Şimdi Ara

kapanmıstır... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya ömrünü uzatmak için daha önce TerraMino ustanın verdiği bir ipucu vardı, ben onu uygularım hep, şöyle; Güç tasarrufu modunu açıyoruz, bu modu açtığımızda tabii ekran parlaklığı, ekran zaman aşımı ve spare parts ayarları değişiyor. Bu ayarları tekrar istediğiniz konuma getirin. Böylece arka planda çalışan ve günlük kullanımda pek de gerekli olmayan bazı işlemleri durdurmuş oluyoruz,. TerraMino'nun anlatımından aklımda kaldığı kadarıyla böyleydi. Ben tasarruf sağlıyorum pilden böyle yaparak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Batarya ömrünü uzatmak için daha önce TerraMino ustanın verdiği bir ipucu vardı, ben onu uygularım hep, şöyle; Güç tasarrufu modunu açıyoruz, bu modu açtığımızda tabii ekran parlaklığı, ekran zaman aşımı ve spare parts ayarları değişiyor. Bu ayarları tekrar istediğiniz konuma getirin. Böylece arka planda çalışan ve günlük kullanımda pek de gerekli olmayan bazı işlemleri durdurmuş oluyoruz,. TerraMino'nun anlatımından aklımda kaldığı kadarıyla böyleydi. Ben tasarruf sağlıyorum pilden böyle yaparak...

evet o da bir yöntemdir ama arka planda çalışacak fazla bir uygulama bırakmadım ki temel halde romda:)
    temel uygulamalar paketi var işte facebookudur twiteridir google mapsidir vs... onları yüklemeyincede batarya artışı olacaktır mutlaka bunlar hem ram hem batarya düşmanı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Batarya ömrünü uzatmak için daha önce TerraMino ustanın verdiği bir ipucu vardı, ben onu uygularım hep, şöyle; Güç tasarrufu modunu açıyoruz, bu modu açtığımızda tabii ekran parlaklığı, ekran zaman aşımı ve spare parts ayarları değişiyor. Bu ayarları tekrar istediğiniz konuma getirin. Böylece arka planda çalışan ve günlük kullanımda pek de gerekli olmayan bazı işlemleri durdurmuş oluyoruz,. TerraMino'nun anlatımından aklımda kaldığı kadarıyla böyleydi. Ben tasarruf sağlıyorum pilden böyle yaparak...

evet o da bir yöntemdir ama arka planda çalışacak fazla bir uygulama bırakmadım ki temel halde romda:)
    temel uygulamalar paketi var işte facebookudur twiteridir google mapsidir vs... onları yüklemeyincede batarya artışı olacaktır mutlaka bunlar hem ram hem batarya düşmanı:)

Evet ben de google maps, twitter ve facebook kurmuyorum genelde. Onlar şarj ve ram canavarı dediğin gibi.

• su romlarda forumber hocamin kamera kalitesini yakayan bir rom gorsem 1 dk bile dusunmeden gecicem, kameradan 2 mb alti forograf cikmiyor ve 4 mb lik cekimlerde oluyor isik,yer vs.vs kalitesine gore insallah biri o kaliteyi yakalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ŞUNU BELİRTEYİM SİSTEMİNİZE HERHANGİ BİR RAM CLEANER PROGRAMI EKLEMEYİN BİR TAKIM UYGULAMALARDA SORUN ÇIKARTACAKTIR BEN ZATEN ONLARIN YAPTIGI İŞİ TWEAKLERLE YAPTIRDIM ÇAKIŞACAKTIR TWEAKLERLE
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

linklerde sorun yok dostum baktım birdaha büyük ihtimal dediğin dosya

tmm şimdi düzeldi hocam daha önce tıkladığımda medifareye başka bi sayfaya giriyodu neyse teşekkürlerr...

şarj ve batarya durumu hakkında bilgi verrirmisiniz hocam

ona başka arkadaş cvp verirse iyi olur ben sürekli deneme yaptıgımdan telefon sürekli pc ye baglı sarj denemedim ama tweakler ve build.prop editlemesiyle süresini uzattım

Şarj durumu hakkında ben bilgi vermeye çalışayım; Açık kalma süresi: 15 saat, pil düzeyi %66.

hocam bu 15 saatte kullanım nedir acaba sadece açıkmı kaldı yoksa msj tel görüşme oyun net falan var mıdır

teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

su romlarda forumber hocamin kamera kalitesini yakayan bir rom gorsem 1 dk bile dusunmeden gecicem, kameradan 2 mb alti forograf cikmiyor ve 4 mb lik cekimlerde oluyor isik,yer vs.vs kalitesine gore insallah biri o kaliteyi yakalar

forumber arkadaşımızın yaptıgı romu kullanmadıım kamera kalitesinide bilmiyorum ama şöyle bir şey var ilk sayfaya ekledigim kamera görüntülerinin ikisininde orjinal boyutu 3mb üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 17 Mayıs 2012; 16:28:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

linklerde sorun yok dostum baktım birdaha büyük ihtimal dediğin dosya

tmm şimdi düzeldi hocam daha önce tıkladığımda medifareye başka bi sayfaya giriyodu neyse teşekkürlerr...

şarj ve batarya durumu hakkında bilgi verrirmisiniz hocam

ona başka arkadaş cvp verirse iyi olur ben sürekli deneme yaptıgımdan telefon sürekli pc ye baglı sarj denemedim ama tweakler ve build.prop editlemesiyle süresini uzattım

Şarj durumu hakkında ben bilgi vermeye çalışayım; Açık kalma süresi: 15 saat, pil düzeyi %66.

hocam bu 15 saatte kullanım nedir acaba sadece açıkmı kaldı yoksa msj tel görüşme oyun net falan var mıdır

teşekkürler..

Çok yoğun değil, ama sadece açık kalma gibi bir durumda söz konusu değil. Telefon görüşmesi, nette gezinme, mesaj... Hepsinden biraz var, normal düşük yoğunluklu bir kullanım diyelim.

• anasayfaya genel bir video eklendi
    http://www.youtube.com/watch?v=OLciqfyrFZo
    isteyen adresinden izleyebilir
  • Dostum task kill yükledim ama sorun olur mu kaldıralım mı ?

Birde neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama orjinal b526 da da aynı sorun vardı bende telefon görüşmesi bitince telefonu kulağımdan ayırdığımda aydınlatma yanmıyor görüşmeyi ben sonlandıramıyorum karşı taraf kapatınca ekran açılıyor bunu nasıl cözerim varmı bir sensör ayarı falan. Daha önce b165 ve b518 de sorun yok tu.
  • onun ayarı varda bakmam lazım build.proptan suan evde degilim eve gidince söylerim.. task killer kullanmayınız
  • Teşekkür ederim senden haber bekliyorum sensör için task killeri kaldırdım yararlı programlar içinde görünce kurmştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox2200

Teşekkür ederim senden haber bekliyorum sensör için task killeri kaldırdım yararlı programlar içinde görünce kurmştum.

ya aslında onları v1 ve v2 sürümü icin hazırladım dikkat etmesim icine koydum mu die neyse aklıma geldi ayarlar /cagrı ayarları/ yakınlık sensoru yolunu izledin mi suan ben baktım bende sorun yokta belki orası kapalı kalmıstır die aklıma geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anasayfaya genel bir video eklendi

Hocam videoyu hesap makinesi ile mi çektiniz? Çizgiler çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

anasayfaya genel bir video eklendi

Hocam videoyu hesap makinesi ile mi çektiniz? Çizgiler çok kötü

hayır hocam cok kailteli bi makine ile cektimde youtube boyutu kabul etmedi kücülttüm ondan oyle oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fox2200

Teşekkür ederim senden haber bekliyorum sensör için task killeri kaldırdım yararlı programlar içinde görünce kurmştum.

ya aslında onları v1 ve v2 sürümü icin hazırladım dikkat etmesim icine koydum mu die neyse aklıma geldi ayarlar /cagrı ayarları/ yakınlık sensoru yolunu izledin mi suan ben baktım bende sorun yokta belki orası kapalı kalmıstır die aklıma geldi

Dostum kontrol ettim şimdi yanında yeşil nokta aktif ama altında ufak karakterle kapalı diyordu. Bende açık olarak ayarladım telefonu restart ettim ama hala aynı kapanmıyor.
  • yesil tik olacak yanında dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeşil tik olunca altta kapalı diyor ama.
  • olsun bende de oyle ters yapmıs huawei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 17 Mayıs 2012; 20:43:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce sensor box programını indirdim yakınlık sensörü çalışıyor ama aramalarda işlev yok bunun dışında

ışık sensörü : sorunsuz
    accelerometer : çalışmıyor
    orientation : çalışmıyor
    magnetic : çalışmıyor
    sound :çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.