Şimdi Ara

kapanmıstır... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çözüm önerisini söylediğimde ICS deniyordum bakmadım suan V2 çalışması yapıyorum arama ekranındaki mesajla yok et sorunu halledildi
    yeni ICS arayüzü yüklendi ICS sevenlerin çok hoşuna gidecek... youtube sorunu giderildi dual mic. kontrol ettim kesinlikle kapalı hatta caki 101 ile konusma yaptık sesler cok net gidip geliyordu bizde
    kamera işini ICS dede denedim ses kalitesi aynı sorun bizde mi bilmiyorum açıkcası
    akıcılık değerleri yükseltildi....
    Bunlar dışında Ghost v3 sürümünü baz aldım antutu sonuçlarında 3439 puanını gördüm V2 çıkartmayacaktım ama ondan sonra forumda uzun bi süre görülmeyeceğim v2 yi çıkartıp bi sure bu işlere ara vermek zorundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

arkadaşlar çözüm önerisini söylediğimde ICS deniyordum bakmadım suan V2 çalışması yapıyorum arama ekranındaki mesajla yok et sorunu halledildi
    yeni ICS arayüzü yüklendi ICS sevenlerin çok hoşuna gidecek... youtube sorunu giderildi dual mic. kontrol ettim kesinlikle kapalı hatta caki 101 ile konusma yaptık sesler cok net gidip geliyordu bizde
    kamera işini ICS dede denedim ses kalitesi aynı sorun bizde mi bilmiyorum açıkcası
    Bunlar dışında Ghost v3 sürümünü baz aldım antutu sonuçlarında 3439 puanını gördüm V2 çıkartmayacaktım ama ondan sonra forumda uzun bi süre görülmeyeceğim v2 yi çıkartıp bi sure bu işlere ara vermek zorundayım

ICS arayüzünden kastettiğiniz şey 360 launcher a ait tema mı? Eğer öyleyse uygulama ikonları pek hoş değil o temada. 3439 puanın neticeleri inşallah oyunlara yansır bildiğim kadarıyla işlemci üst sınırı 1.2 ghz olacak artık bir sorun kalmaması lazım oyun konusunda.

• Hayir basli basina bir tema ve iconlar dahil ics hosunuza gideceginize eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar çözüm önerisini söylediğimde ICS deniyordum bakmadım suan V2 çalışması yapıyorum arama ekranındaki mesajla yok et sorunu halledildi

O zaman beim tel de extra bir sıkıntı var çünkü giden ses gerçekten kötü. Başka telefondan kendi telefonumun sesini dinledim (arkadaş ile test ettik) ses boğuk geliyor. Acaba rom kaldır kur kaldır kur telefonumu yedim....????

• quote:

Hayir basli basina bir tema ve iconlar dahil ics hosunuza gideceginize eminim

Oh yeah Artık bu hafta değiştiririm romu heralde. Özellikle oyunlar başta olmak üzere kamera,müzik kalitesi, akıcılık, internet hızı,ram, sensör, performans stabillik vs geri bildirimleri bu hafta takip edicem. Muhtemelen bu rom,revo rom,elite x2 den birine geçiş yapıcam.Ama şimdi 3400 lerde bir benchmark puanı varken Neyse erken konuşmayayım. Hayırlısı...
  • Ekran görüntülerini çok merak ediyorum bu arada hocam romun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osbournee

quote:

O zaman beim tel de extra bir sıkıntı var çünkü giden ses gerçekten kötü. Başka telefondan kendi telefonumun sesini dinledim (arkadaş ile test ettik) ses boğuk geliyor. Acaba rom kaldır kur kaldır kur telefonumu yedim....????

Eger temiz kurulum yapiyorsan sirun olacagini sanmiyorum ama arkadaalar cidden ses problemi yasayanlari anlayamiyorum belki bilmedigim bi komut vardir ama dual mic. Kesinlikle kapali geliyor kendimde test ettim isterseniz söyle yapalim aranizdan biri pm ile msj atsin telefon mumarasini bana arayayim bakin sizde sesim benimde bozuk mu die ona gore buraya yorum yazalim

• quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

quote:

Hayir basli basina bir tema ve iconlar dahil ics hosunuza gideceginize eminim

Oh yeah Artık bu hafta değiştiririm romu heralde. Özellikle oyunlar başta olmak üzere kamera,müzik kalitesi, akıcılık, internet hızı,ram, sensör, performans stabillik vs geri bildirimleri bu hafta takip edicem. Muhtemelen bu rom,revo rom,elite x2 den birine geçiş yapıcam.Ama şimdi 3400 lerde bir benchmark puanı varken Neyse erken konuşmayayım. Hayırlısı...

Hocam kesinlikle yanlış anlaşılmasın arkaşların romu iyi romlar emeğe saygı fakat işlemci hızları farklı onları göz önünde bulundurun derim. Kesinlikle romu kötülemek gibi bir amacım yok yanlış anlaşımasın umarım yanlış anlaşılmaz. İyi akşamlar...

• evet kalılıyorum atakana biz işlemci hızını 1200 mhz e cektik atakan romlarında 1024 kullanıyor
  • quote:

evet kalılıyorum atakana biz işlemci hızını 1200 mhz e cektik atakan romlarında 1024 kullanıyor

Hocam v2 sürümde kilit ekranını ics yaparsanız daha hoş gözükür diye düşünüyorum.
  • Bilmem denemek lazım bi deneyim çalışacak mı :)
  • Arkadaşlar yeni sürüm yüklenmiştir indirmek isteyen arkadaşlar indirebilirler...
  • hocam cpu yu 1200 mhz ye çekmişinde bu şarjı daha çok yemez mi ??

1000 veya 800 yapmak için ne yapmalıyım ?(x5 settings.apk çalışıyor mu veya böyle sorayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hocam cpu yu 1200 mhz ye çekmişinde bu şarjı daha çok yemez mi ??

1000 veya 800 yapmak için ne yapmalıyım ?(x5 settings.apk çalışıyor mu veya böyle sorayım)

x5 settings denemedim dostum antutu cpumaster ile istediğin değere çekebilirsin
  • KULLANISLI UYGULAMALAR GELİŞTİRİLMİŞ HALDE EKLENDİ
  • quote:

KULLANISLI UYGULAMALAR GELİŞTİRİLMİŞ HALDE EKLENDİ

b_gundem V2 hayırlı olsun, ellerine sağlık. Bir şey merak ediyorum, işlemci hızını neden bu kadar artırdın? Ciddi bir avantajı mı var? Biz bunu pil tasarrufu amaçlı 800 e düşürsek ciddi bir kaybımız olur mu? Tekrar teşekkürler, emeğine sağlık...
  • avantajı hız getirmesi internette vs. ve forumberin 1800 kadar çıkabilen kerneli yüklendiğinde orta bi degerde yer alması bunun için yaptım ve ben böyle kullanacagım açıkcası batarya tasarrufu 2. planda kaldı bende işlemci hızının 800mhz için telefona yettersiz gelecegini düşünüyorum 1 ghz cekersen ortalama değer elde edersin hem bataryadan istifade edersin biraz daha.. kullanıslı programların geliştirilmiş halinde antutu cpumasterı da koydum senin gibi düşünen arkadaşlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 15 Mayıs 2012; 0:51:36 >
  • dzo kurcaktım şimdi kurmadan ilk bunu deneyim kararlı birşeye benziyor :) denemekde fayda var tekar tşkler rom için elimden geldiği kadar geri bildirim yapmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

dzo kurcaktım şimdi kurmadan ilk bunu deneyim kararlı birşeye benziyor :) denemekde fayda var tekar tşkler rom için elimden geldiği kadar geri bildirim yapmaya çalışırım

teşekkürler dostum yalnız tabanlar farklı biliyorsun değilmi birbirinden cok farklılar ben sadece ICS temasını hoş buldugum için temaları aynı o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 15 Mayıs 2012; 0:57:40 >
  • quote:

avantajı hız getirmesi internette vs. ve forumberin 1800 kadar çıkabilen kerneli yüklendiğinde orta bi degerde yer alması bunun için yaptım ve ben böyle kullanacagım açıkcası batarya tasarrufu 2. planda kaldı bende işlemci hızının 800mhz için telefona yettersiz gelecegini düşünüyorum 1 ghz cekersen ortalama değer elde edersin hem bataryadan istifade edersin biraz daha.. kullanıslı programların geliştirilmiş halinde antutu cpumasterı da koydum senin gibi düşünen arkadaşlar için

Cevap için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.