Şimdi Ara

kapanmıstır... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmel sorunu yüzünden ics hariç başka rom kullanmıyordum bu romu atmel sorununu çözen yamayla deneyeceğim atmel olmazsa kalırım büyük ihtimal rom iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Atmel sorunu yüzünden ics hariç başka rom kullanmıyordum bu romu atmel sorununu çözen yamayla deneyeceğim atmel olmazsa kalırım büyük ihtimal rom iyi görünüyor.

ilk sayfada yayınladıgım forumberin kerneli kur cwmden sorun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 19 Mayıs 2012; 23:33:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rayo calisiyormu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hisbilisim

Rayo calisiyormu acaba

malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: upower

Atmel sorunu yüzünden ics hariç başka rom kullanmıyordum bu romu atmel sorununu çözen yamayla deneyeceğim atmel olmazsa kalırım büyük ihtimal rom iyi görünüyor.

ilk sayfada yayınladıgım forumberin kerneli kur cwmden sorun kalmaz

Kurdum kernel iyimiş gerçekten işe yaradı hocam bana oyun falan önerirmisin pmden falan link atabilirseniz burda yasaksa iPod u çoğunlukla kullandığım için x5 im de hiç oyun yok da siz videoda her oyunu elden geçirmişsiniz o yüzden sordum
    Rom güzelmiş ayrıca ben atmel sorunu yüzünden ics hariç rom denemezdim.

• Arkadaşlar b_gundem batarya durumunu test etmemi istemişti. Öncelikle batarya tasarrufu konusunda bir şeyler söylemek istiyorum:
    - Antutu CPU Master Free uygulaması ile işlemciyi günlük normal kullanımda max 800 e çekiyorum, gayet de sorunsuz bir şekilde yeterli oluyor, ama daha hızlı işlemci değeri isteyen bir uygulama kullanacağınız zaman bu değeri istediğiniz kadar yükseltebilirsiniz.
    - Güç tasarrufu modunu açıyorum, açtıktan sonra ekran parlaklığını otomatiğe alıyorum, ekran zaman aşımını 30 sn alıyorum, spare parts'tan windows animation ve transition animations değerlerini fast olarak ayarlıyorum.
    - Yine günlük kullanımda Mobil Ağlardan Yalnızca 2g ağlarını kullan'ı seçiyorum ve Veri Etkin i kapatıyorum, internete gireceğim zaman tam tersini yapıyorum tabii. Zaten çoğu arkadaş da bunu böyle yapıyordur herhalde, bu ciddi pil tasarrufu sağlıyor.
    - GPS ve WİFİ kullanmadığımda kapalı oluyor

Aklıma gelenler ve bildiklerim bunlar, daha bilgili arkadaşlar da bildiklerini paylaşırsa hepimiz için iyi olur.

PRESTİGE ROM SPECIAL EDITION Pil testi: Açık kalma süresi: Yaklaşık 14 saat Pil düzeyi: %65
    Kullanım: Bol telefon görüşmesi, biraz 3g net, değişik ayar ve uygulama testleri vb....

Denemek isteyen arkadaşlara romu ısrarla tavsiye ederim, en güzel yanlarından birisi de boş ram miktarı, gün boyu ne yaparsanız yapın 200 MB civarında geziniyor. Perestige romların bütün sürümlerini kullandım ve günlerdir ne bir takılma, ne de reset gördüm romda, oldukça stabil. Bence bizim cihazın romu budur artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 20 Mayıs 2012; 0:47:25 >

• Selam millet yeni rom süper diyebilirim

PRESTİGE ROM SPECIAL EDITION testi bana göre:

1024 mh işlemci hızı ile mükemmel hızlı çalışıyor ve internet hızına bayıldım daha öncekiş versiyonlar da sensör sıkıntısı yaşamıştım ama bu versiyonda sıkıntı yok.
    ve bende 210 mb boş ram var buna harbi şok oldum
    test esnasında herhangi bir takılma yada hata görmedim. Bana eksik gelen birkaç şey vardı onlarıda kendiniz bile çözebilirsiniz.

1) dialer klasik halde ben beğenmiyorum onun yerine ex dialer yükledim.
    2) google map vs. yok
    3) ilk kurulduğunda ses kötüydü aöa içinde gelen volume+ ile ilk sayfada ki ayarları yapınca mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Arkadaşlar b_gundem batarya durumunu test etmemi istemişti. Öncelikle batarya tasarrufu konusunda bir şeyler söylemek istiyorum:
    - Antutu CPU Master Free uygulaması ile işlemciyi günlük normal kullanımda max 800 e çekiyorum, gayet de sorunsuz bir şekilde yeterli oluyor, ama daha hızlı işlemci değeri isteyen bir uygulama kullanacağınız zaman bu değeri istediğiniz kadar yükseltebilirsiniz.
    - Güç tasarrufu modunu açıyorum, açtıktan sonra ekran parlaklığını otomatiğe alıyorum, ekran zaman aşımını 30 sn alıyorum, spare parts'tan windows animation ve transition animations değerlerini fast olarak ayarlıyorum.
    - Yine günlük kullanımda Mobil Ağlardan Yalnızca 2g ağlarını kullan'ı seçiyorum ve Veri Etkin i kapatıyorum, internete gireceğim zaman tam tersini yapıyorum tabii. Zaten çoğu arkadaş da bunu böyle yapıyordur herhalde, bu ciddi pil tasarrufu sağlıyor.
    - GPS ve WİFİ kullanmadığımda kapalı oluyor

Aklıma gelenler ve bildiklerim bunlar, daha bilgili arkadaşlar da bildiklerini paylaşırsa hepimiz için iyi olur.

PRESTİGE ROM SPECIAL EDITION Pil testi: Açık kalma süresi: Yaklaşık 14 saat Pil düzeyi: %65
    Kullanım: Bol telefon görüşmesi, biraz 3g net, değişik ayar ve uygulama testleri vb....

Denemek isteyen arkadaşlara romu ısrarla tavsiye ederim, en güzel yanlarından birisi de boş ram miktarı, gün boyu ne yaparsanız yapın 200 MB civarında geziniyor. Perestige romların bütün sürümlerini kullandım ve günlerdir ne bir takılma, ne de reset gördüm romda, oldukça stabil. Bence bizim cihazın romu budur artık...

Şu an, Açık kalma süresi: 28 saat Pil düzeyi: %40

• Arkadaşlar rom güzel ama gapp lazım ilk mesajda ki dosyada var ama bende sensörler kilitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox2200 -- 20 Mayıs 2012; 15:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox2200

Arkadaşlar rom güzel ama gapp lazım ilk mesajda ki dosyada var ama bende sensörler kilitleniyor.

nasıl yanl gapp yukleyincemi kitlendi sensorlerin

• aynen öyle google map açtım ve konumu bul dediğimde yön kabileyiti çalışmadı sonra kapatıp arama kısmına gittiğimde yaklaşım sensörü ve diğerleri çalışmadı.

Şu an yandex map kurdum sensörler sıkıntısız.
  • quote:

aynen öyle google map açtım ve konumu bul dediğimde yön kabileyiti çalışmadı sonra kapatıp arama kısmına gittiğimde yaklaşım sensörü ve diğerleri çalışmadı.

hımm ben elimdeki google mapi koymustum bi siteden indirdigim o mu hatalı acaba orjinalini ekleyeyim ondansa evde değilim gidince bi bakayım

• final romu kurdum.Herhangi bir sorun bulunmuyor.lgcamera programının da son versiyonunu yükledim ve dediğin ayarlamaları yaptım.Rom son derece akıcı görünüyor batarya kalibrasyonu yapmadım fakat kalibrasyon yapmadığım halde pil durumu orta seviyede.dzo nun ics'ini vb birçok rom kurdum miui hariç.bu rom oldukça güzel ve son derece stabil.verdiğin kernelı da kurunca offical 2.3.5teki gibi aşırı dokunmatik hassasiyeti (adeta üflematik) normale iniyor ve az bir temas ile algılar duruma geliyor.yoksa orjinal 2.3.5 te 1cm den algılıyordu ki romu ilk kurunca da aynıydı.Rom için teşekkürler :)
  • quote:

quote:

aynen öyle google map açtım ve konumu bul dediğimde yön kabileyiti çalışmadı sonra kapatıp arama kısmına gittiğimde yaklaşım sensörü ve diğerleri çalışmadı.

hımm ben elimdeki google mapi koymustum bi siteden indirdigim o mu hatalı acaba orjinalini ekleyeyim ondansa evde değilim gidince bi bakayım

special edition romunuzu bekliyorum hocam
  • yarın eklemeye calısacagım dostum ekleyemezsem link atarım

• quote:

yarın eklemeye calısacagım dostum ekleyemezsem link atarım

beklemedeyiz hocam
  • Special edition romu az çok test etmeye çalıştım. İzlenimlerimi aktarmak isterim.
    +Boot animation çok güzel
    + Hava widget çok güzel
    + Menü geçişleri çok seri ve hızlı asla takılma yok
    + Gelen giden ses çoğu roma göre
    + Internet Wi-fi ve 3g hızlı çok hızlı
    + Boş ram miktarı 215 civarında inanılmaz (tam olarak 50 tane uygulama yüklü)
    + Telefonu Desire Hd olarak tanıması çok büyük avantaj
    + Tempe Run oynunda sensörler güzel oyunlarda takılma yok.
    + Batarya 1 1.5 gün rahat gider benim kullanımıma göre. Ama daha iyi olabilir. Fakat 1 GHZ işlemcide bu kadar olur.(battery saver pro kullansam 2- 3 gün gider)

Şimdide uzun süredir MIUI kullancısı olarak kişisel dezavantajları yazmak isterim.
    - Home tuşuna basılı tutulduğunda çalışan uygulamaları sonlandırabiliyorduk. Bunda öyle birşey yapamıyorsun. Örneğin sahibinden uygulamasını sonlandırmam lazım ama sonlandıramadım :) (Belki task killer gibi birşey yüklenerek yapılabilir ama denemtim script veya tweaklerle çakışır diye)
    - Menü çok basit geliyor tema veya launcher kullanmadığım için. Hele ki ayarlar bölümü yok mu telefonu çok basitleştiriyor. Bu konuda miui çok iyi.
    - GPS çok geç bağlandı 1 dakika falan sürdü. 3g açık olmasına rağmen yinede geç bağlandı anlamadım. (konumum Bakirköy İstanbul caddesi açık alandı :) )
    - Miui da titaniım backupta aldığım uygulamaları rehberi ve wi-fi noktalarını geri dönmeye çalıştım. Uygulamaları geri döndüm sorunsuz çalışıyor telefonu yeniden başlattım sorun yok. Fakat wi-fi noktasını geri döünce wi-fi açılmıyor çalışmadı bu bir hata değil sistem farklı muhtemelen o yüzden. Ayrıca rehberide geri dönmek istedim dönmedi ve telefonu yeniden başlatınca şu an telefon sürekli "android.process.acore işlemci" hatası veriyo ve hiç bir işlem yapamıyorum :)

Aklıma geldikçe yine yazarım ama kişisel fikrim ben şunu anladım. MIUI dan başkasını kullanamıycam herhalde :)

@b_gundem arkadaşın eline emeğine sağlık bence stock rom kullananlar için şu anda en iyi rom diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Special edition romu az çok test etmeye çalıştım. İzlenimlerimi aktarmak isterim.
    +Boot animation çok güzel
    + Hava widget çok güzel
    + Menü geçişleri çok seri ve hızlı asla takılma yok
    + Gelen giden ses çoğu roma göre
    + Internet Wi-fi ve 3g hızlı çok hızlı
    + Boş ram miktarı 215 civarında inanılmaz (tam olarak 50 tane uygulama yüklü)
    + Telefonu Desire Hd olarak tanıması çok büyük avantaj
    + Tempe Run oynunda sensörler güzel oyunlarda takılma yok.
    + Batarya 1 1.5 gün rahat gider benim kullanımıma göre. Ama daha iyi olabilir. Fakat 1 GHZ işlemcide bu kadar olur.(battery saver pro kullansam 2- 3 gün gider)

Şimdide uzun süredir MIUI kullancısı olarak kişisel dezavantajları yazmak isterim.
    - Home tuşuna basılı tutulduğunda çalışan uygulamaları sonlandırabiliyorduk. Bunda öyle birşey yapamıyorsun. Örneğin sahibinden uygulamasını sonlandırmam lazım ama sonlandıramadım :) (Belki task killer gibi birşey yüklenerek yapılabilir ama denemtim script veya tweaklerle çakışır diye)
    - Menü çok basit geliyor tema veya launcher kullanmadığım için. Hele ki ayarlar bölümü yok mu telefonu çok basitleştiriyor. Bu konuda miui çok iyi.
    - GPS çok geç bağlandı 1 dakika falan sürdü. 3g açık olmasına rağmen yinede geç bağlandı anlamadım. (konumum Bakirköy İstanbul caddesi açık alandı :) )
    - Miui da titaniım backupta aldığım uygulamaları rehberi ve wi-fi noktalarını geri dönmeye çalıştım. Uygulamaları geri döndüm sorunsuz çalışıyor telefonu yeniden başlattım sorun yok. Fakat wi-fi noktasını geri döünce wi-fi açılmıyor çalışmadı bu bir hata değil sistem farklı muhtemelen o yüzden. Ayrıca rehberide geri dönmek istedim dönmedi ve telefonu yeniden başlatınca şu an telefon sürekli "android.process.acore işlemci" hatası veriyo ve hiç bir işlem yapamıyorum :)

Aklıma geldikçe yine yazarım ama kişisel fikrim ben şunu anladım. MIUI dan başkasını kullanamıycam herhalde :)

@b_gundem arkadaşın eline emeğine sağlık bence stock rom kullananlar için şu anda en iyi rom diyebilirim.

öncelikle güzel yorumun için teşekkürler ewet stock romda en fazla bu kadar çıkabiliyorum miuinun platformu başka telefonu satacak gibiyim eger oyle olmazsa onada el atarız bir:)
    GPS baglantı hızı için şöyle diyeyim kullandıgınız program çok önemlidir ben sahsen igo ve navitel kullanıyorum garmin diyen arkadaslar var cok kullandım onuda nokiadayken ama bunda rezalet geç baglanıyor ama emin olun navitel ve igo hem cok ayrıntılı hem cok hızlı baglanıyor internet destegiyle baglanırsam 5 sn sürmüyor herkese naviteli öneririm duyulmamıs ama digerlerini değersiz kılan bi yazılımdır

hiç bir sürümümde task killer kullanmayınız çünkü sonra tweaklerle çakışır rom şöyle - böyle demeye başlarsınız ama rom saglıklıdır aslında
    platform farklı oldugundan rehberi fln miuiden alamazsınız geri hata verir sekildeki gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 20 Mayıs 2012; 23:47:15 >

• evet gelelim sona

kendim için editledigim special romu arkadasların istegiyle teste tabi tuttuk çalışmama 6 arkadas katıldı kimisinden batarya kimisinden genel kimisi oyun testleri yapmasını istedim.. ve şu ana kadar kullanıcı hatası olmayıp hata alan arkadaş olmadı. batarya süresi kullanım şekline baglı olsada 1 günü rahat aşacak gibi duruyor normal kullanımda 1.5-2 günü görür diye tahmin ediyorum.
    yeni romun özelliklerini yarın göreceksiniz zaten ama çalışmamı tamamlamak için sizden istediğiniz bir şey var mı sormak istiyorum
    çift dialer istermisiniz orjinalini değiştirmem zaman alabilir bazıları görünüşüü değiştirmemi istiyo orjinali+bir tane daha şeklinde

Test eden arkadaşlara tesekkurlerimi iletiyorum iyiki varsınız cok yardımcı oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 21 Mayıs 2012; 0:27:16 >
  • Telefonum garantidede gelinc bu romu kurmayı düşünüyorum. Hocam bunda beats audio varmı ? yoksa kurabilirmiyiz ? kulaklık sesi benim için önemli. Hocam varsada kusura bakmayın göremedim ben açıklamalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegenDrogba11 -- 21 Mayıs 2012; 2:34:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.