Şimdi Ara

kapanmıstır... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

arkadaşlar linkte sorunmu var indiremiyorum

şuanlık link silinmiş durumda b_gundem hocam dosyaları yeniden düzenleyip,uploada başlayacaktır
  • mediafire depomu düzenliyorum ve bari yeni indirenleri kurtaralım die gps dosyasını 1 saate hazır ederim bekleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 21 Mayıs 2012; 19:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

şuanlık link silinmiş durumda b_gundem hocam dosyaları yeniden düzenleyip,uploada başlayacaktır

hmm tmm hocam teşekkürler herhalde yarına upload etmiş olur artık o zamn yükleriz

teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

hmm tmm hocam teşekkürler herhalde yarına upload etmiş olur artık o zamn yükleriz

teşekkürler..

1 saaate upload edecek ne yarını

• dzo nın ice simi bu romu mu tavsiye edersiniz çunku aurorada şebeke beni sinir ediyor.. hala cözum bulunamadı aynı zamandada oyundan atıyor arada :D bu daha sıkıcı bir durum varmı sorun bu romda acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

dzo nın ice simi bu romu mu tavsiye edersiniz çunku aurorada şebeke beni sinir ediyor.. hala cözum bulunamadı aynı zamandada oyundan atıyor arada :D bu daha sıkıcı bir durum varmı sorun bu romda acep?

bende bu sorundan dolayı ICS'ten vazgeçtim ama bu romu tavsiye ederim size
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

dzo nın ice simi bu romu mu tavsiye edersiniz çunku aurorada şebeke beni sinir ediyor.. hala cözum bulunamadı aynı zamandada oyundan atıyor arada :D bu daha sıkıcı bir durum varmı sorun bu romda acep?

bende bu sorundan dolayı ICS'ten vazgeçtim ama bu romu tavsiye ederim size

teşekkurler hocam o zaman bekliyoruz yüklenmesini.. b528 ustune kurulabilir dimi ics var temiz kurulum ardından yuklenebil dimi birde yukledikten sonra ekstra ne yuklenmesi gerek varmı bişey ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum gps. conf dosyasını atlamısım yukarda arkadas deyince farkettim gerçi sisteminizdeki gps.conf ilede baglanır ama değiştirirseniz daha iyi olur root expdan system/etc/gps.conf dosyasını
    http://www.mediafire.com/?mki9skh9bnimkfs
    linkinden indirdiğinizle değiştiriniz

çok özür dilerim tekrardan gözümden kaçmış

3d driverlarınıda güncellerseniz iyi olur.

Hocam böyle yapacağınıza linki kaldırıp hepsini birleştirin derim.

adreno'nun yeni driver'ları gingerbread uyumlu değil, amrb6 yüklenmiyor zaten, amrb 7 ise mevcut olanı berbat ediyor ve 10 framein üstüne çıkamıyor.
    ekranda yeşil yeşil çizgiler oluşturuyor.

zaten farklı bir platform için geliştirilmiş bir driver'ın bir alt sürüme entegrasyonu çok zor iş...
    bence hiç kasılmasına gerek yok.

• Hocam son versiyonu başka beğendim valla. Dialer eklentisi çok beğendim. İyikide yüklemişsin o uygulamayı. Xperia launcherda çok yakıştı telefona. Bu romu final üzerine hiçbir işlem yapmadan direk kurdum. Atmel fixi önceden kurmuştum tekrar kurmama gerek var mı ?
  • https://****.com/files/0/undefined

Frobiserin verdiği link teki dosya deneyip yazarim
    gbye kurulmuyor * li yerler rapidshare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 21 Mayıs 2012; 19:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaki keşke yazını önce göreydim 1 saatti onunla ugrasıyorum açmıyo telefon güncel driver yükleyince:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki101

quote:

quote:

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum gps. conf dosyasını atlamısım yukarda arkadas deyince farkettim gerçi sisteminizdeki gps.conf ilede baglanır ama değiştirirseniz daha iyi olur root expdan system/etc/gps.conf dosyasını

çok özür dilerim tekrardan gözümden kaçmış

3d driverlarınıda güncellerseniz iyi olur.

Hocam böyle yapacağınıza linki kaldırıp hepsini birleştirin derim.

adreno'nun yeni driver'ları gingerbread uyumlu değil, amrb6 yüklenmiyor zaten, amrb 7 ise mevcut olanı berbat ediyor ve 10 framein üstüne çıkamıyor.
    ekranda yeşil yeşil çizgiler oluşturuyor.

zaten farklı bir platform için geliştirilmiş bir driver'ın bir alt sürüme entegrasyonu çok zor iş...
    bence hiç kasılmasına gerek yok.

sbasil kendi miuisinde nasıl yaptı o zaman şaştım?

• Hocam speciali az once kurdum fakat sms yollanmiyor , gonderliyor... diyor kaliyor sonrada sms uygulamasi kapatmaya zorla falan diyor ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya gerçekten özür dilerim son anda 2-3 değişiklik yapmıstım denemedim arkadaslar sabırsızlanınca şimdi ekleyecegim linkten tekrar indirip kurunuz
  • quote:

ya gerçekten özür dilerim son anda 2-3 değişiklik yapmıstım denemedim arkadaslar sabırsızlanınca şimdi ekleyecegim linkten tekrar indirip kurunuz

Hocam yeni yüklendiğinde neler değişti ? :)
  • sms arızası değişti gps ayarı turkiyeye modlandı
  • quote:

sms arızası değişti gps ayarı turkiyeye modlandı

Teşekkür hocam tekrar ellerine sağlık nice romlara
  • Bu rom'u b528 üzerine mi kuruyoruz.
    Bir de b528 rom linki ve rom kurulumu, root işlemi ve cwm kurulumunun anlatıldığı bir link verirmisiniz?
    Teşekkürler.
  • hocam aurora ıcs yuklu nasıl kuracagız bunu ? wipe ları yap system format sonrasında kursak olurmu? kurduktan sonra atmellerimi yukleyecegiz
  • ÖNCELİKLE HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM ROMU DAHA İYİ YAPMAK İÇİN SON SANİYEDE 2-3 DEĞİŞİKLİK YAPTIM VE TAM DENEMEDEN HEPSİNİ ARKADASLAR SABIRSIZLANINCA LİNKİ VERDİM BENİM HATAMDI SİZLERİ MADUR BIRAKTIGIM İÇİN COK ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN SU SANİYEYE KADAR ROM İNDİRENLER YENİ EKLEYECEGİM (YAKLASIK 10 DK) ROMU İNDİRSİNLER
    YA DA SYSTEM/BUİLD.PROPTAN EN ALT TARAFLARDA
    ro.config.smsCoding_National=8 YAZAN YERİ ro.config.smsCoding_National=3 OLARAK DEĞİŞTİRSİNLER SMS SORUNU GİDECEKTİR.
    VE root expdan system/etc/gps.conf dosyasını
    TELEFONUNUZU YENİDEN BAŞLATINIZ

TEKRARDAN ÇOK ÖZÜR DİLERİM ÇOK MAHCUBUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 21 Mayıs 2012; 20:06:29 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.