Şimdi Ara

kapanmıstır... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fox2200

Biraz önce sensor box programını indirdim yakınlık sensörü çalışıyor ama aramalarda işlev yok bunun dışında

ışık sensörü : sorunsuz
    accelerometer : çalışmıyor
    orientation : çalışmıyor
    magnetic : çalışmıyor
    sound :çalışıyor

çalışmayan sensorleri gogle playde compass yaz ilk çıkan programı indir kalibre et diyecen sana 2-3 defa kalibre et de pusula çalıştıgı an hepsi çalışacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 18 Mayıs 2012; 0:17:10 >
  • quote:

Dostum task kill yükledim ama sorun olur mu kaldıralım mı ?

Birde neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama orjinal b526 da da aynı sorun vardı bende telefon görüşmesi bitince telefonu kulağımdan ayırdığımda aydınlatma yanmıyor görüşmeyi ben sonlandıramıyorum karşı taraf kapatınca ekran açılıyor bunu nasıl cözerim varmı bir sensör ayarı falan. Daha önce b165 ve b518 de sorun yok tu.

dostum şu paketi indirip deneyebilir misin? CWMden wipe işlemi yapmadan kur... sonucunu bekliyorum. birde task killeri kaldır ok?
    http://www.mediafire.com/?5xe9htx3xdzedkc

• dostm restart yapınca compass düzeliyor. ama elixir açınca veya herhangi bir sensör uygulamasında yine sensörler off oluyor. compass bile hareket etmiyor sabit kalıyor.

Mediafire den iş yerinde olduğum için indiremiyorum anca eve gittiğimde indirebilirim.
  • Evet başlıyorum değerlendirmeye

Gayet stabil bir sisteme benziyor antutu dan sd card sız 3.2 k aldı

Fazla oyun oynamam bir fruit ninja falan arada eski romda açılırken takılıyorduşimdi sorun yok

Telefona baya yüklenmeme rağmen (ttorrent,dolphin,müzik ve temple run açıkken) ram 160 lardaydı

Nedense dolphinde DH ye tablet sürümüyle girmeye başladı ve baya güzel oldu

Müzik ve kamera kalitesi mükemmele ulaştı

Lakin

Şarj konusunda hala devrimsel bir şey yapılmamış yüklediğimde %90 dı şarjı iki buçuk saat yüklendim telefona %5 e düştü

Menüde programlar arası geçiş yavaş launcher danmı bilmiyorum

Yazı yazarken (şu an mesela ) yazılar geç geliyor çok sinir bozucu bir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sarj konusunda inanın daha fazla bir şey yapamam performansı düşürmek zorunda kalırım siz yinede cok oyun oynamıyorsanız işlemcinizi 1024 e cekin, ekran ışıgını otomatik yapın yada düşük değerde tutun gps kapatın wifi nin uyku modunu aktifleştirin batarya süreniz uzayacaktır batarya için daha bir çok tweak kullandım build propta ne yapılması gerekiyorsa yaptım bu kadar oluyor yeni bir şey ögrenirsem update paketi hazırlarım......

menudeki yavaşlık nedir inanın anlam veremiyorum videomu izlemişşinizdir hiç bir takılma yaşamadım şimdiye kadar yinede rahatsızsanız
    http://www.mediafire.com/?27t98fcrdvhwci8 yamasıyla 360 launchere dönebilirsiniz
    yazı yazarken geç gelme olayı nedir hiç duymadım bilmiyorum görmedim kullandıgınız klavyeden olabilir yada dolphin kullanıyorsanız ondan olabilir ben opera kullanıyorum hiç bi sıkıntım yok yazı yazma işini mesajlardada yaşıyorsanız klavyenizi kontrol ediniz başkada bir çözüm önerisi bulamıyorum malesef

• arkadaşlar Teacher055 arkadaşımızın önerisiyle bir program yayınlıyorum kameradaki ses işini düzeltiyor mesajını daha önceden okuma şansım olsaydı final sürümüne eklerdim ama malesef şimdi gördüm programın adı LG Camera pro linki
    http://www.mediafire.com/?1j5j56hf8bvia65 deneyin faydasını göreceksiniz teşekkürler teacher055 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

arkadaşlar Teacher055 arkadaşımızın önerisiyle bir program yayınlıyorum kameradaki ses işini düzeltiyor mesajını daha önceden okuma şansım olsaydı final sürümüne eklerdim ama malesef şimdi gördüm programın adı LG Camera pro linki
    http://www.mediafire.com/?1j5j56hf8bvia65 deneyin faydasını göreceksiniz teşekkürler teacher055 :)

Madem Lg Camera Pro programını tavsiye ediyoruz, en iyi ayarları da paylaşalım dedim:

@Frobisher'in 11 Aralık tarihli mesajından alıntıdır:

Programı kurduktan sonra menü tuşuna (en alta 4 çizgi) basarak ayarlar bölümüne ulaşıyoruz, oradan ilk olarak focus mode bölümünü buluyoruz ve focus seçeneği altından continous focus'u seçiyoruz (bu özellik videoda da focuslama yeteneği kazandırıyor.)

Daha sonra video çözünürlüğümüzü i BitRate oranını vs. seçeceğiz. Burada da ilk olarak video çözünürlüğümüzü 1280x720, Bitrate oranımızı 20Mbit Video encoder ve video file format'ı da MPEG4 olarak seçiyoruz , Frame rate oranıda 30 olarak kalsın.

Ve son olarak ses ayarlarımızı yapıyoruz, ilk olarak audio source seçeneğimizi Camcoder olarak seçiyoruz, Audio encoder'i AAC , Sample Rate oranunu 48000 ve Audio Bitrate oranınıda 320000 Olarak seçiyoruz.

Frobisher'a teşekkürler...

• o zaman frobishere ve sana çok teşekkürler :)
  • quote:

sarj konusunda inanın daha fazla bir şey yapamam performansı düşürmek zorunda kalırım siz yinede cok oyun oynamıyorsanız işlemcinizi 1024 e cekin, ekran ışıgını otomatik yapın yada düşük değerde tutun gps kapatın wifi nin uyku modunu aktifleştirin batarya süreniz uzayacaktır batarya için daha bir çok tweak kullandım build propta ne yapılması gerekiyorsa yaptım bu kadar oluyor yeni bir şey ögrenirsem update paketi hazırlarım......

menudeki yavaşlık nedir inanın anlam veremiyorum videomu izlemişşinizdir hiç bir takılma yaşamadım şimdiye kadar yinede rahatsızsanız
    http://www.mediafire.com/?27t98fcrdvhwci8 yamasıyla 360 launchere dönebilirsiniz
    yazı yazarken geç gelme olayı nedir hiç duymadım bilmiyorum görmedim kullandıgınız klavyeden olabilir yada dolphin kullanıyorsanız ondan olabilir ben opera kullanıyorum hiç bi sıkıntım yok yazı yazma işini mesajlardada yaşıyorsanız klavyenizi kontrol ediniz başkada bir çözüm önerisi bulamıyorum malesef

Zaten dediklerinizin hepsini yaptım işlemci 800 de hatta şu an (antutu yu 1.2 ile yaptım ama) heralde b866 dandır sorun

Diğer hatalar benim gözüme çarpan küçük hatalar sadece çok fazla takılma yok yani de göze batıyor yinede

Elinize sağlık demeyi unuttum bu arada

Bide tablet sürümü olarak gözükmesi DH yüzündenmiş citi iş başında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sayın fox:) sensor sorunlarının cözümünü buldum senin kullandıgın sensor box programından sisteminize hiç bir şekilde sensorle ilgili elixir dahil program kurmayın bende deneme amaçlı kurdum sensorler sapıttı kaldırdım suan sorun düzledi sensorlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 18 Mayıs 2012; 0:17:47 >
  • quote:

quote:

Dostum task kill yükledim ama sorun olur mu kaldıralım mı ?

Birde neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama orjinal b526 da da aynı sorun vardı bende telefon görüşmesi bitince telefonu kulağımdan ayırdığımda aydınlatma yanmıyor görüşmeyi ben sonlandıramıyorum karşı taraf kapatınca ekran açılıyor bunu nasıl cözerim varmı bir sensör ayarı falan. Daha önce b165 ve b518 de sorun yok tu.

dostum şu paketi indirip deneyebilir misin? CWMden wipe işlemi yapmadan kur... sonucunu bekliyorum. birde task killeri kaldır ok?
    http://www.mediafire.com/?5xe9htx3xdzedkc

Dostum biraz önce denedim ama (status 6 ) installation aborted hatası aldım.

• quote:

sayın fox:) sensor sorunlarının cözümünü buldum senin kullandıgın sensor box programından sisteminize hiç bir şekilde sensorle ilgili elixir dahil program kurmayın bende deneme amaçlı kurdum sensorler sapıttı kaldırdım suan sorun düzledi sensorlerde

EE olmadı ama şimdi bana sensör programı lazım çok fazla kullanıyorum açı ölçer leri ayrıca lux metre de devamlı kulanırım işim gereği. ne yapabilirim peki çözüm ?
  • smart toolbox var kullanışlı programların içinde onu ordan app ten al kullan çok kullanışlı bir program herşey var içinde hoşuna gideceğine eminim benim demek istediğim sensorleri test eden programlar
  • @b_gundem hocam, şu videoda oynadığınız oyunların data ve apk dosyalarını verirseniz çok sevinirim. Zira oyunlar çok hoşuma gittide
  • rom super herseyiyle cok begendim ses kalitesini ozel bir ayar onerebilirmisin cok muzik dinliyorum kulaklıkla

edit:su benim kulaklıkda muzik degisme tusları yok ben ses acma kapama tuslarını kullanıodum muzık deısmek ıcın eklentı verebilirmisin bunun icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 18 Mayıs 2012; 5:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

linklerde sorun yok dostum baktım birdaha büyük ihtimal dediğin dosya

tmm şimdi düzeldi hocam daha önce tıkladığımda medifareye başka bi sayfaya giriyodu neyse teşekkürlerr...

şarj ve batarya durumu hakkında bilgi verrirmisiniz hocam

ona başka arkadaş cvp verirse iyi olur ben sürekli deneme yaptıgımdan telefon sürekli pc ye baglı sarj denemedim ama tweakler ve build.prop editlemesiyle süresini uzattım

Şarj durumu hakkında ben bilgi vermeye çalışayım; Açık kalma süresi: 15 saat, pil düzeyi %66.

hocam bu 15 saatte kullanım nedir acaba sadece açıkmı kaldı yoksa msj tel görüşme oyun net falan var mıdır

teşekkürler..

Çok yoğun değil, ama sadece açık kalma gibi bir durumda söz konusu değil. Telefon görüşmesi, nette gezinme, mesaj... Hepsinden biraz var, normal düşük yoğunluklu bir kullanım diyelim.

Alıntıları Göster
    Açık kalma süresi: 32 saat, pil düzeyi %39

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 18 Mayıs 2012; 8:56:44 >

• quote:

o zaman desene kardeşim biz bu batarya işini gerçekten çözmüşüz hadi sen normal kullanıyorsun bu gidişle sana en az 48 saat gider yani 2 gun biraz daha fazla kullanımdakilere 36-24 saat gitsin ki zaten bneim hedefim 24 saati tutturmak sonucta elimizde nokia 3310 yok ya aklıllı telefon var:)
  • quote:

quote:

o zaman desene kardeşim biz bu batarya işini gerçekten çözmüşüz hadi sen normal kullanıyorsun bu gidişle sana en az 48 saat gider yani 2 gun biraz daha fazla kullanımdakilere 36-24 saat gitsin ki zaten bneim hedefim 24 saati tutturmak sonucta elimizde nokia 3310 yok ya aklıllı telefon var:)

Bence de batarya durumu gayet güzel, ellerin dert görmesin
  • quote:

quote:

quote:

dostum seninde ellerin dert görmesin ilgin için alakan için romateşekkür ederim. Sayende video işini düzelttim eğer bir rom daha çıkartırsam bi süre sonra (uzun bi süre) kamerayı lgcamera kullanacagım çok profesyonel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 18 Mayıs 2012; 9:28:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum seninde ellerin dert görmesin ilgin için alakan için romateşekkür ederim. Sayende video işini düzelttim eğer bir rom daha çıkartırsam bi süre sonra (uzun bi süre) kamerayı lgcamera kullanacagım çok profesyonel

Senin onca çalışman yanında benim de ufak bir katkım olabildiyse ne mutlu bana . Bu romun ve yeni çalışmalarının takipçisiyim, Allah yardımcın olsun...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.