Şimdi Ara

kapanmıstır... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferdy

3 kez kurdum üst üste...
    kamera uygulaması beklenmedik biçimde durduruldu hatası alıyorum

telefonu aç kapa düzelecek mi bakalım düzelmezse bakarız duruma bende hiç yapmadı öyle bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

antutu dan 3500 alması tahrik etti beni

İndirip yüklüyorum hocam akşama değerlendirmesini yazarım

tamamdır dostum geri dönüşler önemli bekliyorum
  • Rom güzel sorunsuz görünüyor. Eline sağlık kardeş. Şimdilik keyifle kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Rom güzel sorunsuz görünüyor. Eline sağlık kardeş. Şimdilik keyifle kullanıyorum.

teşekkürler dostum...
  • FORUMBERİN YAYINLADIGI ATMEL SORUNUNU ÇÖZEN KERNEL dediğiniz yerden indiremiyorum o karnel şu mudur acaba

U8800_Kernel_Atmel_Overclock_forumber_CWM.zip
    2012-05-14 10:34:21, 3 MB

teşekkürler..

birde arkadaşlar batarya durumu nedir ne kadar kullanımla kaç gün gider

oyun internet falan pek kullanmam genelde msj laşırım günde 200 civarı birde tel görüşmesi yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 17 Mayıs 2012; 13:19:28 >
  • linklerde sorun yok dostum baktım birdaha büyük ihtimal dediğin dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

linklerde sorun yok dostum baktım birdaha büyük ihtimal dediğin dosya

tmm şimdi düzeldi hocam daha önce tıkladığımda medifareye başka bi sayfaya giriyodu neyse teşekkürlerr...

şarj ve batarya durumu hakkında bilgi verrirmisiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

tmm şimdi düzeldi hocam daha önce tıkladığımda medifareye başka bi sayfaya giriyodu neyse teşekkürlerr...

ona başka arkadaş cvp verirse iyi olur ben sürekli deneme yaptıgımdan telefon sürekli pc ye baglı sarj denemedim ama tweakler ve build.prop editlemesiyle süresini uzattım
  • 3 kez sonunda hata alınca 1 de benden olsun dedim kurdum. deli gibi hızlı temple run manyak oynuyor sıfır takılma. umarım ilerleyen
    zamanlarda hata cıkmaz sürekli kullanırız. artık mail hesabı kurmuyorum. rom yenileyince gidiyor diye:D
  • quote:

3 kez sonunda hata alınca 1 de benden olsun dedim kurdum. deli gibi hızlı temple run manyak oynuyor sıfır takılma. umarım ilerleyen
    zamanlarda hata cıkmaz sürekli kullanırız. artık mail hesabı kurmuyorum. rom yenileyince gidiyor diye:D

teşekkürler dostum...
    zaten bütün romlarda hataların çoğunun kurulum sırasında meydana gelen hatalardan kaynaklandıgına inanmaya başladım eskiden tam zıttını savunuyordum ama bazen kullanıcı hatası bazen cwm hatası yüzünden sorun çıkıyor sonra bug olarak geri dönüş yapılıyor şurası şöyle die onun önune geçmek için anasayfaya o kadar cok test ekranı koydum birisi şurası çalışmıyor dediğinde çalıştıgını ispat edip koyuyorum:)

ve onun içindir ki 3 defa kurulum yapın diyoruz olası hatalarıen aza çekelim diye

• antutu da 3429 iyi bir puanmı
  • quote:

antutu da 3429 iyi bir puanmı

gayet iyi bir puan dostum :) zaten ondan test ederiz biz romları v1 v2 ve final sürümünün gelişmesini takip edebilirsin antutu puanının nsl yükseldiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 17 Mayıs 2012; 14:53:22 >
  • arkadaşlar, kurulumu yapmadan önce lütfen cwm modunuzu 5.5.0.4'e çekin, diğer modlarda problem yaşanabiliyor, b_gundem'in de kastettiği ve haklı olduğu konu bu, bir kişide çalışan bir fonksiyonun bir başka kişide çalışmamasının başka açıklaması olamaz gibi geliyor, zira hata rom ile ilgili olsa bir başkasında çalışmaması gerekir.
  • evet şahsi denememdir mesela caki101 5.5.0.4 kullanmamı tavsiye ediyordu bende inatla 5.0.27 kullanıyordum el alışkanlıgım değişmesin diye sonra dur bi deneyim dedim sd kartı görmüyordu her dafasında cwm restart yapıyordum öyle bir sorunum kalmadı artık ayrıca cwm 5.5.0.4 cok daha hızlı ve hatasız hem hata yapmamanız adına onay ekranı değişmiş bende 5.5.0.4 öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 17 Mayıs 2012; 15:07:07 >
  • Romunu şimdi yüklüyorum İCS çok sıktı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Romunu şimdi yüklüyorum İCS çok sıktı beni

görünüş aynı he:) eski msjlara bak bi arkadaş için 360 launcher eklemek için bi paket hazırlamıştım onu yükleyebilirsin ana sayfadada v1 in altında temaları var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Romunu şimdi yüklüyorum İCS çok sıktı beni

görünüş aynı he:) eski msjlara bak bi arkadaş için 360 launcher eklemek için bi paket hazırlamıştım onu yükleyebilirsin ana sayfadada v1 in altında temaları var

CWM'den çıkmadan yüklesem olurmu?

Edit:http://www.mediafire.com/?5rn2kienn5p0k2z şu galiba
  • hayır o 360 için tema paketi
    ondan önce
    http://www.mediafire.com/?27t98fcrdvhwci8

bunu yükleyip 360 launchere döndermen gerekiyor bundan sonra tema paketini yükleyeceksin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

ona başka arkadaş cvp verirse iyi olur ben sürekli deneme yaptıgımdan telefon sürekli pc ye baglı sarj denemedim ama tweakler ve build.prop editlemesiyle süresini uzattım

Şarj durumu hakkında ben bilgi vermeye çalışayım; Açık kalma süresi: 15 saat, pil düzeyi %66.

• ooo desene onuda hallettik 30-35 saat gider zaten elinizdeki akıllı telefon 24 saati çıkartırsa iyidir diye düşünüyorum ben deneyemiyorum bir türlü sürekli bir şeylerle ugrasıyorum şimdide bi video hazırlıyorum bir kaç oyun performansı ve genel akıcılıgı gösteren
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.