Şimdi Ara

kapanmıstır... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Special edition u yarım saat kullandım ilk izlenimlerim
    -İlk başka arayüz çok hızlı işlemleri çok hızlı yapıyor pek göze hitap etmesede hızı yetti
    -Kamerası iyi
    -Ses kulaklıktan çok güzel hiç bir sorun yok fakat hoparlör den çıkan ses için aynısını diyemem cızırtılı çıkıyor
    -alt taraftaki kontrol tuşları titremiyor ben alışık olduğum için acayip geldi ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor
    -oyunların performansı gayet güzel
    -sarj konusunda henüz birşey diyemiyeceğim
    -wifi si güzel henüz bir kopma yapmadı

genel olarak çok hızlı bir kullanımı var ve hoşuma gitti rom

bu rom ics üzerine yapılsaydı tadından yenmezdi, bence gayet iyi bir rom olmuş ellerine sağlık, tek göze batan nokta hoparlör de oda düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Special edition u yarım saat kullandım ilk izlenimlerim
    -İlk başka arayüz çok hızlı işlemleri çok hızlı yapıyor pek göze hitap etmesede hızı yetti
    -Kamerası iyi
    -Ses kulaklıktan çok güzel hiç bir sorun yok fakat hoparlör den çıkan ses için aynısını diyemem cızırtılı çıkıyor
    -alt taraftaki kontrol tuşları titremiyor ben alışık olduğum için acayip geldi ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor

bu rom ics üzerine yapılsaydı tadından yenmezdi, bence gayet iyi bir rom olmuş ellerine sağlık, tek göze batan nokta hoparlör de oda düzelir

yorumun icin tsk. ilk actıgınızda ses orjinal sesidir lütfen ilk sayfadan. v1 surumunun altından volume + ayarlarına bakarak volume+ etkinlestiriniz farkı goreceksiniz ses kalitesinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Special edition u yarım saat kullandım ilk izlenimlerim
    -Kamerası iyi

yorumun icin tsk. ilk actıgınızda ses orjinal sesidir lütfen ilk sayfadan. v1 surumunun altından volume + ayarlarına bakarak volume+ etkinlestiriniz farkı goreceksiniz ses kalitesinde

işe yaradı şimdi daha iyi

• final sürümünü kullanıyorum çok begendim eline sağlık
    ek yorum
    -holo launcer yerine nemus launcher kullanıyorum daha akıcı hale geldi
    -3g sürekli açık işlemci 1280 de çalıştıgı için ısınma haliyle fazlalaştı bana çok bi problem olmuyor

Special sürümünün linkini atabilirsen sevinirim yorumlar iştahımı kabarttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drbrtsglm -- 19 Mayıs 2012; 20:17:55 >
  • quote:

@sim1 ne konu kalabalıgı yapıyorsun bozuk telefonun icin romdan kaynaklanmayan birsey icin her tarafa yazmıssın bugun baktımda adam gibi bi konu ac ordan cvp bekle
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Mayıs 2012; 11:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

---

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 20 Mayıs 2012; 11:33:25 >
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Mayıs 2012; 11:24:08 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 20 Mayıs 2012; 11:34:34 >
  • quote:

.
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Mayıs 2012; 11:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

forum demek belli bir duzen icinde konuların istlflendigi yer demektir yoksa huawei ya da spor vb bolumler olmazdı huaweininde icinde konu baslıkları olmazdı herkes bi konunun altına yazar gecerdi dimi sırf bana muhalefet olmak icin sacmalama lutfen. konu dagılıp gitmesin

tamam sen haklısın

Hocam acil bir konu olsa problem değil ama zaten uzun süredir olan bir sorunmuş, başlık açıp bekleyebilir tıpkı bugüne kadar beklediği gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

forum demek belli bir duzen icinde konuların istlflendigi yer demektir yoksa huawei ya da spor vb bolumler olmazdı huaweininde icinde konu baslıkları olmazdı herkes bi konunun altına yazar gecerdi dimi sırf bana muhalefet olmak icin sacmalama lutfen. konu dagılıp gitmesin

Bu arada, burası senin konun değil.Eğer senin konun olsaydı, yorumları istediğin gibi düzeltip, silebilirdin.Forumdaki her konu bölüme ait yöneticilerindir.

Soru soran arkadaşın yaptığı bencede yanlış bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 19 Mayıs 2012; 21:06:44 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 20 Mayıs 2012; 12:05:43 >
  • Yeni Romu ne zaman verirsiniz? Sabirsizlikla bekliyorum. Ses kayit programi neden kisik sesle kayit yapiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz uzamış bir tartışma daha...

iyi niyetli düşünmeye çalışmayı abartmamak lazım, forum denen yerde bazı kurallara uyulması gerekmiyor olsa, ben densizin birisi yüzünden 4 gün ceza almazdım misal

yani söylemek istediğim şu, herkes birbirine zaten yardım etmeye çalışıyor ancak alakasız konu başlıklarının altında konuyla ilgisi olmayan bir soru sorulması, hatta bu sorunun bütün konuların altına "biri görsün de cevap yazsın" mantığıyla iliştirilmesi saçma...

ayrıca, fro bisher, dostum, b_gundem'in "benim konum" derken kastettiği, kendi emeğini vererek ortaya çıkarmış olduğu çalışmaya dair konunun içeriğine böyle birşey yazılmış olmasıdır, bir konuya aidiyet hissetmek için o konudaki tüm bilgileri değiştirmek ya da yazılanları silebilmek mümkün olsaydı zaten, burası bir forum değil bir serbest paylaşım sitesine dönüşürdü.

yani işin özü, birbirinizi kırmak istiyorsanız illa ki, daha spesifik konular seçin, kuralları belli şeyler üzerinden tartışıyor olmanız sizlere yakışmıyor.

• ya aman caglar kime neyi anlatıyorsun:) sen dahil kaç arkadaş burda saatlerimizi harcayalım millet daha senin konun degil desin biz kim icin ne icin ugrasıyoruzki o zaman. sadece sömürmeyi adet haline getirmis toplum olarak bari üreten insanları bırak tebrik etmeyi ses cıkartmasak bos konularda... ya romumda eksik varsa yazın, romumda yapamadıgınız birsey varsa yazın kim soru sorduda elimizden geleni yapmadık burda. ama ignelenecegiz ya bi yerden acık bekliyorlar @forumber artık dayanamıyorum sabrımı tasırma
    kıskanclıgı bırakın ve birbirimize destek verelim destek olmayacaksan köstek olma cekil yolumdan. isteyen istedigi kisinin yaptıgı romları kullanır bu arada hani senin konun olmayan konular varya(!) sen oyle dusunuyosun die yazdım linkleri senin adını vermeden paylassam zoruna gitmeyecek mi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 20 Mayıs 2012; 13:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Yeni Romu ne zaman verirsiniz? Sabirsizlikla bekliyorum. Ses kayit programi neden kisik sesle kayit yapiyor?

dostum bilmiyorum ciddi manada düşünmeye başladım romu yayınlamamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 19 Mayıs 2012; 22:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbaron67

final sürümünü kullanıyorum çok begendim eline sağlık
    ek yorum
    -holo launcer yerine nemus launcher kullanıyorum daha akıcı hale geldi
    -3g sürekli açık işlemci 1280 de çalıştıgı için ısınma haliyle fazlalaştı bana çok bi problem olmuyor

Special sürümünün linkini atabilirsen sevinirim yorumlar iştahımı kabarttı

ısınmadan korkuyorsan ilk sayfada 1024 e çekmek için paket var onu kullanabilirsiniz
  • quote:

ya aman caglar kime neyi anlatıyorsun:) sen dahil kaç arkadaş burda saatlerimizi harcayalım millet daha senin konun degil desin biz kim icin ne icin ugrasıyoruzki o zaman. sadece sömürmeyi adet haline getirmis toplum olarak bari üreten insanları bırak tebrik etmeyi ses cıkartmasak bos konularda... ya romumda eksik varsa yazın, romumda yapamadıgınız birsey varsa yazın kim soru sorduda elimizden geleni yapmadık burda. ama ignelenecegiz ya bi yerden acık bekliyorlar @forumber artık dayanamıyorum sabrımı tasırma
    kıskanclıgı bırakın ve birbirimize destek verelim destek olmayacaksan köstek olma cekil yolumdan. isteyen istedigi kisinin yaptıgı romları kullanır bu arada hani senin konun olmayan konular varya(!) sen oyle dusunuyosun die yazdım linkleri senin adını vermeden paylassam zoruna gitmeyecek mi yani
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Mayıs 2012; 11:23:38 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 20 Mayıs 2012; 12:06:47 >
  • quote:

.
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Mayıs 2012; 11:23:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.