Şimdi Ara

kapanmıstır... (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ilginç hiç başıma gelmedi 2 gündür daha önce hangi romdaydınız i/o yapı farklılıgından kaynaklanebilir sd kartınızı bilgisayarda yedekleyin biçimlendirin tekrar içindekileri yükleyin sorununuz düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

çok ilginç hiç başıma gelmedi 2 gündür daha önce hangi romdaydınız i/o yapı farklılıgından kaynaklanebilir sd kartınızı bilgisayarda yedekleyin biçimlendirin tekrar içindekileri yükleyin sorununuz düzelecektir

LeWaOS ROM kullanıyordum daha önce. Swap seçeneği de aktif durumdaydı. Dediklerinizi uygulayıp sonucu tekrar yazarım. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle ondan dostum swap alanı olusturmak için ext2 yada onun turevi bir partition yapar lewa dolayısıyla benim sistemde tanımaz 2 gb tan buyukse fat32 küçükse fat yapın dosya sistemini en verimli sonucu alırsınız
  • quote:

ah ah o açılış animasyonuyla ilgili öyle planlarımız var dı ki mete arkadaşımız grafiker ona prestige yazısı ekleyecekti animasyonlu şekilde yaptı saatlerce ugrastı ama çalışmadı :( :(

her zamanki gibi guzel bir çalışma. prestige le son nokta diyordum kendimce ama siz bunu değiştirdiniz. elinize sağlık.
    yakınlaşma sensörünün ayarı nerdeydi bunda acaba bulamadım? buldum buldum. sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdum -- 31 Mayıs 2012; 16:13:52 >
  • vallahi dostum androidte son nokta yok:) yazılım bilgin varsa sabrın ve diğer romları inceleme yeteneğin varsa her türlü geliştirebilirsin ama kpss yaklastıgı için bu kez gerçekten:) ara veriyorum sadece bunda sorun cıkarsa onunla ilgilenecegim başka bir alt yapı deneme sansım yok malesef zaman alıyor ve cok yoruyor 2 haftadır sabah 5 lere kadar ayaktayım nerdeyse romla ilgileneceğim diye :)
    neyse umarım begenirsiniz bu romuda....
  • quote:

kesinlikle ondan dostum swap alanı olusturmak için ext2 yada onun turevi bir partition yapar lewa dolayısıyla benim sistemde tanımaz 2 gb tan buyukse fat32 küçükse fat yapın dosya sistemini en verimli sonucu alırsınız

SD kart 16GB Class 4 sınıfı. Her şeyi bilgisayara kopyaladım. Şimdide bilgisayardan tekrar SD karta kopyalıyorum. Class 4 sınıfı olduğundan bayağı yavaş kopyalıyor fakat olsun beklemek zorundayım çözülmesi için sorunun.
  • quote:

vallahi dostum androidte son nokta yok:) yazılım bilgin varsa sabrın ve diğer romları inceleme yeteneğin varsa her türlü geliştirebilirsin ama kpss yaklastıgı için bu kez gerçekten:) ara veriyorum sadece bunda sorun cıkarsa onunla ilgilenecegim başka bir alt yapı deneme sansım yok malesef zaman alıyor ve cok yoruyor 2 haftadır sabah 5 lere kadar ayaktayım nerdeyse romla ilgileneceğim diye :)
    neyse umarım begenirsiniz bu romuda....

ustadım ben cok begendim. emegin takdire şayan ama yeter kendini yorma artık. bu işler hobi olmalı abartmaya gerek yok. bunlar hep sanal.
  • dogru diyorsunda bi noktadan sonra hobi olmaktan çıkıyor iş..
    şurası şöyle olsun şurası böyle olsun diye başlıyorsun sonra bitti diye sevinirken pat bir hata ile karşılasıyorusun sonra tek tek kontrol et ne neyi etkiliyor niye oluyor? performansı hallediyorsun sorunları hallediyorsun sonra görsel kıma başlıyorsun yine aynı şekil elimde 50-60 launcher var tek tek dene romla uyum saglamasına çalış simgeleri düzenle derken sünüp gidiyor işte....
    ugrasmasan hadi bitti diye romu yayınlasan sonra bir sürü kişiden şikayet alıyorsun moralin bozuluyor en sorunsuz olduguna inanana kadar inanmak size kalsın 100 e yakın kurulum yapıyorum ondan sonra yayınlıyorum:)
  • hocam led bildirimi bir süre sonra yanmıyor bunu devamlı yanmasını ve yanma aralığını nereden ayarlıyoruz

birde msj bildirim geldiğinde ekran açılması yapılabiliyormu

teşekkürler..
  • hocam led bildirimi bir süre sonra yanmıyor bunu devamlı yanmasını ve yanma aralığını nereden ayarlıyoruz

teşekkürler...
  • led ısıgı cyanogenmod ayarlarından kontrol edebiliyorsun rengi süresi programına kadar atayabiliyorsun..
    mesajla ilgili ben iphone notification kullanıyotum cok guzel ve basarılı bir uygulama tavsiye ederim roma ekleyecektim ama ingilizce oldugundan ve ayar yapılması gerektiginden eklemedim açıkcası bir çok kişi soru soracaktı onun hakkında :) istege bıraktım bende.. onun için onun ayarı var mı yok mu nerede bilmiyorum...
  • Hocam ekran sorunu varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

quote:

kesinlikle ondan dostum swap alanı olusturmak için ext2 yada onun turevi bir partition yapar lewa dolayısıyla benim sistemde tanımaz 2 gb tan buyukse fat32 küçükse fat yapın dosya sistemini en verimli sonucu alırsınız

SD kart 16GB Class 4 sınıfı. Her şeyi bilgisayara kopyaladım. Şimdide bilgisayardan tekrar SD karta kopyalıyorum. Class 4 sınıfı olduğundan bayağı yavaş kopyalıyor fakat olsun beklemek zorundayım çözülmesi için sorunun.

Yok hocam hiçbiri işe yaramadı. Sorun aynı şekilde devam ediyor. Can sıkıcı bir durum gerçekten. ROM'unuzuda çok beğenmiştim halbuki.

• hayret ediyorum bilgilerini tasıdın sd kartı biçimlendirdin fat32 olarak geri yükleme yaptın olmadı yani?
    başka sd kartı görmeme sorunu olan arkadaş var mı?
  • quote:

hayret ediyorum bilgilerini tasıdın sd kartı biçimlendirdin fat32 olarak geri yükleme yaptın olmadı yani?
    başka sd kartı görmeme sorunu olan arkadaş var mı?

Aslında görüyor kısa süreliğine. Fakat sonrasında birden görmemeye başlıyor. Bütün uygulamalar, oyunlar vs. her şey onun içinde. İnşallah çabucak çözülür bu can sıkıcı durum. Geri kalanı çok iyi ve o yüzden değiştirmek istemiyorum.
  • dostum eger 3-4 kişi daha derse el atabilirim o konuya yoksa elimden bir şsey gelmez sd kart hızlandırmak için ayar yaptım çalısmazsa o calısmaz bende çalısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 31 Mayıs 2012; 17:59:43 >

teşekkürler...
  • ya bu ne sorundur böyle kaç gündür donanım haber düzeltemedi şunu sistem kaynaklıymıs mail attılar bugun bana
  • kardeşim rom güzel değişik olmuş. yalnız pin ekranında pin girmeyince kapanıyor galiba diğerlerinde denk gelmemişti. bu yapısındamı var yoksa resetmi atıyor
  • pin ekranında neden pin girmiyorsun diye bir soruyla başlasam:)
    neyse ben pin kullanmıyorum hiç restart flnda yaşamadım romdan kaynaklıdır ama pin kullanmadıgımdan çözümünüde arastırmadım açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.