Şimdi Ara

kapanmıstır... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b_gundem

konumu kim neden şikayet etti bilmiyorum ama bir süre yayından kalktı incelemeye alındı ayıptır arkadaşlar çocuklugunuza verdim gençliğinize verdim ama bu terbiyesizlikten başka bir şey değil

üstad yanlış anlama benimle ilgisi yok ben sadece fazla sayıda aynı mesajı gönderdiğim için kusura bakmayın dedim.
  • yok hocam seninle alakası yok senin msjından önce şikayet edilmiş ondan zaten sende o kadar msj attın işlem yapmıyo gözüküyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 30 Mayıs 2012; 14:26:33 >
  • @ ferdy farklı 3 kullanım için icon yaptım artık daha fazlasını isteyen olmaz zannımca 2 tane yüzdeli 1 tane yüzdesiz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 30 Mayıs 2012; 14:33:30 >
  • ne zaman geliyor cyanogenmod 7.2 rom
  • cm 7.2 merakla bekliyorum
  • .32 kernele geliyorsa denerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @b_gundem
    Hocam yeni ROM ne zaman çıkacak? Bu arada internette gezinirken hız benim için çok önemli. Wifi veya 3G ile internette gezinirken hız nasıl?
  • beylerelimden geldiğince bir şeylet yapmaya çalısıyorum hazır olunca bugun yarın yayınlayacagım
  • quote:

beylerelimden geldiğince bir şeylet yapmaya çalısıyorum hazır olunca bugun yarın yayınlayacagım

Hocam bir arkadaş isim vermeyim romlarını çok beğendiğini fakat temple run oynarken şöyle bir sorun olduğunu söyledi "temple run da sarmaşıklar altınlar puanlar menü felan hep takılıyor ancak oynarken sorun yok" aynı sorun ghost v4 dede varmış bununla ilgilenir misin? Sırf bu yüzden rom değiştirdiğini söyledi.

Daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama miui prime v2 nin oyun sürücüleri yeni romuna aktarılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PH_Ganso -- 30 Mayıs 2012; 17:04:16 >
  • quote:

beylerelimden geldiğince bir şeylet yapmaya çalısıyorum hazır olunca bugun yarın yayınlayacagım

dostum sana bi önerim olucak tabi yinede sana kalmış ama ben bi launcher buldum ve süper görünüyor ama denemedim. Linki bu denemek istersin diye düşündüm ve widgetleride mevcut

http://www.apktops.com/xperia-s-home-launcher-with-settings-0-9-1b.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

quote:

dostum sana bi önerim olucak tabi yinede sana kalmış ama ben bi launcher buldum ve süper görünüyor ama denemedim. Linki bu denemek istersin diye düşündüm ve widgetleride mevcut

++++

• quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

quote:

Hocam bir arkadaş isim vermeyim romlarını çok beğendiğini fakat temple run oynarken şöyle bir sorun olduğunu söyledi "temple run da sarmaşıklar altınlar puanlar menü felan hep takılıyor ancak oynarken sorun yok" aynı sorun ghost v4 dede varmış bununla ilgilenir misin? Sırf bu yüzden rom değiştirdiğini söyledi.

Daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama miui prime v2 nin oyun sürücüleri yeni romuna aktarılabilir mi?

o arkadaş banada yazmıştı kim oldugunu unuttum ama onun neden yaptıgına dair fikrim yok fps kapatabiliriz belki ondandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 30 Mayıs 2012; 17:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

quote:

dostum bizim kullandıgımız launcher zaten bu onda sistem dosyalarının iconları farklı oldugundan değişik geliyor size onun için o iconları bulup bizim telefondakiyle değiştirmemiz lazım

• hocam yeni romda, prestige 2 deki gibi sorunsuz avea, hizli gps, sorunsuz foto ve sesli video, uzun sarj suresi, ex dialer, home launcher olur insallah. Bir de miui deki gibi ayarlara hizli erisebilecegimiz bir program olursa super olur. Ben quick setting kullaniyorum ama simge seklinde degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cencel -- 30 Mayıs 2012; 17:45:48 >
  • aynen dostum hatta kamera cok daha iyi digerleride aynen avea sorunu fln olmaması lazım denemedim ama gerekli düzeltmeleri yaptım launcher aynı olacak değiştirmeyecegim şimdi şu boot animasyonuna takıldık forumdan mete diye bi grafiker arkadas yardımcı oldu çalıştıramıyoruz bi türlü boot animasyonunu kafasına göre bi çalısıyo bi çalısmıyo :) olmazsa edit yapmadan koyacagım
    edit:exdialer koymayacagım bu defa cevapsız çagrıda ondan bakınca baktıgını anlamıyor bildirim duruyor halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 30 Mayıs 2012; 18:48:01 >
  • Bu launcher'ı çok sevdim. tek kötü özelliği menü de klasör oluşturamama. Elbet (İnşallah) onu da koyarlar, xda forum'u devamlı takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

Bu launcher'ı çok sevdim. tek kötü özelliği menü de klasör oluşturamama. Elbet (İnşallah) onu da koyarlar, xda forum'u devamlı takip ediyorum.

launcher değiştiriyorum gelen sürümde samsung touchwiz teması düşünüyorum gerekli ayarlamalar yapınca muhteşem oluyor ilk sayfaya 5 dk sonra resimlerini koyacagım
  • Merakla bekliyorum,yine eline sağlik.Emeğine teşekkür ederim

• yeni görseller harika görünüyor dostum ellerine sağlık yine bir sanat eseri çıkarmışsın ortaya
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.