Şimdi Ara

kapanmıstır... (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi yine sorun çıkardı :? Caki nin romda aynısı olmuştu.. Fakat diğer romlarda bu sorun olmadı anlamdım bir türlü :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Prestige CyanogenMod 7.2 Edition ROM ile işlemci frekansı Maximum 1.804 MHz, Minimum 600 MHz ve işlemci yönetimi seçeneklerinden Performans modu seçiliyken AnTuTu Benchmark'tan aldığım skoru sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizce skor nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.
     kapanmıstır...

kapanmıstır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetgulll -- 2 Haziran 2012; 13:50:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

Arkadaşlar Prestige CyanogenMod 7.2 Edition ROM ile işlemci frekansı Maximum 1.804 MHz, Minimum 600 MHz ve işlemci yönetimi seçeneklerinden Performans modu seçiliyken AnTuTu Benchmark'tan aldığım skoru sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizce skor nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.
     kapanmıstır...

kapanmıstır...

dostum yüklemeden önce rom'lar üzerinde bir değişiklik yapıyor musun? Lewa rom'da 4500'lere çıktığını görmüştüm, Lewayı ben de yükledim ve böyle bir puan alamamıştım.
    yaptığın ek bir performance ayarı varsa paylaşırsan sevinirim.

• @caki101
    LeWaOS ROM'da 4585 puan yapmıştım.
    Yok hocam gerçekten hiçbir şey yapmadım. Sadece Advanced Task Killer kullanıyorum. Arkaplanda çalışıyor. Ekran kapandığı zaman açık olan ve kapanmasını istediğiniz uygulamaları kendisi kapatıyor. Birde System Tuner adlı bir program kullanıyorum. İşlemci ayarlarını mümkün mertebe bu program üzerinden yapmaya çalışıyorum. System Tuner programını kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle yaptığınız ROM'lara ince ayar çekebileceğiniz en iyi programlardan biri olacaktır.

İki aya kadar ROM işine girmeyi düşünüyorum. İnşallah X5 camiasına iyi şeyler yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetgulll -- 2 Haziran 2012; 14:13:47 >
  •  kapanmıstır...

çaglar bende biraz romtoolboxla oynadım sonuç su sekilde ama baya bi kurcaladım ne yaptımda bu kadar cıktı anlamadım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

kapanmıstır...

çaglar bende biraz romtoolboxla oynadım sonuç su sekilde ama baya bi kurcaladım ne yaptımda bu kadar cıktı anlamadım:)

.32 kernel bir rom hazirlamistim simdi tam hatirlamiyorum suanda .35 kernel romlarin 1ghz de alfigi puani 700 mhz de falan aliyordu fakat stabilite sifirdi bir antutu testini bitirene kadar baya zorlanmistim surekli reset atiyordu ;))

• b_gundem eline sağlık romunu yeni yükledim şimdilik beğendim.
    + Şu ana kadar duyduğum en iyi giden gelen ses kalitesine sahip bir rom. Sırf bunun için bile bu romda kalabilirim :)
    + Rom gayet hızlı gerçekten 200 mb ın altına ram düşmüyor bu sayede çok hızlı çalışıyor.

4 sorum olucak
    1 En iyi ve sağlıklı batarya kalibirasyonu sence cwm ekranından mı yapmalı yoksa yuklediğin programla yapmak yeterli mi?
    2 Güzel bir hava durumu widgeti önrebilirmisin
    3 Telefondan arama yapıcağım zaman MIUI de sanki mesajda t9 klavyede isim yazar gibi tuşlara basınca numara yerine isme ulaşıyorduk bu diallerda o yok. Bunun için ne önerirsin?
    4 Uyku moduna geçince wifi nin veri indirmesine devam etmesini istemiyorum bunun için hangi ayarı yapmam lazım.

Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi85 -- 2 Haziran 2012; 14:46:21 >
  • tşklr dostum batarya kalibrasyonu programını ekledim ondan yapabilirsin cwmden de yapsan aynı işi görecek zaten %100 dolunca kalibre et hemen fişten çek
    ondan sonra batarya bitsin bir daha sarj et ve ondan sonra bataryayı yorumla
    güzel hava durumu widgeti için şimdiye kadar benim karşılaştıgım 2 tane var ilki beautiful widgetin son sürümü tabi clock ve weater skin sense like diye teması var programın içinde indirip onu kullanabilirsin ya da xperia launcher kurup(ilk sayfada linki var) onun widgetlerini kurarak ondaki hava durumunu kullanabilirsin ikiside güzel
    bundada aynı özellik var miui gibi dialerde menu tusuna bas ayarların içinde göreceksin
    edit son sorun:kablosuz aglar/kablosuz ayarları menu tusu geliştirme uyku politikası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 2 Haziran 2012; 14:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

b_gundem eline sağlık romunu yeni yükledim şimdilik beğendim.
    + Şu ana kadar duyduğum en iyi giden gelen ses kalitesine sahip bir rom. Sırf bunun için bile bu romda kalabilirim :)
    + Rom gayet hızlı gerçekten 200 mb ın altına ram düşmüyor bu sayede çok hızlı çalışıyor.

4 sorum olucak
    1 En iyi ve sağlıklı batarya kalibirasyonu sence cwm ekranından mı yapmalı yoksa yuklediğin programla yapmak yeterli mi?
    2 Güzel bir hava durumu widgeti önrebilirmisin
    3 Telefondan arama yapıcağım zaman MIUI de sanki mesajda t9 klavyede isim yazar gibi tuşlara basınca numara yerine isme ulaşıyorduk bu diallerda o yok. Bunun için ne önerirsin?
    4 Uyku moduna geçince wifi nin veri indirmesine devam etmesini istemiyorum bunun için hangi ayarı yapmam lazım.

Emeğine sağlık

Sense 4 widget tek geçerim.

• merhaba beyazıt adın buydu galiba romunu denemek istiyorum aurora romunu ilk çıktıgı günden beri kullanıyorum.4-5 ay olmuştur rom kurmayalı rekora koşuyordum. Çokta sevmiştim ama senin romunu denemek istiyorum hafıza kartım yok dahili hafızayı bu romda pcde ve telefonda görmek mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

Arka planda çalışan uygulamaların ben açadan çalışmaması için ne yapmalıyım.mesela poweramp ve hi suite arka planda çalışıyor görünüyor açmadığım halde...

Android in en büyük sorunundan bahsediyorsunuz, sorunuzun cevabı bence devrim niteliğinde

titanium backup ile açılmasını istemediğiniz uygulamaları freeze yaparsanız açılmıyor diye biliyorum ama bilen birisi cevaplasa daha iyi olur sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

quote:

Orijinalden alıntı: lombargini

Arka planda çalışan uygulamaların ben açadan çalışmaması için ne yapmalıyım.mesela poweramp ve hi suite arka planda çalışıyor görünüyor açmadığım halde...

Android in en büyük sorunundan bahsediyorsunuz, sorunuzun cevabı bence devrim niteliğinde

titanium backup ile açılmasını istemediğiniz uygulamaları freeze yaparsanız açılmıyor diye biliyorum ama bilen birisi cevaplasa daha iyi olur sizin için.

Ona gerek yok kardeşim. Advanced Task Killer Free adlı uygulamayı Google Play Store'dan kurun. Kapanmasını istediğiniz uygulamaların yanında tik işareti olsun. Sonra üst taraftaki KILL selected apps butonuna basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetgulll -- 2 Haziran 2012; 15:29:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

bu statusbarı degısme ımkanımız varmı miuideki gibi bisi olmasını ıstıorm

Harika rom'lar yapıyorsun, teşekkürler.
    Önceden miui kullanıyordum ve ondan sadece aşağıdaki özelliği özlüyorum.
    Kısayolların üzerine tıklayınce değişiklik yapabiliyoruz ve üzerine uzun süre basınca ilgili özelliğin ayarlar menusune ulaşabiliyoruz.
    Bu özelliği ekleyebilirsen veya bu özellği sağlayan bir program önerebilirsen memnun olurum.
    Teşekkürler.

kapanmıstır...

• quote:

Orijinalden alıntı: cencel

quote:

Kısayolların üzerine tıklayınce değişiklik yapabiliyoruz ve üzerine uzun süre basınca ilgili özelliğin ayarlar menusune ulaşabiliyoruz.
    Bu özelliği ekleyebilirsen veya bu özellği sağlayan bir program önerebilirsen memnun olurum.
    Teşekkürler.

kapanmıstır...

O özellik eklenebiliyor mu bilmiyorum ama kökten çözümü miui tabanında çalışma yapmaları Hatta daha kolayı direk miui prime v2 üzerine çalışmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

merhaba beyazıt adın buydu galiba romunu denemek istiyorum aurora romunu ilk çıktıgı günden beri kullanıyorum.4-5 ay olmuştur rom kurmayalı rekora koşuyordum. Çokta sevmiştim ama senin romunu denemek istiyorum hafıza kartım yok dahili hafızayı bu romda pcde ve telefonda görmek mümkün mü ?

mümkün kardesim her iki hafızayıda telefon ve pc den görebilirsin sana tavsiyem b518-b528 kur ordan geç bu roma
  • quote:

quote:

Teşekkürler.

kapanmıstır...

öncelikle teşekkürler aslında çogunuz bilmesede o özellik zaten mevcut ben sadece kendiniz bulun istedim ama bulamadınız:)
    dedigin sey toolbox dediğimiz uygulama mui bunu liste seklinde yapmıs bizde ise bu özellik yatay şekilde (bildirim cubugunu açtıgınızda üsteki iconlardan bahsediyorum) onları ayarlar/cyanogenmod ayarları/arayüz/ gelişmiş durum çubugundan istediğin gibi özelleştirdikten sonra(hangilerinin gösterilmesini istiyorsun hangi sırada istiyorsun vs..)durum çubugundan o simgeleri sağa sola sürükleyerek istediğini açabiliyorsun ve yine aynı şekilde devamlı basarak ayarlarına gidebiliyorsun...

• @b_gundem
    Romda ekran kapanınca wi-fi veri akışının devam etmesini istiyorum. Bu aktif mi? Değilse bunu nerden aktif yapabiliriz?
    Birde gameloft oyunlarında telefon uyumsuz diyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

@b_gundem
    Romda ekran kapanınca wi-fi veri akışının devam etmesini istiyorum. Bu aktif mi? Değilse bunu nerden aktif yapabiliriz?
    Birde gameloft oyunlarında telefon uyumsuz diyor mu?

Spare parts ile wifi ayarını yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

quote:

Teşekkürler.

kapanmıstır...

öncelikle teşekkürler aslında çogunuz bilmesede o özellik zaten mevcut ben sadece kendiniz bulun istedim ama bulamadınız:)
    dedigin sey toolbox dediğimiz uygulama mui bunu liste seklinde yapmıs bizde ise bu özellik yatay şekilde (bildirim cubugunu açtıgınızda üsteki iconlardan bahsediyorum) onları ayarlar/cyanogenmod ayarları/arayüz/ gelişmiş durum çubugundan istediğin gibi özelleştirdikten sonra(hangilerinin gösterilmesini istiyorsun hangi sırada istiyorsun vs..)durum çubugundan o simgeleri sağa sola sürükleyerek istediğini açabiliyorsun ve yine aynı şekilde devamlı basarak ayarlarına gidebiliyorsun...

b_gundem hocam o dediğinizi ben yapmıştımda asıl mesela görsel olarak tamamıyla öyle olması :/

• Nova 3 ü çalıştırabilen oldumu ?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.