Şimdi Ara

kapanmıstır... (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam tavsiye etmedim diye bir şey sadece denemedim bilmiyorum durum ne olur? şimdi denemedigim bir şey içinde olumlu olumsuz bir şey diyemem benim atmel sorunum yok sanslı insanlardanım:) o kernel performans kaybına neden olacaktır dedim sadece cunku smartassv2 vs.. desteklemiyor
    eger siz denediyseniz yorumlarınızı bekliyorum zorla kapat hatası fln veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

allah allah, şimdide S2 de sim kartımı görmüyor:S kafayı yiycem

edit sim kart hayatını kaybetmiş:S başka cihazda baktım ordada tık yok:S

ama hafıza kartımda sorun yok mecburen S2 ye döndüm.

temiz kurulum yapmamıssındır yukardaki yorumlara bak bi arkadas daha ilk yuklemesinde hafıza kartını görmedigini söylemiş 2. defa yükledi ilk sayfada yazdıgım adımları izleyerek sorunu kalmadı

Beyazıt hocam bende Special V2 yüklü onun üzerine kurmak istiyorum
    1.- temiz kurulumdan kasıt tekrar B528 e dönüp kurmak mı yoksa sırası ile ; wipe cache partition,wipe dalvik cache ve install zip sd yaparak kurmak yetio mu?yani programlarım gitmeden temiz nasıl kurarım?

Senin çıkardığın romlardan memnunum bununla çıtayı biraz daha yükseltmişsin.
    Başarılarının artarak devamını dilerim kardeş...

her zaman mümkünse 528,518 vs kurup geri yüklemenizi tavsiye ederim en saglıklı sonucu alırsınız ondan sonrada ilk sayfanın altlarına dogru kurulum talimatı var onu uygulayın format system dahil olmak üzere.... çok rom değiştiren biriyseniz zamanla atık dosyalar birikecek hatta yeni kurdugunuz romla çakısacaktır...
    yok ben cok rom değiştirmedim zaten diyorsanız 528, 518 vs sonra sadece ilk sayfada yazdıklarımı 3 defa uygulayın yeterli olacaktır...

• quote:

yok hocam tavsiye etmedim diye bir şey sadece denemedim bilmiyorum durum ne olur? şimdi denemedigim bir şey içinde olumlu olumsuz bir şey diyemem benim atmel sorunum yok sanslı insanlardanım:) o kernel performans kaybına neden olacaktır dedim sadece cunku smartassv2 vs.. desteklemiyor
    eger siz denediyseniz yorumlarınızı bekliyorum zorla kapat hatası fln veriyor mu?

3 gündür kullanıyorum hiç bir hata vermedi hiç sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

allah allah, şimdide S2 de sim kartımı görmüyor:S kafayı yiycem

edit sim kart hayatını kaybetmiş:S başka cihazda baktım ordada tık yok:S

ama hafıza kartımda sorun yok mecburen S2 ye döndüm.

temiz kurulum yapmamıssındır yukardaki yorumlara bak bi arkadas daha ilk yuklemesinde hafıza kartını görmedigini söylemiş 2. defa yükledi ilk sayfada yazdıgım adımları izleyerek sorunu kalmadı

Beyazıt hocam bende Special V2 yüklü onun üzerine kurmak istiyorum
    1.- temiz kurulumdan kasıt tekrar B528 e dönüp kurmak mı yoksa sırası ile ; wipe cache partition,wipe dalvik cache ve install zip sd yaparak kurmak yetio mu?yani programlarım gitmeden temiz nasıl kurarım?

Senin çıkardığın romlardan memnunum bununla çıtayı biraz daha yükseltmişsin.
    Başarılarının artarak devamını dilerim kardeş...

her zaman mümkünse 528,518 vs kurup geri yüklemenizi tavsiye ederim en saglıklı sonucu alırsınız ondan sonrada ilk sayfanın altlarına dogru kurulum talimatı var onu uygulayın format system dahil olmak üzere.... çok rom değiştiren biriyseniz zamanla atık dosyalar birikecek hatta yeni kurdugunuz romla çakısacaktır...
    yok ben cok rom değiştirmedim zaten diyorsanız 528, 518 vs sonra sadece ilk sayfada yazdıklarımı 3 defa uygulayın yeterli olacaktır...

valla rom çok değiştirdim ama şu ana kadar söylediğim gibi Special V2 den iyisini görmedim.
    Hocam sende ardı ardına patlatıon bombaları

• forumberin yayınladıgı kerneli denedim ana sayfaya ekledim sorunu olan arkadaslar onu kursun ....bu kernelde 1024 standart hız& ondemand tır smartassv2 ve smartass desteklemiyor. (avea sorunu olanlarda bu kerneli deneyip yorum yazarsa sevinirim)
  • Beyazıt hocam yardım lütfen

telefona sırasıyla

wipe leri yaptıktan sonra format system ve format sd yaptım tekrar açamıyorum, açılışta huawei yazısında takılı kalıyor. Sd den de B528 i yükleyemiyorum. yedek vardı ona da ulaşamadım galiba pc ye format atarken onu da kaybettim. Naparım bi çözüm var mı.
    Tel pelt mi oldu yoksa .Allah rızası için bi çözüm diyiver
  • dur sakin ol format sd niye yaptın? neyse sd karta benim romu at install from sd carddan yükle tekrar
  • quote:

dur sakin ol format sd niye yaptın? neyse sd karta benim romu at install from sd carddan yükle tekrar

ne biliim işte "temiz kurulum" a kurban gittik " çok temiz " olsun istedim
    ya öle oluyo mu direk senin romu kurabilioz mu? olur inşallah ya sinir oldum
  • dur bi sen sorununu tam anlat bakalım bi cok temiz kurulumcu seni :)
    528 e geçtin rootladın ve cwm yükledin mi?
  • quote:

dur sakin ol format sd niye yaptın? neyse sd karta benim romu at install from sd carddan yükle tekrar

oluyo valla . dellendiydim. ne yalan diim umudumu kestim x5 ten. :)
    saolasın.
    senin romu yükledikten sonra bi işlem yapmam gerekiyo mu ?
    hani normalde B528 üstüne kuruyoduk ya. tekrar ona dönüp aynı şeyleri yapmaya gerek varmı.
    Bu arada " Tertemiz" bi kurulum oldu
  • dediğim gibi orjinal 528 in üstüne cok rom denediysen üşenme tekrar 528veya 518 kur rootla cwm kur sonra ilk sayfada yazdıgım kurulum rehberini aynen uygula max. verim alırsın ben suan öyle kullanıyorum sıfır hata var yukarda yazılanları oku anlarsın ne demek istedigimi sırf onun için ilk sayfayı yeniden editledim programlarımız gitmesin vs. düşüncesiyle temiz kurulum yapılmıyor ya da basamaklardan biri atlanıyor sonra şu sorunlu bu sorunlu diye geliyorlar :)
  • quote:

dediğim gibi orjinal 528 in üstüne cok rom denediysen üşenme tekrar 528veya 518 kur rootla cwm kur sonra ilk sayfada yazdıgım kurulum rehberini aynen uygula max. verim alırsın ben suan öyle kullanıyorum sıfır hata var yukarda yazılanları oku anlarsın ne demek istedigimi sırf onun için ilk sayfayı yeniden editledim programlarımız gitmesin vs. düşüncesiyle temiz kurulum yapılmıyor ya da basamaklardan biri atlanıyor sonra şu sorunlu bu sorunlu diye geliyorlar :)

en son special v2 kurmadan önce B528 i kurup söylediklerini aynen yapmıştım. o zamandan beri ( tahmini 2 haftadır başka bi rom kurmadım ) şu anda da bahsettiğim sorundan sonra Cyanogen 7.2 yi sd den direkt yükledim. yine de B528 edönüp tekrar kurayım mı ki?
  • o zaman gerek yok vay be en azından artık bazı kullanıcıları aynı romu uzun süre kullanmayı başarabildim:) umarım cm7 dende memnun olursunuz
  • quote:

o zaman gerek yok vay be en azından artık bazı kullanıcıları aynı romu uzun süre kullanmayı başarabildim:) umarım cm7 dende memnun olursunuz

birader ben takipçinim special v2 nin tadını aldıktan sonra senin romlardan şaşmam
  • tşklr dostumda forumu takip et çok güzel işler çıkartan arkadaşlar var gerçekten her zaman diyorum cıkan romları deneyin hangisini beğeniyorsanız onu kullanın zevk meselesi bu sonuçta ben kendim rom cıkartmama ragmen deniyorum cıkan romları denemesem bile bazı kişilerin romlarını en azından dosyalarını inceliyorum bilgisayarda tahmin edebiliyorum romun verebileceklerini
  • Bu son cm7 de rehberi komple temizlemek için ne yapmak lazım. Birde bir kişinin 2-3 telefonu varsa 3 kişi ayrı şekilde listede olmuş ayrı ayrı bunları birleştiremiyor muyuz?
  • komple temizlemeyi malesef bende bulamadım birleştirme işlemi şu şekilde kişiyi düzxenle diyorsun menü tusuna basıyorsun birleştir orada...
  • quote:

komple temizlemeyi malesef bende bulamadım birleştirme işlemi şu şekilde kişiyi düzxenle diyorsun menü tusuna basıyorsun birleştir orada...

Peki special v2 de aynı işlem yapılabiliyor mu kişiyi düzenle dediğim zaman birleştir gibi bir seçenek göremedim. Arkadaşıma cm7 kurmuştumda.
  • special v2 b866 tabanlıdır yani orjinal romda nsl yapıyorsan aynen o şekilde birleştirme işlemi onda tümünü seç de vardı
  • çok iyi bir rom olmuş.bu güne kadar kullandığım en iyi rom.elinize sağlık.avea ile kullanıyorum, herhangi bir sorun olmadı.hatta bazı romlarda aveanın çekmediği birkaç yerde bu romla iki bar sinyal gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.