Şimdi Ara

kapanmıstır... (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok artık!!! Beyazıt dostum sen ne yapmışsın böyle yaw, Telefonu aldığımdan beri gördüğüm en yüksek boş ram oranı: 246 MB gördüm resmen gözlerimle, hem de açılışta falan değil, bir sürü işlem yapıp program falan silip kurduktan sonra.. Tebrik ediyorum, maşallah...
  • allah allah, şimdide S2 de sim kartımı görmüyor:S kafayı yiycem

edit sim kart hayatını kaybetmiş:S başka cihazda baktım ordada tık yok:S

ama hafıza kartımda sorun yok mecburen S2 ye döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 1 Haziran 2012; 12:17:13 >
  • slm arkadasım romu bugun kurdum avea kullanıcısıyım 2G ağlardayken cekmeme proplemi var 3 G deyken çekiyo oda malum sarj proplemini doğuruyo build pro da bir ayar vardı otomatik bağlantıyı bulma gibi neydi o ayarlar verebilirmisin bide onları yaparak deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

slm arkadasım romu bugun kurdum avea kullanıcısıyım 2G ağlardayken cekmeme proplemi var 3 G deyken çekiyo oda malum sarj proplemini doğuruyo build pro da bir ayar vardı otomatik bağlantıyı bulma gibi neydi o ayarlar verebilirmisin bide onları yaparak deneyeyim

aveada sorun yok v2 de ayarlar neyse bundada var dediğin build.prp eklentiside var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

allah allah, şimdide S2 de sim kartımı görmüyor:S kafayı yiycem

temiz kurulum yapmamıssındır yukardaki yorumlara bak bi arkadas daha ilk yuklemesinde hafıza kartını görmedigini söylemiş 2. defa yükledi ilk sayfada yazdıgım adımları izleyerek sorunu kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

slm arkadasım romu bugun kurdum avea kullanıcısıyım 2G ağlardayken cekmeme proplemi var 3 G deyken çekiyo oda malum sarj proplemini doğuruyo build pro da bir ayar vardı otomatik bağlantıyı bulma gibi neydi o ayarlar verebilirmisin bide onları yaparak deneyeyim

aveada sorun yok v2 de ayarlar neyse bundada var dediğin build.prp eklentiside var

v2 de sorun yoktu doru söylüyorsun ama bak bu romu 2 arkadaş kullnıyoz şu an ikimizdede 2g deyken cekmeme proplemei var ;S
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

dostum sen bunu kurdun ve şuan hiç bir sorun yok mu diyorsun?

evet hocam kurdum ve kullanıyorum sorunsuz şu anda
  • quote:

quote:

temiz kurulum yapmamıssındır yukardaki yorumlara bak bi arkadas daha ilk yuklemesinde hafıza kartını görmedigini söylemiş 2. defa yükledi ilk sayfada yazdıgım adımları izleyerek sorunu kalmadı

2 kez temiz kurulum yaptım. sayfadakilerida yaptım. ilk kurulumda sıkıntı yok. cihazı kapatıp açınca hafıza kartını çıkarma talebim varmış gibi bağlantıyı kesiyor.
  • avea ile ilgili bir daha bi bakacagım arkadas gelir şimdi onun hattında bir deneyelim durum nedir? sonucu bildiririm size
  • quote:

quote:

quote:

2 kez temiz kurulum yaptım. sayfadakilerida yaptım. ilk kurulumda sıkıntı yok. cihazı kapatıp açınca hafıza kartını çıkarma talebim varmış gibi bağlantıyı kesiyor.

sorunu anlamış değilim hocam bende hafıza kartında sorun çıkmadı hiç bir zaman onun için elimden bir şey gelmiyor malesef

• b_gundem dostum şu forumber arkadaşımızın yayınladığı atmel kerneli kursak bi sorun teşkil edermi roma?
  • ben denemedim dostum yukarda bir arkadaş denemiş ve kullandıgını söylemiş...
    ama sunu diyebilirim kesinlikle bunda aldıgınız performansı alamazsınız... hata verir vermez onu denemek lazım orasıda ayrı...
  • quote:

ben denemedim dostum yukarda bir arkadaş denemiş ve kullandıgını söylemiş...
    ama sunu diyebilirim kesinlikle bunda aldıgınız performansı alamazsınız... hata verir vermez onu denemek lazım orasıda ayrı...

anladım gerek yok ozaman teşekkür ederim ilgin için...
  • arkadaşlar avea kullanımında sorun yaşayan varmı gokhankuzu haricinde avea kullanan ve cm7 sürümü kullanan varsa dönüş yapsın ona göre daha erken ilgilenebilirim sorunla avea hattım yok 2g ve 3g de her hangi bir sıkıntı var mı?
  • quote:

arkadaşlar avea kullanımında sorun yaşayan varmı gokhankuzu haricinde avea kullanan ve cm7 sürümü kullanan varsa dönüş yapsın ona göre daha erken ilgilenebilirim sorunla avea hattım yok 2g ve 3g de her hangi bir sıkıntı var mı?

dostum benim sadece arada mesajlarım gitmiyor çekmeme sorunu yok ama ulaşılıyor sürekli ama şöyle bi durum söz konusu Avea da genel sorun var benim arkadaşlarımında bulunduğu yerde çekme problemi var telefon iphone olmasına rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 1 Haziran 2012; 13:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

quote:

arkadaşlar avea kullanımında sorun yaşayan varmı gokhankuzu haricinde avea kullanan ve cm7 sürümü kullanan varsa dönüş yapsın ona göre daha erken ilgilenebilirim sorunla avea hattım yok 2g ve 3g de her hangi bir sıkıntı var mı?

dostum benim sadece arada mesajlarım gitmiyor çekmeme sorunu yok ama ulaşılıyor sürekli

Bende hala devam ediyor sorun.
  • 2g ve 3g de denediniz değilmi çekmeme ulaşılamama gibi bir sorun yok mesajlarım gitmiyor derken hata mı veriyor yoksa gönderiyor gitmiyor mu? gönderme yapıyorsa sorun avea ile ilgilidir hata verip zorla kapat hatası veriyorsa ona bi bakayım
  • quote:

2g ve 3g de denediniz değilmi çekmeme ulaşılamama gibi bir sorun yok mesajlarım gitmiyor derken hata mı veriyor yoksa gönderiyor gitmiyor mu? gönderme yapıyorsa sorun avea ile ilgilidir hata verip zorla kapat hatası veriyorsa ona bi bakayım

yok göndermiyor hata falan almıyorum avea dan kaynaklanıyor sorun yazılımla alakalı değil...
  • quote:

Ekran sapıtmasına şu kernelden başka çare yok mu hocam.Ben Forumber'in kerneli ile kullanıyorum siz tavsiye etmemişsiniz ama o kernel olmazsa kullanılır gibi değil sürekli sapıtıyo ekran.
  • quote:

quote:

Beyazıt hocam bende Special V2 yüklü onun üzerine kurmak istiyorum
    1.- temiz kurulumdan kasıt tekrar B528 e dönüp kurmak mı yoksa sırası ile ; wipe cache partition,wipe dalvik cache ve install zip sd yaparak kurmak yetio mu?yani programlarım gitmeden temiz nasıl kurarım?

Senin çıkardığın romlardan memnunum bununla çıtayı biraz daha yükseltmişsin.
    Başarılarının artarak devamını dilerim kardeş...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.