Şimdi Ara

kapanmıstır... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

rom super herseyiyle cok begendim ses kalitesini ozel bir ayar onerebilirmisin cok muzik dinliyorum kulaklıkla

edit:su benim kulaklıkda muzik degisme tusları yok ben ses acma kapama tuslarını kullanıodum muzık deısmek ıcın eklentı verebilirmisin bunun icin

öncelikle güzel yorumun için teşekkürler
    özel bir ayar ilk sayfada prestigev1 in altında mevcut dostum zaten volume+entegre sisteme ordan speaker settingsten aynısını uygularsın.
    ses tuşlarıyla müzik işini kullanışlı programlardan verdiğim playerpro programıyla yapılıyormuş onun ayarlarını kurcala bulursun ayrıca müzik seversen playerproda DSP paketi var onu indir ordan ayar yap kendi isteğine göre

ayrıca şu linkide inceleyerek farklı bir yoldan yapabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_59033020/tm.htm
    umarım yardımcı olabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

@b_gundem hocam, şu videoda oynadığınız oyunların data ve apk dosyalarını verirseniz çok sevinirim. Zira oyunlar çok hoşuma gittide

http://approb.com/Android-Games/ sitesinden istediğini indirebilebilirsin
  • Şarj konusunu daha deneme fırsatım olmadı ama onun haricinde rom çok akıcı ve şimdilik bir problem gözükmüyor. Eline sağlık dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

arkadaşlar Teacher055 arkadaşımızın önerisiyle bir program yayınlıyorum kameradaki ses işini düzeltiyor mesajını daha önceden okuma şansım olsaydı final sürümüne eklerdim ama malesef şimdi gördüm programın adı LG Camera pro linki
    http://www.mediafire.com/?1j5j56hf8bvia65 deneyin faydasını göreceksiniz teşekkürler teacher055 :)

Madem Lg Camera Pro programını tavsiye ediyoruz, en iyi ayarları da paylaşalım dedim:

@Frobisher'in 11 Aralık tarihli mesajından alıntıdır:

Programı kurduktan sonra menü tuşuna (en alta 4 çizgi) basarak ayarlar bölümüne ulaşıyoruz, oradan ilk olarak focus mode bölümünü buluyoruz ve focus seçeneği altından continous focus'u seçiyoruz (bu özellik videoda da focuslama yeteneği kazandırıyor.)

Daha sonra video çözünürlüğümüzü i BitRate oranını vs. seçeceğiz. Burada da ilk olarak video çözünürlüğümüzü 1280x720, Bitrate oranımızı 20Mbit Video encoder ve video file format'ı da MPEG4 olarak seçiyoruz , Frame rate oranıda 30 olarak kalsın.

Ve son olarak ses ayarlarımızı yapıyoruz, ilk olarak audio source seçeneğimizi Camcoder olarak seçiyoruz, Audio encoder'i AAC , Sample Rate oranunu 48000 ve Audio Bitrate oranınıda 320000 Olarak seçiyoruz.

Frobisher'a teşekkürler...

Bende bunu ariyordum.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

Şarj konusunu daha deneme fırsatım olmadı ama onun haricinde rom çok akıcı ve şimdilik bir problem gözükmüyor. Eline sağlık dostum :)

Şarj konusunda bir fikir olur belki: Açık Kalma Süresi: 37 saat 16 dakika, Pil Düzeyi: %23
    Kullanım: Ne yoğun, ne de çok düşük, normal
  • Arkadaşlar ben dzo nun ics sini kullaniyorum şu an, bunun iyi yanlarını yazabilicek varmı ics yi kullanıp buna geçen birisi

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Arkadaşlar ben dzo nun ics sini kullaniyorum şu an, bunun iyi yanlarını yazabilicek varmı ics yi kullanıp buna geçen birisi

Bunun şarjı daha iyi (kalibre ettim kendine geldi)

bunun müzik ve foto kalitesi daha iyi

Bunun ram kullanımı daha iy

Ne kadar yüklenirsen yüklen kapanmaya zorla yapmadı şuan(gerçi dolphinde 8 sekme açtıktan sonra isyan etti kapattı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insaf sende :) 8 sekmeyi benim emektar pc bile kasıyo 1 gb ramle:) ufak editler yapıyorum olursa çalışmam pm atacam sizlere linkleri
  • ya birşey sormak istiyorum 2'dir telefonla aramaya çalışırken android.process.acore sorunu alıyorum ilkinde önceden çalışır haldeyken aldığım backuptan restore yaptım sorun geçmişti fakat 2-3 saat sonra tekrar çıktı aynı problem. Bunun bir çözümü yokmudur temiz formattan başka. Uygulamaları kaybetmek istemiyorum :)
  • sen wipe işlemi yapmadıysan hiç bir şey yapamam dostum ayrıca backup o kadar saglıklı bir olay degil bence
  • wipe işlemlerini yaptım temiz yüklüyorum bakalım bir daha yapacakmı aynı problemi. Ama dediğim gibi bu problem backup yaptıktan sonra restore yapmadan önce ortaya çıktı ve restore yaptığımda da ilk 1-2 saat düzelmişti bu problem.
  • quote:

wipe işlemlerini yaptım temiz yüklüyorum bakalım bir daha yapacakmı aynı problemi. Ama dediğim gibi bu problem backup yaptıktan sonra restore yapmadan önce ortaya çıktı ve restore yaptığımda da ilk 1-2 saat düzelmişti bu problem.

son durumu iiletirsen sevinirim dostum hayırlı olsun bu arada
  • quote:

quote:

wipe işlemlerini yaptım temiz yüklüyorum bakalım bir daha yapacakmı aynı problemi. Ama dediğim gibi bu problem backup yaptıktan sonra restore yapmadan önce ortaya çıktı ve restore yaptığımda da ilk 1-2 saat düzelmişti bu problem.

son durumu iiletirsen sevinirim dostum hayırlı olsun bu arada

Şimdilik bi problem yok. Bir şey olursa haber veririm. Sağol bu arada :)
  • sen onu kullana dur memnun kalırsan special editionu arkadaslara dagıtıyorum test edecekler eger olumlu yorum yaparlarsa onu yayınlayabilirim ya da yine pm yoluyla iletebilirim isteyenlere şimdilik ben onu kullanıyorum daha dogrusu testten geçiriyorum
  • Tamam ben bu romdayım zaten bi süre daha problemle karşılaşmazsam kalıcı kullanırım artık :)
  • quote:

sen onu kullana dur memnun kalırsan special editionu arkadaslara dagıtıyorum test edecekler eger olumlu yorum yaparlarsa onu yayınlayabilirim ya da yine pm yoluyla iletebilirim isteyenlere şimdilik ben onu kullanıyorum daha dogrusu testten geçiriyorum

Bence bir sonraki versiyona atmel sorunu olmayan kernel ve gizli menüye ulaşma eklentisini ekleyerek tek dosya olarak yayınlarsan rom bölük pörçük olmayacaktır. Ayrıca final versiyondaki launcher güzel. Launcher e özel bir Numara çevirici varsa onu orjinal çevirici ile değiştirebilirsin Şuana kadar olumsuz bir nokta görmedim bu romda. Sadece alarm simgesinde clock yazıyor o türçke değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

quote:

sen onu kullana dur memnun kalırsan special editionu arkadaslara dagıtıyorum test edecekler eger olumlu yorum yaparlarsa onu yayınlayabilirim ya da yine pm yoluyla iletebilirim isteyenlere şimdilik ben onu kullanıyorum daha dogrusu testten geçiriyorum

Bence bir sonraki versiyona atmel sorunu olmayan kernel ve gizli menüye ulaşma eklentisini ekleyerek tek dosya olarak yayınlarsan rom bölük pörçük olmayacaktır. Ayrıca final versiyondaki launcher güzel. Launcher e özel bir Numara çevirici varsa onu orjinal çevirici ile değiştirebilirsin Şuana kadar olumsuz bir nokta görmedim bu romda. Sadece alarm simgesinde clock yazıyor o türçke değil.

atmel sorununu halledemem öyle kullanacagız malesef sadece 1 dakikalık bir işlem zaten diger ekler haledildi alarmda clock yazması widgette saati daha iyi oldugundan bu sürümü sectim digerlerinin widgeti hosuma gitmedi. elimde 3-4 tane dialer (numara çeviricisi) var çalışıyor mu test etmedim roma gömünce ama ramdan yer amacımız ram kazncı zaten onun için kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 19 Mayıs 2012; 0:40:10 >

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Mayıs 2012; 12:17:12 >
  • iyi bir rom geliyor bekleyin derim bikaç ufak sorunu var onu da halletti mi t amamdır
  • Prestige Rom Special İzlenimlerim:

1)Akıcılık çok iyi Ekranı kaydırdığınızda takılma felan olmuyor.
    2)Xperia Launcher kullanılmış bu da oldukça sade ve oldukça güzel bi launcher.
    3)Performans konusunda oldukça iyi diyebilirim Brother in Arms Racing Thunder 2 yi test ettim oldukça güzel kasma takılma yok.Bazen mesaj gelince felan takılma yapıyor o da normal her rom da var mesaj gelince takılma.
    4)Boş kalan Ram Miktarı Mükemmel diyebilirim hiç bir task killer kullanmadan her daim boştayken telefon ram miktarı en az 180-190 genelde 200 civarı.
    5)Kamerası fena değil ne kötü ne de çok iyi diyebilirim.
    6)Batarya süresi normal ne çok hızlı ne çok yavaş tükeniyor.
    7)Wifi de kopma yok ( 250 mb oyun indirdim hiçbir hata vermeden ekran kapalı bir şekilde yüklenmiş)hızı da fena sayılmaz.
    8)Boot Animasyonu çok hoşuma gitti diyebilirim :)
    9)Oldukça stabil bir rom dahaca bir hata tespit edemedim.
    10)İşlemci 1 Ghz de forumberin atmel overclock kernelini kullanıyorum.Stabil.
    11)Sensörler oldukça iyi oyunlarda geç gelme felan yok sola çevirdiğiniz anda sola doğru dönüyor yarış oyunlarında.

Oldukça güzel bir rom çıkarmış diyebilirim şuan pm den özel isteginizle link yollayabilir tepkilere göre yayınlamayı planlıyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.