Şimdi Ara

kapanmıstır... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erol_ertas87@hotmail.com

Arkaşlar bu ses tuşlarıyla uyandırmayı iptal edebilecek bi ayar var mı kimsede ?
    (Bu arada son çıkan rom gayet güzel olmuş yapanın gözlerinden öperim.)
    Son bi soru bu romu 1024 hızda çalıştırmak daha mı makbul olur ?

arkdaşım herkes ses tuşlarıyla uyandırmayı istiyor die ekledim sisteme orjinal dosyalar elimde yok sildim o konuda yardımcı olamayacagım malesef:(
    teşekkür ederim beğendiğin için...
    1024 te çalıştırman demek 1200 e göre performans kaybı yaşatırken batarya kullanımını arttıracaktır..

• Ben bunu yükledim genel anlamda çok hoşuma gitti özellikle arayüz açısından ancak Templerun oynarken anlamsız kasılmalar oluşuyor. cpu hızı 1.2ghz ama beklediğim oyun performansını bulamadım. Emeğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: erol_ertas87@hotmail.com

Arkaşlar bu ses tuşlarıyla uyandırmayı iptal edebilecek bi ayar var mı kimsede ?
    (Bu arada son çıkan rom gayet güzel olmuş yapanın gözlerinden öperim.)
    Son bi soru bu romu 1024 hızda çalıştırmak daha mı makbul olur ?

arkdaşım herkes ses tuşlarıyla uyandırmayı istiyor die ekledim sisteme orjinal dosyalar elimde yok sildim o konuda yardımcı olamayacagım malesef:(
    teşekkür ederim beğendiğin için...
    1024 te çalıştırman demek 1200 e göre performans kaybı yaşatırken batarya kullanımını arttıracaktır..

Eyvallah dostum...

• vallahi artık dayanamadım temple run oynadıgımın videosunu çektim upload ediyorum birazdan izleyebilirsiniz
  • http://youtu.be/2LKiG5Nb51o
    temple run oynadım arkadaslar sadece göstermek için kısalıgına bakmayın.lütfen temiz kurulum yaptıktan sonra yorum yapın oynadıgımda içinde 100 adet program ve 150 mb ortalama ram vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 16 Mayıs 2012; 23:42:13 >
  • hocam, istediğim bir launcherı mesela yandex shell, nasıl default olarak kullanabilirim? Yani sistemdeki launcherı nasıl silebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

hocam, istediğim bir launcherı mesela yandex shell, nasıl default olarak kullanabilirim? Yani sistemdeki launcherı nasıl silebilirim?

yandex tarzı manufactor dizaynlar rom'a gömülemez, ancak rom'u kurtuktan sonra yandexi kurabilir, sonrasında eski launcher'ı root explorer'dan

system/app/xxxlauncher yolundan bularak silebilirsiniz - sistem "silme yetkiniz yok" derse root explorer'ın üst kısmında bulunan "r-o/r-w" seçeneğini r-w olarak değiştirin, silim işlemi yapılacaktır.

sonrasında default olarak yandex ve benzeri launcher'ları kullanabilirsiniz.
  • hocam her launcher default olmuyor malesef boot dosyalarıyla ilgili değişiklikler yapıyorsun onun için sana şöyle yap diyemem hepsinde yemez :) defaultu sildiririz ötekini açmaz birde onun için ugrasırız sen en iyisi indir istedigini sonra home tusuna basarak istediğin launcheri varsayılan olarak ata telefonu aç kapat digeri zaten çalışmayacaktır.
    caki101 in dediği yöntemi denemedim ben bilmiyorum ama dediyse dogrudur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 17 Mayıs 2012; 0:25:58 >
  • bugun acayip bir şey oldu

telefonun durduk yere şebekesi gitmiş dedim herhalde operatör sorunlu sonra *#06# yaptım imei yok hiç bir şey yazmıyor

dedim içimden lan genemi başladı bu reset atınca geri düzeldi :D
  • geçmiş olsun dostum ilginç sorunlar çıkıyo sende :) neyse başka böyle sorunla karşılaşan varsa bildirsin
  • Dostum ellerine sağlık güzel rom olmuş yeni kurudum birazdan 2. ve 3. sefer kurulum yapacağım ki daha stabil olsun.
    şimdiye kadar Mıuı rom kullanan biri olarak beğendim ama bana şu 3g datayı takip edebileceğim mıuı de ki gibi bir program lazım romun içinde yok sanırım.

Birde forumber arkadaşın verdiği atmel kernel duzeltmesini kuralım mı ?
  • Arkadaşlar google maps yok nerden nasıl edinebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox2200

Dostum ellerine sağlık güzel rom olmuş yeni kurudum birazdan 2. ve 3. sefer kurulum yapacağım ki daha stabil olsun.
    şimdiye kadar Mıuı rom kullanan biri olarak beğendim ama bana şu 3g datayı takip edebileceğim mıuı de ki gibi bir program lazım romun içinde yok sanırım.

Birde forumber arkadaşın verdiği atmel kernel duzeltmesini kuralım mı ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&hl=tr
    programını kurabilirsiniz

atmel fixi kurunuz tamamen uyumludur ben kullanıyorum rom sahibi olarak

• quote:

Arkadaşlar google maps yok nerden nasıl edinebilirim.

temel uygulama paketinde var ilk sayfadan ulasabilirsinlz yada google de aratınız
  • çok teşekkürler inanılmaz hızlı biraz önce 3. defa kurulumu da bitirdim süper hızlı kernelide yükledim tabi.
  • quote:

çok teşekkürler inanılmaz hızlı biraz önce 3. defa kurulumu da bitirdim süper hızlı kernelide yükledim tabi.

ben teşekkür ederim sorunsuz günlerde kulanmanız dileğiyle
  • quote:

http://youtu.be/2LKiG5Nb51o
    temple run oynadım arkadaslar sadece göstermek için kısalıgına bakmayın.lütfen temiz kurulum yaptıktan sonra yorum yapın oynadıgımda içinde 100 adet program ve 150 mb ortalama ram vardı

arada küçük laglar oluşuyor. birde siz mi telefonu öyle tutuyorsunuz anlamadım ama hep en sağda gittiniz bi ara soldaki altınları almak için sola çektiniz ama hep sağdan gittiniz. bir sorun mu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

http://youtu.be/2LKiG5Nb51o

arada küçük laglar oluşuyor. birde siz mi telefonu öyle tutuyorsunuz anlamadım ama hep en sağda gittiniz bi ara soldaki altınları almak için sola çektiniz ama hep sağdan gittiniz. bir sorun mu var ?

dostum ben sagdan gittim kameranın ekranından oynamak zor oluyor o kadar oynayabildim

• antutu dan 3500 alması tahrik etti beni

İndirip yüklüyorum hocam akşama değerlendirmesini yazarım
  • 3 kez kurdum üst üste...
    kamera uygulaması beklenmedik biçimde durduruldu hatası alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.