Şimdi Ara

kapanmıstır... (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cyonagen mod ayarlarından led ayarlarını yapmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı.

Mesajlarda yeni mesaj geldiğinde yeni mesajın hemen üstünde ufak çince bir yazı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Karşılaştığım sorunlar,
    cyonagen mod ayarlarından led ayarlarını yapmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı.

Mesajlarda yeni mesaj geldiğinde yeni mesajın hemen üstünde ufak çince bir yazı çıkıyor.

Evet o cince cıkıyor ufacık birsey onemsiz die onemsemedim led ayarlarını yapamamıssın ben yaptım rengarenk suan her programda farklı yanıo diskoya döndü led :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen sadece tek söylemek istediğim "oğlum bak git"
  • bu statusbarı degısme ımkanımız varmı miuideki gibi bisi olmasını ıstıorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 2 Haziran 2012; 0:39:35 >
  • Allah rızası için daha denemeden yukardaki yorumları okumadan yapmıyor demeyin otomatiik senk. açın googlede kişiler senk. açık olsun internetiniz açık olsun bi kapayın acın telefonu kendine gelsin bi telefon başlar senkronizsayon
  • yorumunuzu değiştirmişşiniz senk. başladı herhalde açıkcası artık kişiselleştirme için ugrasmayacagım arkadasım farklı 3 tane batarya simgesi yaptım 2 tane tema yaptım son 2 gunde romun indirilme sayısı 120.. herkes için ayrı bir şey yapamam ya ben. bende insanım sonucta ve bedava yapıyorum bu işleri banada yazık yaw:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 2 Haziran 2012; 0:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Karşılaştığım sorunlar,

Evet o cince cıkıyor ufacık birsey onemsiz die onemsemedim led ayarlarını yapamamıssın ben yaptım rengarenk suan her programda farklı yanıo diskoya döndü led :-)

peki led ayarlarını nasıl yapacağız biraz anlatabilirmisin ?

• arkadasım anlatabilsem anlatırdım bilirsin benide o kadar seyi nasıl yazıya dökeyim:) grup olusturuyorsun ilk önce ayarlarını yapıyorsun ısık rengi ne zaman yanacagı vs.. ondan sonrada programları atıyorsun grubun içine ve kaydet demeyi unutmuyorsun yoksa calısmaz en kabaca tabiri böyle:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 2 Haziran 2012; 1:00:01 >
  • adamı yormayın yaf biraz araştırın
    cm yi eminim güzel yapmışsındır ama gözüm yemio artık

special 2 yeterli oyun internet çok hızlı rahat şebeke problemim yok çünkü avea yok en iyi çözüm

eline sağlık karşim tekrardan
  • Bende kurdum dün gece eiıne sağlık bgundem. Şuan hersey güzel gibi. Tek sıkıntım font onuda romtoolboxla hallederim.

• Beyazıt kardeş romun çok güzel avea sorunsuz.
    o kadar program kurdum ram 235mb ta ( mükemmel) internet hızlı.

sanırım tek sorun şu atmel olayı . yanlız forumberin atmel fixinin kurunca smartasstan çıkması ve diğer sorunlar kafamı kurcaladı. sanırım böyle kullanıcam.
    Ellerine sağlık tel çok hızlı oldu.
    bi de şu 1200mhz i 1000 e çektiğimizde ısınma falan oluyomuş diyenler vardı.dün o mesajarı aradım bulamadım. Senin bi açıklaman vardı ısınma olmadan bi ayar falan yapıyodun ,sana zahmet o ayarları iletirmisin?
    bi de 1200mhz de çalışsa nolur ki tel in ömrü azalır falan gibi yazılar görmüştüm ,doğrumudur? 1200mhz de ekteki antutu sonucunu aldım;

• quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

Beyazıt kardeş romun çok güzel avea sorunsuz.
    o kadar program kurdum ram 235mb ta ( mükemmel) internet hızlı.

sanırım tek sorun şu atmel olayı . yanlız forumberin atmel fixinin kurunca smartasstan çıkması ve diğer sorunlar kafamı kurcaladı. sanırım böyle kullanıcam.
    Ellerine sağlık tel çok hızlı oldu.
    bi de şu 1200mhz i 1000 e çektiğimizde ısınma falan oluyomuş diyenler vardı.dün o mesajarı aradım bulamadım. Senin bi açıklaman vardı ısınma olmadan bi ayar falan yapıyodun ,sana zahmet o ayarları iletirmisin?
    bi de 1200mhz de çalışsa nolur ki tel in ömrü azalır falan gibi yazılar görmüştüm ,doğrumudur? 1200mhz de ekteki antutu sonucunu aldım;

dostum atmel fix'ten sonra smartassv2'yi kullanamazsın. çünkü yüklediğin atmel fix'li kernel smartassv2 governor'ını desteklemiyor.

telefonunuzun 1000 mhz'da ısınması sanırım benim hatam biraz, tam olarak hata da sayılmaz aslında, 1200 mhz'da pil tüketmemesi için voltaj değerlerinde ufak bir oynama yapıldı - bu nedenle düşük hızda transistorlere ek güç biniyor, ancak zararlı bir seviye değil, 1200 de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, ancak 1000 mhz'a çektiğinizde romtoolbox'dan governor'ınızı ondemand olarak ayarlamanız gerekiyor.

• Avea 2g de sorun yok.
    Atmel sıkıntısı var.
    opera yı calıstıramadım turlu..
    800 mhz frekansta cok hızlı ve boş ram miktarı harika :)

• wifi arasıra kapanıp açıliyor 1 gündür

• eyw caglar acıklaman için 1024 e çekince ondemand ile kullanırsan sorun kalmaz yine cyanogenmod performans ayarlarından yapabilirsin alttaki baslangıcta... diye bi kutucuk var onu işaretle sürekli o halde çalısır
    ben istek üzerine o kerneli denedim smartassv2 desteklemiyor kernel ayrıca foto kalitesindede bariz düşüş yaşadım kullandıgım geno kernel ile boyutları daha buyuk çıkıyor %50 oranında daha fazla zaten onu görüncede geri döndüm eski kernele
    yorumlarınız için sagolun bu arada aveanın sorunsuz oldugunu tahmin edebiliyordum ama bazı arkadaşlarda sorun varmış belki baz istasyonundan kaynaklanan bi sorundur bilmiyorum bir program buldum onu deneyeceğim bi sinyal kalitesinde gercekten calısıyormu fasa fiso mu diye bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

wifi arasıra kapanıp açıliyor 1 gündür

tasarruf modun açıktır büyük ihtimal wifiyi kullandıgında baglantı kopmuyorsa sorun değil batarya kazancı saglarsın kullanırken kopuyosa bi el atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

Avea 2g de sorun yok.
    Atmel sıkıntısı var.
    opera yı calıstıramadım turlu..
    800 mhz frekansta cok hızlı ve boş ram miktarı harika :)

opera çalışmasına çalışıyorda flash açmıyor neden oldugunu anlamadım yoksa default trayıcı olarak onu kullanacaktım onun yerine bolt,dolphin,Maxthon,UC borowser kullanabilirsin bi çözüm bulana kadar ben atmel sıkıntısını ilk sayfadaki kernelle çözebilirsin biraz performans ve kameradan ödün vererek
  • Orjinale geçtim no problem üstünede atmel fix tamamdır,2.2'deki gibi oldu dokunmatik,koruyucuda çıkardım.
  • Arka planda çalışan uygulamaların ben açadan çalışmaması için ne yapmalıyım.mesela poweramp ve hi suite arka planda çalışıyor görünüyor açmadığım halde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

Arka planda çalışan uygulamaların ben açadan çalışmaması için ne yapmalıyım.mesela poweramp ve hi suite arka planda çalışıyor görünüyor açmadığım halde...

Android in en büyük sorunundan bahsediyorsunuz, sorunuzun cevabı bence devrim niteliğinde
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.