Şimdi Ara

kapanmıstır... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla şimdi konuşsam iddalı olacak ama şunu söyleyeyim önceki romu begendiysen bunu çok daha fazla beğeneceksin
  • şimdi yedek alıyorum sonrasında hemen kuruluma geçeceğim o zaman
  • @b_gundem

hocam hazır sizi bulmuşken birşey daha sormak istiyorum

benim tel birkaç gündür diyafondan çızırtılar geliyor yani öyleki telde konuşurken karşı tarafın sesi çok parazitli geliyor sırf bu yüzden custom romlardandır diye orjinal roama da döndüm ama çözüme kavuşamadım bir türlü şu an da sizin son romu kullanıyorum aam sorun yine aynı acaba donanımsal birşeymidir yada ne yapmamı önerirsiniz

telde sadece kulakluıktan konuşuyorum

kulaklıkta sorun yok ses gayet güzel geliyor ve gidiyor

eğer donanımsalsa ki bnu olay telin yere düşmesinde olabicekse telin diyafonunu her telefoncu değiştirirmi yani orjinal telin kendi diyafonunumu bulamam gerek birde kaça mal olur

teşekkürler...

• sorununuz donanımasal gibi gorunuyor ben hic bi tlf guvenmedigimden orjinal romu kur ve kvk ya gönder diyebilirim birde sunu dene ama caresi olur mu zannetmiyorum volume + ile in-call. settigingse gir build prop yedekle diecek onu yap ve ordaki degere 100 e kadar bi deger ver dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

sorununuz donanımasal gibi gorunuyor ben hic bi tlf guvenmedigimden orjinal romu kur ve kvk ya gönder diyebilirim birde sunu dene ama caresi olur mu zannetmiyorum volume + ile in-call. settigingse gir build prop yedekle diecek onu yap ve ordaki degere 100 e kadar bi deger ver dene

kvk da durum uzun sürermi acaba yani orada fatura edecekse ki eder bence telefoncuda yaptırmak daha mantıklı tek telefonum olduğundan

fiyat olarak bi bilginiz varmı hocam kaça mal oluır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 22 Mayıs 2012; 15:39:13 >
  • 3 Saattir bu rom yüklü telefonda ilk izlenimleri yazmak istiyorum.

* 3 saattir pil seviyesi %97'de.%100'de aldım şarjdan ve sadece normal kullanımda bu durumda.Sadece Mesajlaşmak için kullandım bu 3 saat zarfında bana göre çok iyi pil performansı

* Ram script yönetimi çok iyi,hiçbir şekilde memory cleaner uygulaması kullanmanızı hiç tavsiye etmiyorum bırakın kendine o kapatıyor otomatik olarak ve boşta kalan ram miktarı şuan 201 mb ve hiçbir zaman 190'nın altına düştüğünü görmedim.

* Ses seviyesi yine takdir edilecek seviyede,kernelden olduğu için galiba görüşme sesleri net.

* Launcher hoşuma gitmedi stock launcheri arıyorum(Link verirseniz çok iyi olur)

* Bunun dışında şuanlık eksi bir yön bulamadım,tabiki daha uzun kullanımda geribildirimlerim olacak

• geri bildirim önemli:) orjinal temaya ghost rom ya da atakanın 528 serisini indirdiyseniz ulaşabilirsiniz system/app ten. ses seviyesinin kernelle alakası yok build.prop editli ve htc beat yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 22 Mayıs 2012; 16:25:36 >
  • 2 saattir bende sizin rom dayım hocam 2 tane sorundan başka bir şeye rastlamadım.

1- igo ile gps e baglanamadim 10 dk bekledim ama yok bağlanmadı ancak gps test diye uygulama ile 7 tane uyduya bağlandı olarak gösteriyor garip.

2- temple run oyununda ise yukarıdaki sarmaşıklar gidip geliyor sonra yanınca gelen menü takılarak geliyor ve tam olarak gelmiyor her seferinde. bu sorunu pek iyi anlatamadim ama olsun.

birde telefonun görüntüsünü ve video ya alabileceğim bir uygulama var mı? temple run sorununu daha iyi anlatabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

2 saattir bende sizin rom dayım hocam 2 tane sorundan başka bir şeye rastlamadım.

1- igo ile gps e baglanamadim 10 dk bekledim ama yok bağlanmadı ancak gps test diye uygulama ile 7 tane uyduya bağlandı olarak gösteriyor garip.

2- temple run oyununda ise yukarıdaki sarmaşıklar gidip geliyor sonra yanınca gelen menü takılarak geliyor ve tam olarak gelmiyor her seferinde. bu sorunu pek iyi anlatamadim ama olsun.

birde telefonun görüntüsünü ve video ya alabileceğim bir uygulama var mı? temple run sorununu daha iyi anlatabilirim.

gps sorununuz igo ile alakalı programı kaldırıp hafıza kartına attıgınız dosyaları silip geri yukleyiniz bendede igo ve navitel var hic sorun yok internet yardımı olmadan sadece gps ile 1 dk civarında baglanıyor dediginiz baska bi romda benimde basıma gelmisti. boyle cozdum
    temple run sorunuzu anlamadım ama daha oyle bi sorunla gelen olmadı onuda marketten indirip tekrar kurun düzelir

• quote:

quote:

2 saattir bende sizin rom dayım hocam 2 tane sorundan başka bir şeye rastlamadım.

gps sorununuz igo ile alakalı programı kaldırıp hafıza kartına attıgınız dosyaları silip geri yukleyiniz bendede igo ve navitel var hic sorun yok internet yardımı olmadan sadece gps ile 1 dk civarında baglanıyor dediginiz baska bi romda benimde basıma gelmisti. boyle cozdum
    temple run sorunuzu anlamadım ama daha oyle bi sorunla gelen olmadı onuda marketten indirip tekrar kurun düzelir

hocam temple run bendede aynı şekilde ama çok önemsenecek birşey değil benim icin. ama var öyle bisey. birde spare part ne ise yarar?

• quote:

quote:

hocam acaba bu fps kilidi mi nedir ondan olabilir mi ?

@Legolash ın miui prime v2 sinde hiç böyle bir sorun yoktu.

gps i hallettim ;)

• fps kilidi açık onda kapalı mı bilmiyorum bir de ayarlardan temple run verileri temizle yapın öyle deneyin neden oluyor fikrim yok açıkcası
  • spare part telefonunuza daha cok ayar yapmanızı saglar geçiş hızları wifi ayarları vs
  • quote:

fps kilidi açık onda kapalı mı bilmiyorum bir de ayarlardan temple run verileri temizle yapın öyle deneyin neden oluyor fikrim yok açıkcası

açıp kapamanın yolu var mı ?

birde verileri temizle yapamam bayağı ilerledim çünkü.

birde telefonun ekran görüntüsünü fotograf ve video olarak çekebilen bir uygulama var mı ?
  • Sabah bu roma gectim. Wifi iyide baglanti hizi dusuk. Ping 600 lerde. Neden acaba yoksa ttnetten mi?

• pil tasarrufu için 2g ağlarını kullan şeçtiğimde hat çekiyo gösterdiği halde ulaşılamama sorunu var .fakat 2 ağlarını kullnamayı iptal ettiğimizde herhangi bir proplem yok hat çekiyo ve ulaşılıyo fakat pu seferde pil tassarrufu sağlanmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

pil tasarrufu için 2g ağlarını kullan şeçtiğimde hat çekiyo gösterdiği halde ulaşılamama sorunu var .fakat 2 ağlarını kullnamayı iptal ettiğimizde herhangi bir proplem yok hat çekiyo ve ulaşılıyo fakat pu seferde pil tassarrufu sağlanmıyo

dostum öyle bir sorun bende yok benim hep yaptıgım bir şeydir o avea mı kullanıyorsun
  • quote:

quote:

fps kilidi açık onda kapalı mı bilmiyorum bir de ayarlardan temple run verileri temizle yapın öyle deneyin neden oluyor fikrim yok açıkcası

açıp kapamanın yolu var mı ?

birde verileri temizle yapamam bayağı ilerledim çünkü.

birde telefonun ekran görüntüsünü fotograf ve video olarak çekebilen bir uygulama var mı ?

o zaman sizin için yapabileceğim bir şey yok nette arastır var öyle programlar
  • bende öyle bir sorun yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

pil tasarrufu için 2g ağlarını kullan şeçtiğimde hat çekiyo gösterdiği halde ulaşılamama sorunu var .fakat 2 ağlarını kullnamayı iptal ettiğimizde herhangi bir proplem yok hat çekiyo ve ulaşılıyo fakat pu seferde pil tassarrufu sağlanmıyo

dostum öyle bir sorun bende yok benim hep yaptıgım bir şeydir o avea mı kullanıyorsun

aynen avea kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.