapmak gerekiyormuş şimdi süper oldu,duvarkağıdınıda ayarlayıp kaymamasını sağladım.Eline sağlık

teşekkürler bu arada o yüzdesiz batarya paketini sırf senin için hazırladım
  • Sayenizde bi romda iki saat duramaz olduk :D Eline sağlık in di re lim hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 31 Mayıs 2012; 14:46:39 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.