Şimdi Ara

kapanmıstır... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://g1205.hizliresim.com/x/j/5yykv.jpg
    http://g1205.hizliresim.com/x/j/5yyqb.jpg

@gökhan kuzu antutu sonucunun o kadar düşük çıkmasına hayret ettim doğrusu 1024 te bende 1024 e çekip denedim sonucum şu şekilde şuan tam kurulum yaptım 100 e yakın program ve oyunla:

kapanmıstır...

sen istersen birde telefonu aç kapat 1-2 dakika sonra dene bir daha ilk kurulumda düşük puan vermesi normaldir

• Değerli insan b_gundem,
    Prestige V1, V2 romlarını kullanmış ve çok beğenmiş ve şu an da Prestige Final'i kurmakta olan bir arkadaşın olarak, bu güzel ve kıymetli çalışmalarından ötürü sana çok çok teşekkür ederim, eksik olma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Değerli insan b_gundem,
    Prestige V1, V2 romlarını kullanmış ve çok beğenmiş ve şu an da Prestige Final'i kurmakta olan bir arkadaşın olarak, bu güzel ve kıymetli çalışmalarından ötürü sana çok çok teşekkür ederim, eksik olma...

çok teşekkür ederim eğer onları beğendiysen buna hayran kalacagına eminim en azından hız akıcılık fotograf çekimi net hızı gibi konularında:) elimden gelenin en iyisini yaptım batarya konusunda çok çalışmalar yaptım onu deniyorum şuan senden ricam bi geribildirim yaparsan neler iyi neler kötü hoşuna gitmedi vs... çok sevinirim iyi günlerde kullanman dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 16 Mayıs 2012; 11:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Değerli insan b_gundem,

çok teşekkür ederim eğer onları beğendiysen buna hayran kalacagına eminim en azından hız akıcılık fotograf çekimi net hızı gibi konularında:) elimden gelenin en iyisini yaptım batarya konusunda çok çalışmalar yaptım onu deniyorum şuan senden ricam bi geribildirim yaparsan neler iyi neler kötü hoşuna gitmedi vs... çok sevinirim iyi günlerde kullanman dileğiyle

Şu an biraz meşgulum ama fırsat bulduğum an geribildirim yapmaya çalışacağım.

• Final romunu inceledim tweak,script ayarlari iyi yapmişsin.Camera ayarlarinda orjinal b528deki gibi kisaca guzel bir rom tavsiye ederim.

Eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Final romunu inceledim tweak,script ayarlari iyi yapmişsin.Camera ayarlarinda orjinal b528deki gibi kisaca guzel bir rom tavsiye ederim.

Eline sağlık

yorumun için teşekkürler kamera ayarları 528 den farklı dostum çünkü elimde olan bütün romları inceledim hepsi max %90 kalite ile resim çekiyor bende %100 ayrıca video bps değerleri arttırıldı
  • Bi arkadaş yazmıştı honor portların hepsinde temple run çok kötü oynanıyor diyordu, fakat ben ihtimal vermiyorum.Bu romda deneyen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Bi arkadaş yazmıştı honor portların hepsinde temple run çok kötü oynanıyor diyordu, fakat ben ihtimal vermiyorum.Bu romda deneyen oldu mu?

şahsen kendim denedim:) test için oyunlarımdan biridir gayet sorunsuz ve akıcı sensorlerde sorun yok başka bi arkadaş daha denerse çok iyi olur
  • İnşallah bi sorun çıkmaz. TerraMino nun incelemesinden sonra yükleyicem romu. Uzun zamandır rom yüklemedim o yüzden soruyorum. Şu an b518 üzerine miui prime v2 yüklü recovery de gerekli işlemleri yaptıktan sonra direk romu yüklesem bir sorun olmaz değil mi?
  • b_gundem dostum, Ram harika, hatta süper, boş ram'i 200 ün altına düşüremedim

Fakat üzülerek iki maddelik bir olumsuz geri bildirim yapıyorum:
    - GPS uygulaması ile uyduya bağlanamadım (igo kullanıyorum)
    - Video kaydını denedim, ses yine aynı durumda çok boğuk, anlaşılmaz ve düşük

Sen vakit buldukça bunları da halledersin diye düşünüyorum. GPS konusunda çözüm basittir diye düşünüyorum. Video konusunda da aslında LG CamPro ile uygun ayarlarla bu videodaki ses problemi çözülüyor. Ayarlar daha önce forumda paylaşılmıştı, o ayarları uygulayarak LG Cam i romda kullanabiliriz. İstersen o ayarları bulup paylaşabilirim.
  • quote:

b_gundem dostum, Ram harika, hatta süper, boş ram'i 200 ün altına düşüremedim

Fakat üzülerek iki maddelik bir olumsuz geri bildirim yapıyorum:
    - GPS uygulaması ile uyduya bağlanamadım (igo kullanıyorum)
    - Video kaydını denedim, ses yine aynı durumda çok boğuk, anlaşılmaz ve düşük

Sen vakit buldukça bunları da halledersin diye düşünüyorum. GPS konusunda çözüm basittir diye düşünüyorum. Video konusunda da aslında LG CamPro ile uygun ayarlarla bu videodaki ses problemi çözülüyor. Ayarlar daha önce forumda paylaşılmıştı, o ayarları uygulayarak LG Cam i romda kullanabiliriz. İstersen o ayarları bulup paylaşabilirim.

dostum video ya bir şey diyemem ama kesinlikle ve kesinlikle GPS te hatan var ben şimdiye kadar bir çok rom denedim igo da hiç bu kadar hızlı bağlanmamıştım açık havada deneyebilir misin ya da pencere kenarında ilk defa bağlanırken GPS programı ile ilgili sorunlar olabilir o da olmazsa yeniden kaldır ve yükle düzelecektir sonucunu bekliyorum

• quote:

Final romunu inceledim tweak,script ayarlari iyi yapmişsin.Camera ayarlarinda orjinal b528deki gibi kisaca guzel bir rom tavsiye ederim.

Eline sağlık

dostum sorun çıkmaz ama şöyle bir durum var hangi rom kurarsanız kurun orjinalden sonra kurun derim en sorunsuz kurulum için aksi takdirde onda kalan atık dosyalar olabilir diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Eline sağlık

dostum sorun çıkmaz ama şöyle bir durum var hangi rom kurarsanız kurun orjinalden sonra kurun derim en sorunsuz kurulum için aksi takdirde onda kalan atık dosyalar olabilir diye düşünüyorum

katılıyorum, bir şehir efsanesi der ki "3 kez wipe ve format yapıp 3 kez de kendi kullanacağınız rom'u kurmadan tam olarak kendi kurduğunuz rom'un verimini alamazsınız."

şehir efsanesi ne kadar doğrudur bilemem, ama bunu denedikten sonra her seferinde antutu puanlarının 50 puan yükselmesi tesadüf de olamaz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: caki101

quote:

quote:

Eline sağlık

katılıyorum, bir şehir efsanesi der ki "3 kez wipe ve format yapıp 3 kez de kendi kullanacağınız rom'u kurmadan tam olarak kendi kurduğunuz rom'un verimini alamazsınız."

şehir efsanesi ne kadar doğrudur bilemem, ama bunu denedikten sonra her seferinde antutu puanlarının 50 puan yükselmesi tesadüf de olamaz heralde

kesinlikle mesela ben dün revo roma bakmak için yükledim sonra üşendiğimden wipe yapmadım durum çubugu dahil her şey sapıttı. şu an bende şehir efsanesine uyarak kurdum uzun bi sure rom değiştirmeyecegim için :) caglar denedin mi romu

• quote:

quote:

Eline sağlık

Alıntıyı yanlış yaptınız heralde :) tamam o zaman ben 3 kez wipe yapayım ama bir kez rom kurayım.
  • dogrudur yanlış almışımdır son 2 haftadır rom işiyle o kadar kafayı bozdum ki gece 3-4 e kadar bununla ugrasıyorum sabahta 8 de uyanıyorum ve yine aksama kadar rom :)
  • 3 wipe dediğiniz wipe data reset,wipe cache ve wipe dalvik galiba?
  • quote:

3 wipe dediğiniz wipe data reset,wipe cache ve wipe dalvik galiba?

Evet.
  • GPS test sonuçları( pencereninyanında PC)

kapanmıstır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 16 Mayıs 2012; 14:36:19 >
  • emeğinize sağlık henuz yukelemdim ancak deneyeceğim. atmel sorunun çözen kernel yuklemeyi öneriyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.