Şimdi Ara

kapanmıstır... (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kopuq61

@b_gundem, hocam hiçbir romda wifi bağlantı problemi yaşamamıştım benim modemle. Şuan kendi modemime bağlanamıyorum. İp alınıyor diyor ve kopuyor bağlantı.

dostum wifi şifreni dogru girdiğine emin ol hatta kablosuz ag ayarlarından unut de bir daha dikkatli şekilde wifi şifreni gir büyük-küçük harflere dikkat ederek wifide problem yok ben baglanıyorum airties rt 205 e daha hiç kopma yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

ya şu ısınmaya bir çare lazım teli sarja bıraktım birsure sonra telefon aşırı ısındı farketmesem işlemci yancaktı çektim fişi aşırı ısınma yapiyor korkuyorum birsey olur diye

yanlıs hatırlamıyorsam sen special v2 dede aynı problemi yasıyordun değilmi? telefonunda problem var gibi duruyor bi yerde kısa devre var ya da batarya-ile telefonu baglayan o tellerde bi sorun var şunu dene olmazsa sorunun kesinlikle telefonla alakalı

ayarlar-CyanogenMod-performans-işlemci ayarları en yüksek frekans 806 mhz yap işlemci yöneticisini ondemand yap sistem açıldıgında ayarla yı tik koy yanına işlemciden kaynaklanan ısınma hallolacaktır ki telefonun sarjdayken ısınmasıyla pekte alakası yoktur bunun çünkü telefonu kullanmadıgınızda işlemci 245 mhz ye düsecektir... ancak oyun internet gibi durumlarda ısınma yapıyorsa işlemci hızındandır onu kısabilirsiniz...
    dediğim gibi şarjdayken ısınıyoorsa ve yanlıs bilmiyorsam her romda yapıyorsa öncelikle sarj aletini ve usb kablosunu sonra telefonunuzu kontrol ediniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

ya şu ısınmaya bir çare lazım teli sarja bıraktım birsure sonra telefon aşırı ısındı farketmesem işlemci yancaktı çektim fişi aşırı ısınma yapiyor korkuyorum birsey olur diye

yanlıs hatırlamıyorsam sen special v2 dede aynı problemi yasıyordun değilmi? telefonunda problem var gibi duruyor bi yerde kısa devre var ya da batarya-ile telefonu baglayan o tellerde bi sorun var şunu dene olmazsa sorunun kesinlikle telefonla alakalı

ayarlar-CyanogenMod-performans-işlemci ayarları en yüksek frekans 806 mhz yap işlemci yöneticisini ondemand yap sistem açıldıgında ayarla yı tik koy yanına işlemciden kaynaklanan ısınma hallolacaktır ki telefonun sarjdayken ısınmasıyla pekte alakası yoktur bunun çünkü telefonu kullanmadıgınızda işlemci 245 mhz ye düsecektir... ancak oyun internet gibi durumlarda ısınma yapıyorsa işlemci hızındandır onu kısabilirsiniz...
    dediğim gibi şarjdayken ısınıyoorsa ve yanlıs bilmiyorsam her romda yapıyorsa öncelikle sarj aletini ve usb kablosunu sonra telefonunuzu kontrol ediniz...

evet ama bundan önce ics de sorun olmuyordu o yuzden sordum bakalım belkide sarj yerindedir yeni baslamıstır sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesin konusmak istemiyorum ama öyle gibi duruyor special v2 den apayrı bir sistem çünkü bu cm7 benzer olsaydı bendendir derdim ama kernel farklı tweakler farklı,sürücüler farklı.... telefonunu pc de sarj etmeyi denesene yine ısınacak mı?
  • evet prizde sorun var galiba yada usbyi fise çeviren aparatta oh rahatladım kvk ya göndercektim olmasaydı, iyi oldu
    teşekkurler hocam

• önemli değil bi duanız yeter su adam kpss yi kazanır inşallah diye..... :)
  • quote:

önemli değil bi duanız yeter su adam kpss yi kazanır inşallah diye..... :)

Allahım, bize hiçbir karşılık beklemeden sunduğu hizmetlerden dolayı bizi mutlu eden Beyazıt kardeşimizi sen de mutlu et, ona zihin açıklığı ver ve onu şu sınavda alacağı yeterince yüksek bir puan ile sevindir...Amin...
  • quote:

benim hayır duam ne kadar etkili olur bilmem ama yarın cumaya gidince ederim

• :) eyvallah Tamer sagolasın
  • quote:

quote:

benim hayır duam ne kadar etkili olur bilmem ama yarın cumaya gidince ederim

:) olur olur siz duacı olunda
  • prestige rom 7.2 yi kurdum, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ancak bi sorunum var, rehberi google hesabımdan senkronize edemedim, sorun ne olabilir . . .
  • neyse, telefonu açıp kapatınca otomatik senkronizasyonu tamamladı,
  • yorum yok:) hesap ayarlarından kontrol ediniz otomatik senk. açık mı diye ve google kişiler senk. açık mı diye bende rahberimi googledan alıyorum öyle bir şey olsaydı çıldırırdım herhalde:) onlar açıksa bi telefonu yeniden başlatın bi süre sonra başlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCHExx

Hocam ekran sorunu varmı ?

Cevap vercek yokmu ?
  • arkadaşlar diğer romlarda pin kodu iptal edilmiyordu bunda ediliyor. bu cok iyi
    yalnız telefondaki numaraları Sim karta nasıl aktaracam onu bulamadım. simde telefona aktardım geri sime alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki101

quote:

ses bakımından special v2 daha iyiydi evet çünkü vol+ cok etki ediyordu buna bilerek koymadım çünkü cm7 nin orjinal sesi b566 ya göre daha iyi beats audio ekledim birde dahada arttı vol+ koydum denemelerde bilinçsiz kişiler hoparloru patlatabilir endişesi taşıdım çok zorluyor çünkü biraz daha arttırırsam ayarları belki patlatabilirdi çekindim bu yüzden.
    kamerasının cok daha iyi oldugundan şüphen olmasın:)

bu arada koydugum antutu sonucu deneme romların birindeydi son halinin antutusunu ölçmemeiştim yeni antutu sonucumuz şu şekilde:
     kapanmıstır...

yuh o nasıl bir sd card okuma hızı

yeni card mı aldın...

benim 2440 ayaklar altında nedendirki:S

edit: bi problem olduğu belliydi. hafıza kartını görmüyor cihaz. her takmamda tam okuyacakken. hafıza kartını güvenle çıkarabilirsiniz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 1 Haziran 2012; 9:39:26 >

• quote:

quote:

Hocam ekran sorunu varmı ?

Cevap vercek yokmu ?

var hocam forumberim atmel fix paketi var onu yüklersen sorun kalmaz

ilk sayfada link var ama bende bi türlü giremedim sorun nedendir bilmiyorum

buradan indir kur ben kullanıyorum sorunsuz

http://www.mediafire.com/?k2b28rdu01paa65

• dostum sen bunu kurdun ve şuan hiç bir sorun yok mu diyorsun?
  • Hafıza kartını okumama problemim kalmadı. Temiz kurulumdan sonra. Arayüzü beğenmediğim için Yandex Shell kurdum. Şimdilik gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. Tek bir sorunum kaldı ekran biraz hassas galiba. Sapıtma yok fakat ekran hassas biraz fazladan. Bu sorunda giderilebilir bir sorun galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

Hafıza kartını okumama problemim kalmadı. Temiz kurulumdan sonra. Arayüzü beğenmediğim için Yandex Shell kurdum. Şimdilik gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. Tek bir sorunum kaldı ekran biraz hassas galiba. Sapıtma yok fakat ekran hassas biraz fazladan. Bu sorunda giderilebilir bir sorun galiba.

yeni kurulum yapıyorum. görüyor kapatıp açıyorum. bildirimlerde güvenle çıkartma uyarısı var. şuan yine görmüyor kartı

edit: şuan yeni fark ettim. Sim kartıda da görmüyor:S
    Bu rom bana yaramadı backup ımı yükledim S2 ye geçtim yeniden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 1 Haziran 2012; 11:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.