Şimdi Ara

kapanmıstır... (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atmel fix varmıdır forumberin bulamadımda link verecek biri varmı
  • atmel fix varmıdır forumberin bulamadımda link verecek biri varmı
  • Beyler altta menüye giden Uygulamalar ın yanına kısayolları nasıl eklıcez ?
  • ama yeter artık agzımı bozacagım arkadasım daha sayfayı okumadan rom yüklüyorsunuz Burdada yazdım İlk sayfadada yazdım açıklamaları okuyun diye ne kadar tembelsiniz ya 2 satır okumaktan çekiniyosunuz enayi yerine koyuyorsunuz beni nasıl olsa cevaplıyor diye
  • Abi okudumda öyle bişey yok ki :S özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteux9

Abi okudumda öyle bişey yok ki :S özür dilerim

1)Uygulamalar butonuna basarak uygulamalara girin ve menu tusuna(soldan 2. tuş çizgi şeklinde olan) basın düzenle/yukardan istediğiniz programı anasayfa yazan ikonun yanına sürükleyin ana sayfa ikonunu ortalamaya çalısmayın kendisi otomatik yapar
    2)telefonunuz ana ekrandayken menu tusuna basın(soldan 2. tuş çizgi şeklinde olan) preferences/app Drawer/ App backdrops ve app 3d effect aktif olsun 3 boyutlu olmasını istemiyorsanız yapmayın
    3) çalışan programların yanında kırmızı nokta istemiyorsanız ana ekrandayken menu tusuna basın(soldan 2. çizgili tuş ) preferences/app drawere gelin en altta Running appsin yanındaki tiki kaldırın
    4) geri tusuna 1 defa basın Restart and save yapın
    5) Default olarak siyah wallpaper gelir isteginize göre wallpaper ekleyin

aynen yazdıgımı koyuyorum yok dediğin yerin rengini değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 31 Mayıs 2012; 19:46:36 >

• çok özür abi :D ben onu baska bisey sandım ya bide kilit ekranı cıkmıyo bende
  • ya ayarlarla oynamıssındır ya da temiz kurulum yapmamıssındır ne diyeyim
  • ellerine sağlık çok güzel bir roma benziyor .
    romu denemek için cepnetle indircem en az 2 saat bekliycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom güzel kamerası diğer prestige den daha iyi galiba ses bakımından special daha iyiydi bunda volume+ yok ondan galiba internet hızı nı ölçemedim netim yavaş zaten dokunmatikte ara sıra sorun çıkiyor genel olarak güzel bir rom olmuş eline sağlık

• ses bakımından special v2 daha iyiydi evet çünkü vol+ cok etki ediyordu buna bilerek koymadım çünkü cm7 nin orjinal sesi b566 ya göre daha iyi beats audio ekledim birde dahada arttı vol+ koydum denemelerde bilinçsiz kişiler hoparloru patlatabilir endişesi taşıdım çok zorluyor çünkü biraz daha arttırırsam ayarları belki patlatabilirdi çekindim bu yüzden.
    kamerasının cok daha iyi oldugundan şüphen olmasın:)

bu arada koydugum antutu sonucu deneme romların birindeydi son halinin antutusunu ölçmemeiştim yeni antutu sonucumuz şu şekilde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 31 Mayıs 2012; 21:25:37 >
  • atmel sorunu var mı? ayrıca bu roma cm7 temaları yüklenirse bi sıkıntı olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

ses bakımından special v2 daha iyiydi evet çünkü vol+ cok etki ediyordu buna bilerek koymadım çünkü cm7 nin orjinal sesi b566 ya göre daha iyi beats audio ekledim birde dahada arttı vol+ koydum denemelerde bilinçsiz kişiler hoparloru patlatabilir endişesi taşıdım çok zorluyor çünkü biraz daha arttırırsam ayarları belki patlatabilirdi çekindim bu yüzden.

bu arada koydugum antutu sonucu deneme romların birindeydi son halinin antutusunu ölçmemeiştim yeni antutu sonucumuz şu şekilde:

yuh o nasıl bir sd card okuma hızı

yeni card mı aldın...

• quote:

Orijinalden alıntı: caki101

quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

ses bakımından special v2 daha iyiydi evet çünkü vol+ cok etki ediyordu buna bilerek koymadım çünkü cm7 nin orjinal sesi b566 ya göre daha iyi beats audio ekledim birde dahada arttı vol+ koydum denemelerde bilinçsiz kişiler hoparloru patlatabilir endişesi taşıdım çok zorluyor çünkü biraz daha arttırırsam ayarları belki patlatabilirdi çekindim bu yüzden.

yuh o nasıl bir sd card okuma hızı

yeni card mı aldın...

yoo dediğini yaptım sadece :) bi rami uçuramadım onunlada ugrasmak istemedim yeter böyle 200 un altına inmiyo nsl olsa açılışta 230-240 arası geliyo yeter :)

• son yayınladıgınız romu denedım renkler falan kotu hocam ya mor cok kotu kacmıs bence degıstırme ayarı varmı acaba bıldırım cubugunda mor renklı oluyor bıldırım varsa prestige yazısı mor degıstırme ımkanı varmı acaba
  • iyi akşamlar en son rom'u prestige 2 üzerine kurarken 3 wipe işlemini yapmam yeterlimi?
  • Hocam ROM'u yeniden kurdum. Şimdilik bir sorun yok gibi fakat net bir şey söylemek için yarını beklemek lazım. Bu arada AnTuTu Benchmark'ta nasıl bu kadar yüksek puan aldın gerçekten çok merak ediyorum. caki101 hocamın söylediği şey neyse söyle bizde yapalım hocam. Bugüne kadar ki en yüksek puanın 1800 MHz frekansı Performans seçeneği seçili durumdayken 4585 puan hocam üstelik Class 4 sınıfı hafıza kartıyla yaptım bu puanı. LeWaOS ROM yüklüydü bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @b_gundem, hocam hiçbir romda wifi bağlantı problemi yaşamamıştım benim modemle. Şuan kendi modemime bağlanamıyorum. İp alınıyor diyor ve kopuyor bağlantı.
  • @Muhammet umarım sd kart sorunun kalmamıstır demekki neymiş temiz kurulum =hatasız rom demekmiş :)
    antutu puanım yukardada gözüktügü gibi 3556 sizlere gönderdiğimin aynısı ek bir şey yapmadım yani çaki101 dun romu yayınlamadan bir şey söyledi onu uuyguladım gece 3 müydü neydi :) hafıza kartının hızını arttırdım o kadar..
    @cencel yeterli ek bir şey yapmana gerek yok ilk sayfada verdiğim adımları birebir uygula format/system dahil... bak yukarda örneği var muhammet arkadasımız ilk kurdugunda belki de farketmeden bi hata yapmıs sd kart görmüyordu (o kadar düzeltmeye çalıştık pmden düzeltemedik)düzeldiğini söyledi 2. kurulumda....
    @ileyzer ilk sayfayı okumadan kurulum yaptıgın(ki ona bile şüpheliyim sadece resimlere bakmıs gibisin) çok belli adam gibi sayfaayı okusan altta 2 ayrı daha bildirim çubugu editledigimi zevke göre kurun dediğimide okurdun caki101e de aynısını yaptın şimdi de bana ya fake hesapsın kızdırmaya çalısıyorsun bizi ya da büyük sorunların var ciddi anlamda....

• ya şu ısınmaya bir çare lazım teli sarja bıraktım birsure sonra telefon aşırı ısındı farketmesem işlemci yancaktı çektim fişi aşırı ısınma yapiyor korkuyorum birsey olur diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 1 Haziran 2012; 0:11:49 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.