Şimdi Ara

kapanmıstır... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozd87

hocam aurora ıcs yuklu nasıl kuracagız bunu ? wipe ları yap system format sonrasında kursak olurmu? kurduktan sonra atmellerimi yukleyecegiz

olur dostum biraz sonra vereceğim llinkten indirdiğin dosyayı aynen anlattıgın gibi kur atmeli ondan sonra kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

ÖNCELİKLE HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM ROMU DAHA İYİ YAPMAK İÇİN SON SANİYEDE 2-3 DEĞİŞİKLİK YAPTIM VE TAM DENEMEDEN HEPSİNİ ARKADASLAR SABIRSIZLANINCA LİNKİ VERDİM BENİM HATAMDI SİZLERİ MADUR BIRAKTIGIM İÇİN COK ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN SU SANİYEYE KADAR ROM İNDİRENLER YENİ EKLEYECEGİM (YAKLASIK 10 DK) ROMU İNDİRSİNLER
    YA DA SYSTEM/BUİLD.PROPTAN EN ALT TARAFLARDA
    ro.config.smsCoding_National=8 YAZAN YERİ ro.config.smsCoding_National=3 OLARAK DEĞİŞTİRSİNLER SMS SORUNU GİDECEKTİR.
    VE root expdan system/etc/gps.conf dosyasını
    http://www.mediafire.com/?mki9skh9bnimkfs
    linkinden indirdiğinizle değiştiriniz
    TELEFONUNUZU YENİDEN BAŞLATINIZ

TEKRARDAN ÇOK ÖZÜR DİLERİM ÇOK MAHCUBUM

Hocam mahcup olanacak bir durum yok insanlık halidir olabilir , herkes hata yapabilir tekrar teşekkür ederim

• performans değişikliği falan yapmadıysan bu editleme işlemini sadece yapıcam bi daha kurmama gerek yok herhalde

telefondan keyif almaya başladım eline emeğine sağlık kardeşim
  • quote:

ÖNCELİKLE HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM ROMU DAHA İYİ YAPMAK İÇİN SON SANİYEDE 2-3 DEĞİŞİKLİK YAPTIM VE TAM DENEMEDEN HEPSİNİ ARKADASLAR SABIRSIZLANINCA LİNKİ VERDİM BENİM HATAMDI SİZLERİ MADUR BIRAKTIGIM İÇİN COK ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN SU SANİYEYE KADAR ROM İNDİRENLER YENİ EKLEYECEGİM (YAKLASIK 10 DK) ROMU İNDİRSİNLER
    YA DA SYSTEM/BUİLD.PROPTAN EN ALT TARAFLARDA
    ro.config.smsCoding_National=8 YAZAN YERİ ro.config.smsCoding_National=3 OLARAK DEĞİŞTİRSİNLER SMS SORUNU GİDECEKTİR.
    VE root expdan system/etc/gps.conf dosyasını
    http://www.mediafire.com/?mki9skh9bnimkfs
    linkinden indirdiğinizle değiştiriniz
    TELEFONUNUZU YENİDEN BAŞLATINIZ

TEKRARDAN ÇOK ÖZÜR DİLERİM ÇOK MAHCUBUM

Hocam butun karisiklik benim yuzumden oldu.Keske gpu driverlarini degistir demeseydim,bu kadar kişiyi aksattiğim için bende özür diliyorum romu indirenlerden.

Mazur görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcbaron67

performans değişikliği falan yapmadıysan bu editleme işlemini sadece yapıcam bi daha kurmama gerek yok herhalde

telefondan keyif almaya başladım eline emeğine sağlık kardeşim

yok dostum temel dosyalarla hiç oynamadım editleri yap aynen şimdi yükleyeceğimle hiç bi farkı olmayacaktır
  • bi de radyo olsa hemen geçerim,ayar veremionuzmu bilader radyoya.çok güzel olurdu...

Emekleriniz için teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR SORUNLARI GİDERDİĞİM ROMU EKLEDİM ŞU AN
    YAŞANAN AKSAKLIK İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM ...
    ŞİMDİYE KADAR İNDİRENLER YUKARDA DEDİĞİMİ YAPABİLİR TECRUBESİZ ARKADAŞLAR İLK SAYFADAKİ LİNK SORUNSUZDUR LÜTFEN İNDİRİP TEKRAR KURUNUZ..
    BUNDAN SONRA İNDİRENLER LÜTFEN LİNKTEKİNİ İNDİRİP KURUNUZ SORUNSUZDUR

tekrar ve tekrardan böyle bir yanlışlık yaptıgım için özür diliyorum
  • quote:

ARKADAŞLAR SORUNLARI GİDERDİĞİM ROMU EKLEDİM ŞU AN
    YAŞANAN AKSAKLIK İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM ...
    ŞİMDİYE KADAR İNDİRENLER YUKARDA DEDİĞİMİ YAPABİLİR TECRUBESİZ ARKADAŞLAR İLK SAYFADAKİ LİNK SORUNSUZDUR LÜTFEN İNDİRİP TEKRAR KURUNUZ..
    BUNDAN SONRA İNDİRENLER LÜTFEN LİNKTEKİNİ İNDİRİP KURUNUZ SORUNSUZDUR

tekrar ve tekrardan böyle bir yanlışlık yaptıgım için özür diliyorum

Bende ozur diliyorum,driver isiyle kafani karistirdim

• sorun değil dostum denemekte yarar vardıda keşke ben upload etmeden önce haber verseydin olan oldu o kadar kişiyi magdur bıraktım
    şu an indirenler en azından sorunsuz bi rom indirecekler:)
  • yuklemeye başladık hadi hayırlısı :D
  • @b_gundem, Bu romu final üzerine hiçbir işlem yapmadan direk kurdum. Atmel fixi önceden kurmuştum tekrar kurmama gerek var mı ?
  • ekranda sorun yaşamıyosanız gerek yoktur dostum tekrar kursanızda bi sorun olmayacaktır
  • b_gundem, yeni special hayırlı olsun, su an mobil deyim, indirmem biraz güç, ama indirebilirsem hemen kuracağım, ellerine sağlık tesekkur ve tebrikler...
    Daha önce bu forumdaki hemen hemen tüm romları kurmuş, denenmiş ve hepsini muhtelif sorunlar yüzünden bırakmış ve Prestige romların hepsini denemiş ve test etmiş bir arkadaşınız olarak:
    "Acaba kursam mi, sorun var mi, ihtiyaçlarımı karşılar mi" diye tereddüt yaşayan arkadaşlara ısrarla tavsiye ederim, kaymak gibi bir rom :)...
    Allah senden razı olsun b_gündem dostum...

• tşklr dostum şu aksiliğide yaşamasaydım çok iyi olacaktı sinirimden 1 saatte 1 paket sigara bitti :)neyse olacagı varmış ne diyeyim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 21 Mayıs 2012; 20:52:44 >
  • kaymak gibi bir rom cok hızlı ilk izlenimlerim. yapanların ellerine saglık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozd87 -- 21 Mayıs 2012; 20:58:56 >
  • quote:

tşklr dostum şu aksiliğide yaşamasaydım çok iyi olacaktı sinirimden 1 saatte 1 paket sigara bitti :)neyse olacagı varmış ne diyeyim artık

O 1 saati driver işine ayirdigin icin tekrar ozur dilerim hep benim yüzümden oldu.Bal kovanina çomak sokarsan olacaği boyleydi işte

• tek sıkıntım rehber hep numaralar çift olmuş nasıl birleştirecem
  • aman bosver sende daha iyi olsun diye ugrastın zaten :)

siz romun adı nerden gelio zannediyosunuz ilk romdada bildirim cubugunu düzeltmek için 1 saat ugrastım o sırada sigaram bitmiş markettte dandik prestige die bi sigara aldım almaz olaydım ona ithaf ettim bende romu :)
  • quote:

tek sıkıntım rehber hep numaralar çift olmuş nasıl birleştirecem

dostum rehber sıkıntıının romla alakası yok :) google yedeklemiş numaralarını geri senk. edince tabi çiftlemiş hepsini kişiler/menü tusu / görüntü seçeneklerinden google hesabını kaldır düzelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 21 Mayıs 2012; 21:11:30 >
  • quote:

quote:

tek sıkıntım rehber hep numaralar çift olmuş nasıl birleştirecem

dostum rehber sıkıntıının romla alakası yok :) google yedeklemiş numaralarını geri senk. edince tabi çiftlemiş hepsini kişiler/ görüntü seçeneklerinden google hesabını kaldır düzelecektir

onu kasdetmiştim ama olsun :) teşşekur ederim guzel rom :D
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.