Şimdi Ara

kapanmıstır... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence çok güzel olmuş tema paketinden android 4.0 ı ayarladım ve kullanışlı uygulamarla temel uygulamarı da kurdum çok güzel duruyor youtube uygulaması yüklü değil yükleyince bakarım :)
  • ok, yardım için teşekkürler
  • Buradan b_gundeme ve caki101 e haber vermek için yazıyorum b528+(revo) v3 için iyi bir çalışmam var yakında çıkaracağım onu çıkardıktan sonra sizde alır editlersiniz son kez kontrol ettikten sonra final olarak yayınlarız. Bu arada mesajlarımı sildim şuanda, tekrardan özür diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

Bu olay sadece telefonuna içinde değil 1-2 yıl önce başka forumlarda Windows üzerinde çalışıyordum oc falan hep yaşım küçük diye millet sorun çıkarmaya başladı bundan sonra rom falan yaparsam asla yasimi soylemiyecegim.

Benim yaşım 14,ve şu ana kadar yaşım yüzünden (en azından donanımhaber ortamında) herhangi bir sorun çıkmadı.Hattağa imzamnda bile var.Söylemekten çekinme küçüksün,küçüğüm.Fakat yaptıklarımız kayda değer.

Yaşın ne önemi var benden küçüksün ama yaptığın şeylerin(rom vs) %0.1 ini yapamam

• quote:

Buradan b_gundeme ve caki101 e haber vermek için yazıyorum b528+(revo) v3 için iyi bir çalışmam var yakında çıkaracağım onu çıkardıktan sonra sizde alır editlersiniz son kez kontrol ettikten sonra final olarak yayınlarız. Bu arada mesajlarımı sildim şuanda, tekrardan özür diliyorum.

tamamdır o zaman sen yap dostum kendince eksiklerini gider bizde kendimizden bir şeyler katalım ortaklaşa bir şeyler çıkartalım
  • arkadaşlar bahsi geçen youtube sorunu ve kamera kaydındaki aksaklık her iki romdada var youtube için bugun denemediğim şey kalmadı düzeltemedimugrasıyorum ztn bir de mediafire açmama sorunu romlarla ilgili değil onu belirteyim bugun farklı 4 rom denedim dzo dahil hepsinde aynı siteden kaynaklanıyor kanımca birde gelen giden seste sorun yaşadıgını soyleyen arkadaslar olmus bugun caki101 ile konustum sesi pırıl pırıldı konustugumda bende ICS aura yüklüydü denemek için sesimden çok şikayetçiydi çağlar bagararak konusmak zorunda kaldım.Sistemden kapattık biz ztn gürültü kirliliği mikrofonunu kontrolde ettim kapalı

Numara çeviricisinde *#*#2846579#*#* çevirin. (Eğer olmadıysa Uygulamalar/geliştirme/sahte konumlara izin ver deyin öyle deNeyin)

2. GElen menüden ProjectMenu seçin.

3. Background Settings'e girin.

4. OTP NV filter switch girin.

5. Off seçeneğini seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 13 Mayıs 2012; 1:15:28 >

• browserdan youtube girmeyi denediğimde javascript error uyarısı alıyorum, ancak ayarlarda ilgili özellik etkin görünüyor, ktunnel gibi sitelerdende girmeyi denedim ancak sonuç olumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif62 -- 13 Mayıs 2012; 0:52:32 >
  • Arkadaslar youtube ile sorun yasayanlar youtubenin appini marketten indirip girmeyi deneyebilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses problemi bende de oldu bende cm7 ye dönüş yaptım. zaten cm7 ve miui dışındaki bütün romlarda sesim karşıya problemli gidiyor. bu telefonların standart bi donanımı yok. bu yüzden sizde iyi çalışan şeyler başkalarında iyi çalışmayabilir.
  • quote:

Arkadaslar youtube ile sorun yasayanlar youtubenin appini marketten indirip girmeyi deneyebilirler mi?

denedim onuda atakan yok nedense baglanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Arkadaslar youtube ile sorun yasayanlar youtubenin appini marketten indirip girmeyi deneyebilirler mi?

Anladim.

• quote:

quote:

quote:

Anladim.

root explorer la system/etc/hosts dosyasını silin teli yeniden başlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaraman

quote:

quote:

quote:

Anladim.

simdi inceledim dosyayi sizde duzeltimi bu sekilde ben denemedim ama bir etkisi olacagini sanmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim.

simdi inceledim dosyayi sizde duzeltimi bu sekilde ben denemedim ama bir etkisi olacagini sanmiyorum.

bu romu kullanmıyorum ics kullanıyorum ben ama oluyo böyle denemişliğim var hosts dosyasını silebilirsiniz yada içinde youtube ile ilgili paragraf var uzunca ,onların silinmesi lazım romların tabanı china olduğu için engelliyor,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim.

bu romu kullanmıyorum ics kullanıyorum ben ama oluyo böyle denemişliğim var hosts dosyasını silebilirsiniz yada içinde youtube ile ilgili paragraf var uzunca ,onların silinmesi lazım romların tabanı china olduğu için engelliyor,

Tamam hocam ben bu rom içindeki hosts dosyasi değilde başka roma baktım onda yoktu bunda varsa sileriz. Teşekkür ederim yardiminiz için.

• volume + nın apksını bulabilen varsa verebilir mi ?
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

volume + nın apksını bulabilen varsa verebilir mi ?

Sanirim uygulama paketinde mevcut volume+ kurun bence o paketleri yarayisli programlar var.

Benim sahsi gorusum bu romda atmel aorunu var batarya tuketimi biraz fazla wifi girme hizi dusuk gibi geldi bana bide ara sira hafif takilmalar oluyo baska sorun belirleyemedim
  • quote:

arkadaşlar bahsi geçen youtube sorunu ve kamera kaydındaki aksaklık her iki romdada var youtube için bugun denemediğim şey kalmadı düzeltemedimugrasıyorum ztn bir de mediafire açmama sorunu romlarla ilgili değil onu belirteyim bugun farklı 4 rom denedim dzo dahil hepsinde aynı siteden kaynaklanıyor kanımca birde gelen giden seste sorun yaşadıgını soyleyen arkadaslar olmus bugun caki101 ile konustum sesi pırıl pırıldı konustugumda bende ICS aura yüklüydü denemek için sesimden çok şikayetçiydi çağlar bagararak konusmak zorunda kaldım.Sistemden kapattık biz ztn gürültü kirliliği mikrofonunu kontrolde ettim kapalı

Numara çeviricisinde *#*#2846579#*#* çevirin. (Eğer olmadıysa Uygulamalar/geliştirme/sahte konumlara izin ver deyin öyle deNeyin)

5. Off seçeneğini seçin.

Sadece test ediliyor yazısı geliyor ancak menü gelmiyor..
    Çözüm ile ilgili fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: osbournee

quote:

arkadaşlar bahsi geçen youtube sorunu ve kamera kaydındaki aksaklık her iki romdada var youtube için bugun denemediğim şey kalmadı düzeltemedimugrasıyorum ztn bir de mediafire açmama sorunu romlarla ilgili değil onu belirteyim bugun farklı 4 rom denedim dzo dahil hepsinde aynı siteden kaynaklanıyor kanımca birde gelen giden seste sorun yaşadıgını soyleyen arkadaslar olmus bugun caki101 ile konustum sesi pırıl pırıldı konustugumda bende ICS aura yüklüydü denemek için sesimden çok şikayetçiydi çağlar bagararak konusmak zorunda kaldım.Sistemden kapattık biz ztn gürültü kirliliği mikrofonunu kontrolde ettim kapalı

5. Off seçeneğini seçin.

Sadece test ediliyor yazısı geliyor ancak menü gelmiyor..
    Çözüm ile ilgili fikri olan var mı?

Aynen bende de test ediliyor yazısı geliyor ancak menü gelmiyor.. :(

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.