Şimdi Ara

kapanmıstır... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozd87

Aynı zamanda WiFi tether. Calismiyor

Hocam WiFi tether calismiyor bakarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

GOOGLE PLAYDAN RAHATLIKLA İNDİREBİLECEĞİNİZ Wireless Tether for Root Users ya da herhangi bir tether programıyla çokta güzel çalısıyor hatta bu mesajı suan öyle atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

GOOGLE PLAYDAN RAHATLIKLA İNDİREBİLECEĞİNİZ Wireless Tether for Root Users ya da herhangi bir tether programıyla çokta güzel çalısıyor hatta bu mesajı suan öyle atıyorum

Teşekkür ler

• Sorun değil hocam ama lütfen biraz araştırmacı olunuz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Cepten mediafire açılmıyor, müsait olan bir arkadaşımız cepten de indirebileceğimiz bir yere atarsa romu duacisi oluruz :)

dostum sırf senin için ana sayfaya cep telefonundan girip indirebileceğin hotfile linkini ekledim :)
  • temel uygulamaları cwm'den kurunca sonradan kaldıramıyor muyuz?
    Kendimiz bu şekilde kurduğumuz uygulamaları birleştirip cwm ile kurabilir miyiz?
    meta-inf klasörü falan nasıl oluşturuluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

temel uygulamaları cwm'den kurunca sonradan kaldıramıyor muyuz?
    Kendimiz bu şekilde kurduğumuz uygulamaları birleştirip cwm ile kurabilir miyiz?

dostum sana bunları uzun uzun açıklamak isterdim ama zamanım yok o kadar
    ama temel uygulamalar paketinden yüklediklerini silemezsin diger paketleri silebilirsiniz.

ama şöyle bir çözüm yolu sunayım size aklıma yeni geldi
    root exp ile system/app gelin ordan istediginiz programa uzun süre basarak delete deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 21 Mayıs 2012; 23:20:51 >
  • quote:

Sorun değil hocam ama lütfen biraz araştırmacı olunuz:)

Sora sora öğreneceğiz hocam atmel i indiremiyorumtel açmıyor arada saptıyor tel. Yarina kadar idare edecek artık yarın atmel de yükledik mi tamamdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cencel

temel uygulamaları cwm'den kurunca sonradan kaldıramıyor muyuz?

dostum sana bunları uzun uzun açıklamak isterdim ama zamanım yok o kadar
    ama temel uygulamalar paketinden yüklediklerini silemezsin diger paketleri silebilirsiniz

o zaman zip i yüklemeden önce istemediğim apk ları silebilirim değilmi
  • dostum yukardaki yazımı editledimde winzip ile acın istemediklerinizi silin geri winzip ile zip dosyası olacak sekilde toplayın
    yada şöyle bir çözüm yolu sunayım size aklıma yeni geldi
    root exp ile system/app gelin ordan istediginiz programa uzun süre basarak delete deyin
  • quote:

quote:

Sora sora öğreneceğiz hocam atmel i indiremiyorumtel açmıyor arada saptıyor tel. Yarina kadar idare edecek artık yarın atmel de yükledik mi tamamdir

orda bi yanlıslık var atmelsizde rom çalısır stabil sekilde sadece ekran hassasiyetiniz hassaslasır atmeli yükleyince ilk sayfadan verdiğim sorun düzelir
  • arkadaslar bugunluk benden bu kadar :) sabahtan beri pc basındayım yoruldum sıkıntısı olan pm atsın görünce cvplarım
  • Emeğine sağlik ellerin dert görmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

orda bi yanlıslık var atmelsizde rom çalısır stabil sekilde sadece ekran hassasiyetiniz hassaslasır atmeli yükleyince ilk sayfadan verdiğim sorun düzelir

yok tel açmıyor derken mediafire sitesini acmiyor sadece yoksa roma sorun yok :-)

• Up
  • kusura bakmayın çok vaktim olmadığından eksik sayfaları okuyamadım.
    kameradaki sesle ilgili bi çalışma oldumu. çok kötü ya kamera sesi:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

kusura bakmayın çok vaktim olmadığından eksik sayfaları okuyamadım.
    kameradaki sesle ilgili bi çalışma oldumu. çok kötü ya kamera sesi:S

lg camera pro ile halledilmiş heralde bende net olarak bilmiyorum.

ekleme: 1. sayfada hem uygulama hemde ayarları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 22 Mayıs 2012; 9:21:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Cepten mediafire açılmıyor, müsait olan bir arkadaşımız cepten de indirebileceğimiz bir yere atarsa romu duacisi oluruz :)

dostum sırf senin için ana sayfaya cep telefonundan girip indirebileceğin hotfile linkini ekledim :)

Çok sağol dostum, zahmet verdim sana da, dün gece acil bir durum oldu çıkmak zorunda kaldım. Kusura bakma. Bugün indireyim inşallah, tekrar sağol...

• Muhteşem bir iş çıkarmışsınız. Gerçekten hem görsellik hemde, özellik olarak taktire şayan bir Rom olmuş. Çok emek verildiği, her halinden belli oluyor. Başta siz olmak üzere test eden arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla.
  • b_gundem hocam ellerine sağlık çok guzel rom daha guzel bir launcher kullanılabilirdi amacım eleştirmek kesinlikle değil yanlış anlama... ellerine saplık tekrardan devamını bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.