Şimdi Ara

kapanmıstır... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b_gundem

teşekkür ediyorum dostum devam için ara vermek zorundayım bir süre sadece forumu takip edecegim rom hazırlama cok zamanımı alıyor

deneyelim bakalım ustam en çok da sizin romlarda kullanışlı uygulamaların ayrı bir paket halinde gelmesini seviyorum valla çok yardımcı oluyor kurarken
  • valla ben artık bıraktım uygulama kurmayı kendime bi paket hazırlıyorum 50-60 programlık bas gitsin:)
  • quote:

valla ben artık bıraktım uygulama kurmayı kendime bi paket hazırlıyorum 50-60 programlık bas gitsin:)

ben de öyle yapmayı planlıyorum hocam bi toplasam uygulamaları tek pakette her gün rom atıyom desem telefona yeridir yani bilmiyorum güzel görünüyor bu rom atakanın revo da yım onun da performansı fena sayılmaz hele şarj konusunda çok cimri o :) ama temple run oynarken ki takılmalar çok canımı sıkıyor valla o yüzden bile bu roma geçebilirim
  • hocam sarj konusunu düzeltmeye çalıştım denem fırsatım olmadı ama gerek tweaklerle gerek build.prop editlemesiyle sarj konusuna çözüm getirdigime inanıyorum templerunda hiç sıkıntı yok ben oynuyorum şu anda:)
  • oncelikle prestige final surumu icin tsk oldukca guzel romu yeni kurdum gayet akici launcher da guzel su an gayet stabil benim sormak istedigim romu kurdugumuzda gelen android duvar kagidi all backup bazi seyleri geri yuklerken duvar kagidida gitti nerden bulacam i duvar kagidini
  • hangi orjinal duvar kağıdınımı? android logosu olan
  • Hocam kullanisliuygulamalar2 nin icini inceledim de kullanisli uygulamalar.zip diye bir zip dosyasi daha var icinde sanirim ziplerken karismis o kullanisliuygulamalar2 nin icindeki kullanisliuygulamalar.zip i siliyorum zaten apklar apps klasorunun icinde 100 mb lik paket oluyor ama onu cikatinca 58 o ivindeki zipi sildigimde sorun olmaz sanirim updaterscriptle onunla ilgili birsey yok sikinti olur mu olmaz mi ? :)
  • ben öyle hatayı nsl yaptım ya onu silebilirsin hocam olmazsa ben şimdi güncellerim indirme adresini hemen
  • quote:

hangi orjinal duvar kağıdınımı? android logosu olan

aynen yesil android resmi olan prestige final surumuyle ilk kuruldugunda gelen duvar kagidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankuzu -- 15 Mayıs 2012; 23:35:33 >
  • quote:

ben öyle hatayı nsl yaptım ya onu silebilirsin hocam olmazsa ben şimdi güncellerim indirme adresini hemen

Sıkınti degil hocam unutmussunuzdur bir sey olmaz insanlik hali :) simdi romu kuruyorum geri bildirim icin en erken zaman yarin aksam hocam iyi geceler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

quote:

aynen yesil android resmi olan prestige final surumuyle ilk kuruldugunda gelen duvar kagidi

arkadasim o cok fena bi yerde ben senin icin upload ederim birazdan

• quote:

quote:

quote:

al dostum orjinal wallpaperhttp://f1205.hizliresim.com/x/h/5yfxm.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 16 Mayıs 2012; 0:28:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

ben öyle hatayı nsl yaptım ya onu silebilirsin hocam olmazsa ben şimdi güncellerim indirme adresini hemen

Sıkınti degil hocam unutmussunuzdur bir sey olmaz insanlik hali :) simdi romu kuruyorum geri bildirim icin en erken zaman yarin aksam hocam iyi geceler :)

tamam düzenleyip yeniden ekledim şimdi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

al dostum orjinal wallpaperhttp://f1205.hizliresim.com/x/h/5yfxm.jpg

cok tsk ettim resim icin 1024 fix kurdum 1200 bana cok geldi bu sekildede hic takilma yok akiyo antutuda 3020 felan aldim 1024 de 1200 de ise 3440 almistim ama sarj hizli bitiyodu boyle iyi oldu

•  kapanmıstır...
  • b_gundem hocam bu launcher a isinamadim bir turlu bunu silip 360 launcher yuklememiz mumkun mu acaba holo launcher i system app den silip prestige rom v1 deki system app den aldigim 360launcher.apk yi atsam sıkıntı olur mu?

• Hocam çok fazla değişikliğe gitmişsiniz inşallah sorun yaratmaz. Eğer bu final sürümse TerraMino romu incelese iyi olur. Birisi özelden ulaşabilir mi TerraMino ya?
  • quote:

b_gundem hocam bu launcher a isinamadim bir turlu bunu silip 360 launcher yuklememiz mumkun mu acaba holo launcher i system app den silip prestige rom v1 deki system app den aldigim 360launcher.apk yi atsam sıkıntı olur mu?

dostum ben sana 360 a dönmek icln bir update paketi hazırlarım. sen
    silme. biraz bekle hazırlarım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 16 Mayıs 2012; 9:55:33 >
  • quote:

b_gundem hocam bu launcher a isinamadim bir turlu bunu silip 360 launcher yuklememiz mumkun mu acaba holo launcher i system app den silip prestige rom v1 deki system app den aldigim 360launcher.apk yi atsam sıkıntı olur mu?

dostum buyur 360 launchere dönmek için CWM den kuracagın update paketi
    http://www.mediafire.com/?27t98fcrdvhwci8
  • quote:

quote:

dostum buyur 360 launchere dönmek için CWM den kuracagın update paketi
    http://www.mediafire.com/?27t98fcrdvhwci8

tesekkurler telefondan mediafire a girmiyor eve gecince yuklerim :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.