Şimdi Ara

kapanmıstır... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana onu eklemeyi unutmuşum 1024 mhz ve interactive...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

ana onu eklemeyi unutmuşum 1024 mhz ve interactive...

Ekleyebilirsen 800mhz orjinal hızı ekle

min 245 max 800mhz

governor :smartassV2 tavsiyemdir
  • smartassv2 yi kernel desteklemiyormus fromberin yayınladıgı işlemci hızını daha fazla kurcalamayacagım dostum milletin isteklerine paket hazırlarsam 50-60 paket hazırlamak zorunda kalırım isteyen antutu cpu master ile ayarlayabilir
  • quote:

smartassv2 yi kernel desteklemiyormus fromberin yayınladıgı işlemci hızını daha fazla kurcalamayacagım dostum milletin isteklerine paket hazırlarsam 50-60 paket hazırlamak zorunda kalırım isteyen antutu cpu master ile ayarlayabilir

önceki prestige final romunuzda smartassv2 var diye hatırlıyorum çünkü android #localhost kernel vardı
  • yok dostum ondada interactive idi
  • quote:

yok dostum ondada interactive idi

peki ondemand mı tavsiye edersin interactive mi?

ben şunu biliyorum ondemand işlemciyi en düşük hızda çalışmaya koşullandırıyor.peki interactive'nin görevi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

yok dostum ondada interactive idi

peki ondemand mı tavsiye edersin interactive mi?

ben şunu biliyorum ondemand işlemciyi en düşük hızda çalışmaya koşullandırıyor.peki interactive'nin görevi nedir?

dostum ilk sayfaya link ekledim ordan bak caki101 in konusunda hemen altında yorumlar var
  • Emeğine sağlık çok güzel olmuş gerçekten.. Görsellik süper... Testleri yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osbournee -- 21 Mayıs 2012; 17:17:53 >
  • tsklr dostum aslında kendi kişisel kullanımım için oldugundan kişisel arşivimide entegre ettim sonra test eden arkadaşlar şurasını begendim şurasını begenmedim hata var deyince geliştirme yaptım sorunsuz olduguna inanıyorum tabi bizde insanız olabilir eksik yanları şimdiden affola:)
  • quote:

tsklr dostum aslında kendi kişisel kullanımım için oldugundan kişisel arşivimide entegre ettim sonra test eden arkadaşlar şurasını begendim şurasını begenmedim hata var deyince geliştirme yaptım sorunsuz olduguna inanıyorum tabi bizde insanız olabilir eksik yanları şimdiden affola:)

yeniden düzenlenmiş gps ve 3g ayarları

böyle yazmışsınızda gps için gps.conf daki serverleri mi değiştirdiniz ??

ekleme: kernel olarak forumber in paylaştıgı kernel ile mi geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 21 Mayıs 2012; 17:32:53 >
  • hayır dostum lib klasorundeki klasorleri , buildprop.ve datadan değiştirdim
    kerneli sonradan yükleyiniz
  • peki 3d gpu driverları Qualcommun yayınladığı en güncel sürümemi sahip?

sbasilin 2.4.20 RC2'sinde gpu driverları güncellendiği için 3D'den 1634 puan aldı.
  • quote:

peki 3d gpu driverları Qualcommun yayınladığı en güncel sürümemi sahip?

sbasilin 2.4.20 RC2'sinde gpu driverları güncellendiği için 3D'den 1634 puan aldı.

Link var mı hocam bizde guncelleyek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hayır dostum lib klasorundeki klasorleri , buildprop.ve datadan değiştirdim
    kerneli sonradan yükleyiniz

tamam indiriyorum bende yükleyince görüşlerimi yazarım

gps için : gps.conf daki serverleri Türkiye server leri ile değiştirseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 21 Mayıs 2012; 18:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

aynen hocam eğer romda yeni 3d sürücüleri yoksa sen link ver de cwm den kurak bir zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

aynen hocam eğer romda yeni 3d sürücüleri yoksa sen link ver de cwm den kurak bir zahmet

https://developer.qualcomm.com/mobile-development/mobile-technologies/gaming-graphics-optimization-adreno/tools-and-resources

şurada var ama üye olmak ölüm.İndirebilen mediafireye upload ederse çok iyi olur.

ICS için ama GB olanını bulamadım.Bu sbasil nasıl yaptıda update yaptı gpu driverini bulamadım

• arkadaşlar hepinizden özür diliyorum gps. conf dosyasını atlamısım yukarda arkadas deyince farkettim gerçi sisteminizdeki gps.conf ilede baglanır ama değiştirirseniz daha iyi olur root expdan system/etc/gps.conf dosyasını
    http://www.mediafire.com/?mki9skh9bnimkfs
    linkinden indirdiğinizle değiştiriniz

çok özür dilerim tekrardan gözümden kaçmış
  • quote:

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum gps. conf dosyasını atlamısım yukarda arkadas deyince farkettim gerçi sisteminizdeki gps.conf ilede baglanır ama değiştirirseniz daha iyi olur root expdan system/etc/gps.conf dosyasını
    http://www.mediafire.com/?mki9skh9bnimkfs
    linkinden indirdiğinizle değiştiriniz

çok özür dilerim tekrardan gözümden kaçmış

3d driverlarınıda güncellerseniz iyi olur.

Hocam böyle yapacağınıza linki kaldırıp hepsini birleştirin derim.

• onu deneyim o zamanda şimdi ayıp olmazmı millete tekrardan upload etsem romu
  • arkadaşlar linkte sorunmu var indiremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.