Şimdi Ara

kapanmıstır... (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

restart and save yapmamıssındır :) en alttaki madde

Evet şimdi anladım ayarları yaptıktan sonra restart yapmak gerekiyormuş şimdi süper oldu,duvarkağıdınıda ayarlayıp kaymamasını sağladım.Eline sağlık

teşekkürler bu arada o yüzdesiz batarya paketini sırf senin için hazırladım

Teşekkür ederim,bende aklımdan geçirmiştim zaten bu benim için yapmış olabilir dedim .

• quote:

quote:

quote:

Evet şimdi anladım ayarları yaptıktan sonra restart yapmak gerekiyormuş şimdi süper oldu,duvarkağıdınıda ayarlayıp kaymamasını sağladım.Eline sağlık

dostum şu yüzdesiz batarya ikonunu kurup cyanogenmod ayarlarından batarya yüzdeli göster seçeneğini tıklasak gösterirmi yüzdeli olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

Sayenizde bi romda iki saat duramaz olduk :D Eline sağlık in di re lim hemen.

her romun kendine has güzelliği var dostum deneyerek kendine uygun olanı bulacaksın şimdi ben benimki herkesten güzel diyemem yanlıs olur kendi zevkim nasılsa ona göre dizayn ettim aynı şekilde diğer arkadaşlarda öyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

quote:

quote:

quote:

dostum şu yüzdesiz batarya ikonunu kurup cyanogenmod ayarlarından batarya yüzdeli göster seçeneğini tıklasak gösterirmi yüzdeli olarak?

olmaz dostum ikon tamamen kalkar sadece %40 gibi bi sayı gözükür orda

• @b_gundem
    Hocam ROM'unuz gerçekten oldukça stabil olmuş. Şunuda belirtmek isterim ilk kez bir CM7 ROM' bu denli beğendim.
    Ses kalitesi çok iyi.
    Açılış animasyonunu çok beğendim.
    Fontu beğenmediğim için değiştirdim.
    Şarj gayet iyi gidiyor şimdilik.
    Sinyal seviyesinin değişimi anlık ve aşırı hassas olmuş. Yani tam istediğim gibi olmuş.
    Radyo yok fakat Spirit FM programı ile radyo dinlenebilir hale geliyor. Tek sorun radyo dinlerken sesin kısılamaması fakat bu sorun programdan kaynaklanıyor.
    Ekran hassasiyeti dahada iyileştirilmesi gerek bence.
    Sadece SD kart tarama sorunu oluştu bende. Bu sorunun çözüleceğini umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetgulll -- 31 Mayıs 2012; 14:58:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

quote:

quote:

quote:

olmaz dostum ikon tamamen kalkar sadece %40 gibi bi sayı gözükür orda

tamam dostum sadece sormak istedim çok teşekkürler

• split radioda sorun oldugu için koymadım bende çogunlukla çalışmıyordu zaten ya da restart attırıyordu hiç olmasın daha iyi dedim:)
  • volume+ kurmamızda bi sakınca var mı b_gundem kardeşim ? ve sence bu launcher mı daha iyi hızlı yoksa xperia s launcherı mı?
  • volume+ kuruluydu ama acınca baktım ki beats ile güçlendirdiğim sistem volume+ ile hoparloru zorlamaya başladı bende geri çıkarttım launcher zevk meselesi ben ikisinide kullanıyorum zaten önem verdiğim prestige sürümlerindede ikisinide kullandım ama samsung touchwiz daha cok kişiselleştirme sunuyor ben onu tercih ediyorum zaten 1 aydır xperia launcherdenda sıkılmıstım iyi geldi bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 31 Mayıs 2012; 15:22:49 >
  • quote:

volume+ kuruluydu ama acınca baktım ki beats ile güçlendirdiğim sistem volume+ hoparloru zorlamaya başladı bende geri çıkarttım launcher zevk meselesi dostum ben ikisinide kullanıyorum zaten önem verdiğim prestige sürümlerindede ikisinide kullandım ama samsung touchwiz daha cok kişiselleştirme sunuyor ben onu tercih ediyorum zaten 1 aydır xperia launcherdenda sıkılmıstım iyi geldi bu...

anladım kardeşim yani sonuç olarak ikiside aynı performans olarak ama samsung touchwiz kişileştirme bakımından daha çok şeyler sunuyor.
  • quote:

volume+ kuruluydu ama acınca baktım ki beats ile güçlendirdiğim sistem volume+ hoparloru zorlamaya başladı bende geri çıkarttım launcher zevk meselesi dostum ben ikisinide kullanıyorum zaten önem verdiğim prestige sürümlerindede ikisinide kullandım ama samsung touchwiz daha cok kişiselleştirme sunuyor ben onu tercih ediyorum zaten 1 aydır xperia launcherdenda sıkılmıstım iyi geldi bu...

anladım kardeşim yani sonuç olarak ikiside aynı performans olarak ama samsung touchwiz kişileştirme bakımından daha çok şeyler sunuyor.
  • quote:

• aynen öyle
  • @b_gundem
    SD kart görünmüyor bende. Tüm uygulamaları da SD karta taşımıştım. Her şey orada olduğu için elim kolum bağlı hissediyorum. Umarım yardımcı olursunuz.
  • quote:

volume+ kuruluydu ama acınca baktım ki beats ile güçlendirdiğim sistem volume+ ile hoparloru zorlamaya başladı bende geri çıkarttım launcher zevk meselesi ben ikisinide kullanıyorum zaten önem verdiğim prestige sürümlerindede ikisinide kullandım ama samsung touchwiz daha cok kişiselleştirme sunuyor ben onu tercih ediyorum zaten 1 aydır xperia launcherdenda sıkılmıstım iyi geldi bu...

tamam dostum çok sağol
  • aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

@b_gundem
    SD kart görünmüyor bende. Tüm uygulamaları da SD karta taşımıştım. Her şey orada olduğu için elim kolum bağlı hissediyorum. Umarım yardımcı olursunuz.

sd kartı çıkartıp geri takmayı denediniz mi?
  • kardeşim peki caki101 arkadaşımızın yapmış olduğu romun yüzdeli batarya ikonu elinde mevcut mu yada ondan isteyipte kurmamda sorun olur mu?
  • uyar arkadasım system/framework/frameworkres ile system/app/systemui yi ondan alıp bununkilerle değiştireceksin o kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

@b_gundem

sd kartı çıkartıp geri takmayı denediniz mi?

ROM'u yeniden başlatmayı ve SD kartı çıkarıp, yeniden takmayı denedim. Fakat SD kartı görmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.