Şimdi Ara

kapanmıstır... (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Monsteray.

2.3.5 üzerine mi kurulacak acaba bilmediğim için soruyorum daha stabil olacaksa öyle yapayım.

Ben Prestige romları b518 üzerine kurdum hep ve hiçbir sorun yaşamadım, tavsiye ederim. Ama b 528 i de tavsiye ediyor b_gundem(romun geliştiricisi)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

osbournee dostum bende ayarlar bu şekilde düzgün çalışıyor donanımsal olark değiştirmeden önce şunu dener misin bu yöntemi kendim bulmuştum işe yaramıştı
    Numara çeviricisinde *#*#2846579#*#* çevirin. (Eğer olmadıysa Uygulamalar/geliştirme/sahte konumlara izin ver deyin öyle deNeyin)

2. GElen menüden ProjectMenu seçin.

3. Background Settings'e girin.

4. OTP NV filter switch girin.

5. Off seçeneğini seçin. (bi arkadaşta on iken düzeldiğini yazmış sen iki seçeneğide dene)

edit: launcher sony experia launcherin bizim ekran boyutlarına özel çıkarttıgı launcherı ve widgetleri var

Daha once denemistim tekrar kurucam romu, saol ilgin icin. Umarim duzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osbournee -- 28 Mayıs 2012; 20:00:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@cencel arkadasımız launcherin güncellendiğini farketmiş helal olsun daha bugun çıkmıs launcher neyse ben paket hazırladım isteyen CWM den değiştirebilir tesekkurler cencel
    http://www.mediafire.com/?2g5r8ega52iq58r

Teşekkür ederim. ROM'u çok beğendim, takipteyim.
    Launcher'da güzel değişiklikler olmuş. Gördüğüm kadarıyla
    1- Menü'de sayfa sonuna gelince tekrar ilk sayfaya dönebiliyor.
    2- İstediğiniz programın simgesini gizelenebiliyor.
    3- Default uygulamalar (mesajlar, telefon defteri vb.) için simge değiştirme özelliği.
    4- Ayarlar için yedek alma özelliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cencel -- 29 Mayıs 2012; 9:18:43 >

• Öncelikle teşekkürler şuana kadar kendi telefonuma kurduğum ikinci rom oldu. Romu dün kurdum şuana kadar sorun yaşamadım. Miuideki bazı kısayolları yükleyebilir miyiz onu merak ediyorum mesela bildirim menüsü, kilit ekranında menü tuşuna basılı tutunca flaş, menü tuşuna basılı tutunca çalışan uygulamaları sonlandırma menüsü gibi şeyler. Yapılması zorsa buna alışacağız tekrar teşekkürler.
  • arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba exdialerı kullanıyorum.. ancak yukarda bildirim çubuğunda cevapsız çağrıya baktığımda bildirim ikonunda halen cevapsız çağrı ikonu görünüyor mutlaka çeviriciye girmek gerekiyor. exdialerı öntanımlı nasıl yapabiliriz. teşekkürler.
  • ilk yüklediğimde hiç sorun yoktu ama şimdi sarj çok çabuk bitmeye başladı neden böyle oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 29 Mayıs 2012; 11:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

ilk yüklediğimde hiç sorun yoktu ama şimdi sarj çok çabuk bitmeye başladı neden böyle oluyor?

Romu yükledikten sonra batarya kalibrasyonu yapmadıysanız, yapmanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Öncelikle teşekkürler şuana kadar kendi telefonuma kurduğum ikinci rom oldu. Romu dün kurdum şuana kadar sorun yaşamadım. Miuideki bazı kısayolları yükleyebilir miyiz onu merak ediyorum mesela bildirim menüsü, kilit ekranında menü tuşuna basılı tutunca flaş, menü tuşuna basılı tutunca çalışan uygulamaları sonlandırma menüsü gibi şeyler. Yapılması zorsa buna alışacağız tekrar teşekkürler.

malesef dostum muideki özellikleri buna aktarmamız şimdilik mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

quote:

@cencel arkadasımız launcherin güncellendiğini farketmiş helal olsun daha bugun çıkmıs launcher neyse ben paket hazırladım isteyen CWM den değiştirebilir tesekkurler cencel

Teşekkür ederim. ROM'u çok beğendim, takipteyim.
    Launcher'da güzel değişiklikler olmuş. Gördüğüm kadarıyla
    1- Menü'de sayfa sonuna gelince tekrar ilk sayfaya dönebiliyor.
    2- İstediğiniz programın simgesini gizelenebiliyor.
    3- Default uygulamalar (mesajlar, telefon defteri vb.) için simge değiştirme özelliği.
    4- Ayarlar için yedek alma özelliği.

Bu launcherı nasıl yükleyebiliriz. Farklı bir romada yükleyebiliyor muyuz?
    (Direk CWM'dan "install zip from sdcard" desek yeterli mi?)

Teşekkürler yardım için...

• başka bir romda cwm den yükleyemezsiniz ancak app içindeki apk yı alarak manuel yükleyebilirsiniz
  • quote:

başka bir romda cwm den yükleyemezsiniz ancak app içindeki apk yı alarak manuel yükleyebilirsiniz

Denemek için farklı bir rom yüklemek zor geldi açıkcası, çok memnunum romdan.. Teşekkürler bilgi için...
    (Sadece apkyi kurmak yeterliyse süpermiş)
  • apk yı kurarsında çift launcher olur default olarak xperia yı seçersin o sorun da hallolur :)
    edit tşklr suan güzel bir cm 7 için ugrasıyorum tamamen sorunsuz hale getirince yayınlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 29 Mayıs 2012; 14:05:57 >
  • quote:

apk yı kurarsında çift launcher olur default olarak xperia yı seçersin o sorun da hallolur :)
    edit tşklr suan güzel bir cm 7 için ugrasıyorum tamamen sorunsuz hale getirince yayınlayabilirim

selam ustad. ben yukledim cift launcer olmadı ama bişeyde olmadı sanki hiç yuklenmemiş gibi.
    sonrada exdialerı sadece kullanayım diye phoen apk yı sildim root explorerdan cartladı.tel. tekrtar rom kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdum -- 29 Mayıs 2012; 14:27:18 >
  • dostum benim roma çift kurmayacaksın benim roma verdiğim paketi kur yeter değişikliği launcherin ayarlarında hissedersin görsel değişiklik yok yani
    diğer arkadaşların romu için apk yı kurunuz dedim sadece
  • quote:

dostum benim roma çift kurmayacaksın benim roma verdiğim paketi kur yeter değişikliği launcherin ayarlarında hissedersin görsel değişiklik yok yani
    diğer arkadaşların romu için apk yı kurunuz dedim sadece

hocam aynen sizin verdiginiz linki cwm den kurdum ama değişiklik olmadı; versiyonuna bakınca 0.8 çıkıyor.
  • kurulumda yanlıslık yapmıs olabilirsin yukarda yükleyen arkadaslar var bende inceledim dosyayı dogru v0.9.1 28 mayıs2012 diyor sen tekrar yükle guncellauncher.zipi linki bir daha veriyorum
  • quote:

kurulumda yanlıslık yapmıs olabilirsin yukarda yükleyen arkadaslar var bende inceledim dosyayı dogru v0.9.1 28 mayıs2012 diyor sen tekrar yükle guncellauncher.zipi linki bir daha veriyorum

tamam bir daha deneyim size sonucu bildirirm teşekkürler.
  • quote:

suan güzel bir cm 7 için ugrasıyorum tamamen sorunsuz hale getirince yayınlayabilirim

Yakında harika bir romumuz daha oluyor inşallah arkadaşlar...
  • quote:

ilginç olması lazımdı :) şimdilik uzun bi melodi koy sen çözüm bulursam döneceğim

zil tekrar etmemesi konusunda varmı başka bir fikrin.
  • baktım hala bulamadım onu etkileyen parametre nedir anlamıs değilim 1-2 arkadaşada sorum onlarında fikri yok malesef
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.