Şimdi Ara

kapanmıstır... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

Prestige Rom Special İzlenimlerim:

1)Akıcılık çok iyi Ekranı kaydırdığınızda takılma felan olmuyor.
    2)Xperia Launcher kullanılmış bu da oldukça sade ve oldukça güzel bi launcher.
    3)Performans konusunda oldukça iyi diyebilirim Brother in Arms Racing Thunder 2 yi test ettim oldukça güzel kasma takılma yok.Bazen mesaj gelince felan takılma yapıyor o da normal her rom da var mesaj gelince takılma.
    4)Boş kalan Ram Miktarı Mükemmel diyebilirim hiç bir task killer kullanmadan her daim boştayken telefon ram miktarı en az 180-190 genelde 200 civarı.
    5)Kamerası fena değil ne kötü ne de çok iyi diyebilirim.
    6)Batarya süresi normal ne çok hızlı ne çok yavaş tükeniyor.
    7)Wifi de kopma yok ( 250 mb oyun indirdim hiçbir hata vermeden ekran kapalı bir şekilde yüklenmiş)hızı da fena sayılmaz.
    8)Boot Animasyonu çok hoşuma gitti diyebilirim :)
    9)Oldukça stabil bir rom dahaca bir hata tespit edemedim.
    10)İşlemci 1 Ghz de forumberin atmel overclock kernelini kullanıyorum.Stabil.
    11)Sensörler oldukça iyi oyunlarda geç gelme felan yok sola çevirdiğiniz anda sola doğru dönüyor yarış oyunlarında.

Oldukça güzel bir rom çıkarmış diyebilirim şuan pm den özel isteginizle link yollayabilir tepkilere göre yayınlamayı planlıyor

Bi kaç ufak sorun var diyordun ondan bahsetmemişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

sen onu kullana dur memnun kalırsan special editionu arkadaslara dagıtıyorum test edecekler eger olumlu yorum yaparlarsa onu yayınlayabilirim ya da yine pm yoluyla iletebilirim isteyenlere şimdilik ben onu kullanıyorum daha dogrusu testten geçiriyorum

Bugün tekrardan aynı problemi yaşadım oysa tertemiz bir kurulum yapmıştım şimdi neden çalışmıyor anlamıyorum... Şu special edition romun linkini atabilirmisin bir de onu deneyeyim...
  • Benim hatamdan kaynaklanan bir sorunmuş (kullanıslıuygulamalar.zip i kendim ayarlayıp atmayı denedim apkların ismini boşluklu yazınca sorun çıkmış düzelttim isimlerini şuan sorunsuz) Diğer sorun da galeride silseniz dahi bir adet fotoğraf bulunuyor sanırım romun içine karışmış başka birşey bulamadım şuanlık sabahtan beri kullanıyorum yaklaşık 4-5 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

quote:

sen onu kullana dur memnun kalırsan special editionu arkadaslara dagıtıyorum test edecekler eger olumlu yorum yaparlarsa onu yayınlayabilirim ya da yine pm yoluyla iletebilirim isteyenlere şimdilik ben onu kullanıyorum daha dogrusu testten geçiriyorum

Bugün tekrardan aynı problemi yaşadım oysa tertemiz bir kurulum yapmıştım şimdi neden çalışmıyor anlamıyorum... Şu special edition romun linkini atabilirmisin bir de onu deneyeyim...

böyle bir hatayı başka alan arkadaş var mı??
    benim hiç başıma gelmedi nerden kaynaklanıyor onu bile bilmiyorum açıkcası

yeni romu bekleyin lütfen şu an 3-4 arkadaş test ediyor benimle birlikte kimisi sarjını kimisi oyun performansını kimisi genel

sorun çıkmazsa kimsede gönderirim linki

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

Benim hatamdan kaynaklanan bir sorunmuş (kullanıslıuygulamalar.zip i kendim ayarlayıp atmayı denedim apkların ismini boşluklu yazınca sorun çıkmış düzelttim isimlerini şuan sorunsuz) Diğer sorun da galeride silseniz dahi bir adet fotoğraf bulunuyor sanırım romun içine karışmış başka birşey bulamadım şuanlık sabahtan beri kullanıyorum yaklaşık 4-5 saat

galeride resim silindi onu hallettimde gerci sana gönderdigimde hallolmus olması lazımdı ama gözden kaçmış demekki neyse bakalım
  • quote:

quote:

quote:

böyle bir hatayı başka alan arkadaş var mı??
    benim hiç başıma gelmedi nerden kaynaklanıyor onu bile bilmiyorum açıkcası

yeni romu bekleyin lütfen şu an 3-4 arkadaş test ediyor benimle birlikte kimisi sarjını kimisi oyun performansını kimisi genel

sorun çıkmazsa kimsede gönderirim linki

tamam bekliyorum o zaman sabırsızlıkla :)

• quote:

ya birşey sormak istiyorum 2'dir telefonla aramaya çalışırken android.process.acore sorunu alıyorum ilkinde önceden çalışır haldeyken aldığım backuptan restore yaptım sorun geçmişti fakat 2-3 saat sonra tekrar çıktı aynı problem. Bunun bir çözümü yokmudur temiz formattan başka. Uygulamaları kaybetmek istemiyorum :)

dostum sorununu nete araştırdım sorun yapan backup ile ilgili bir problem romdan kaynaklanmıyor backup yapmadan temiz kurulum yapın
    eski programlarınızı manuel olarak yükleyin
  • Prestige Rom Special ne zaman yayınlanır?
  • Arkadaşlar ben bu telefonu ilk aldığımdan beri şarj sıkıntısı problemim var.... Servise gönderdim yeni bir şarj cihazı verdiler.Ekran açıklığı da vardı. Ön paneli değiştirmişler tamam. Ama şarj sorun devam ediyor. 2.1, 2.2 ve 2.3 romların hepsinde aynı.... Telefonda şuan 35 rom yüklü...
    Sorunlar:

1) Telefonu akşamdan şarza koyuyorum, şarj ediliyor uyarısı alıyorum, lakin, şarjda takılı iken saatler geçmesine rağmen pil yüzdesi hiç artmıyor. Örnek; %20 şarj varken sarı uyarı ışığında iken telefonu şarja takıyorum, sabah teli elime aldığımda yüzdelik dilimde hiç bir ilerleme olmadığını görüyorum. Ama, sarı ışık yeşile dönüyor ve telefonu şarjdan çekip kapatıp tekrar açtığımda yüzdelik dilimin artmış olduğunu görüyorum.
    2) Telefon şarjda iken örnek; % 40 iken şarja taktım diyelim, şarj kablosunu çıkarmadan kapatıp tekrar açtığımda şarj 0'a (sıfıra) düşüyor. Bu durum sadece 2.3 romlarda oluyor.
    Şuan aldığım bir yedek pil ve harici şarj cihazıyla idare ediyorum. Pil tak çıkart yapıyorum.... Bu sorunu çözmek için tüm romları denedim, ama olmadı.

Servise göndermek son çarem 1 yıldan fazla garantisi devam ediyor. ama telefon serviste iken geçen birkaç hafta bana uzun geliyor. Bir şekilde bir yazılım problemi mi, var diye düşünüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.... Yoksa bu gidişle bu şekilde almak isteyen arkadaşlara satacağım. Çünkü telefonun şarj dışında hiçbir problemi yok.... Sevgiler, saygılar.....

Not: Batarya kalibrasyonu yaptım.. Stock romları denedim.

• Atmel fix kurunca harika oldu sonunda rom degistirmektende kurtuldum

• @sim1 ne konu kalabalıgı yapıyorsun bozuk telefonun icin romdan kaynaklanmayan birsey icin her tarafa yazmıssın bugun baktımda adam gibi bi konu ac ordan cvp bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 19 Mayıs 2012; 16:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Atmel fix kurunca harika oldu sonunda rom degistirmektende kurtuldum

tsklr dostum daha iyi bir rom icin calısıyorum ustunde special editionda su an arkadaslar test ediyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 19 Mayıs 2012; 16:15:16 >
  • Bu special edition için romu önceden kurmak gerekmiyorsa bana pm atarsanız denerim bu roma geçmeyi planliyorum

• quote:

quote:

ya birşey sormak istiyorum 2'dir telefonla aramaya çalışırken android.process.acore sorunu alıyorum ilkinde önceden çalışır haldeyken aldığım backuptan restore yaptım sorun geçmişti fakat 2-3 saat sonra tekrar çıktı aynı problem. Bunun bir çözümü yokmudur temiz formattan başka. Uygulamaları kaybetmek istemiyorum :)

dostum sorununu nete araştırdım sorun yapan backup ile ilgili bir problem romdan kaynaklanmıyor backup yapmadan temiz kurulum yapın
    eski programlarınızı manuel olarak yükleyin

zaten backup yapmadan kuruyorum ben ama uygulamaları yüklerken allbackup programını kullanıyorum romdan çıkan. Sorunun kaynağı belki odur. Şu an idareten başka bir rom yükledim senin special romunu bekliyorum.

• sen ordan sistem ayarlarınıda yedekliyor olabilir misin dostum çünkü kimse öyle bi hatayla dönmedi bana şimdiye kadar
  • quote:

sen ordan sistem ayarlarınıda yedekliyor olabilir misin dostum çünkü kimse öyle bi hatayla dönmedi bana şimdiye kadar

hayır sadece uygulamaları yedekledim. Böyle bi hatayla ben de ilk defa karşılaştım o yüzden çok şaşırdım ben de.
  • inan bende cok sasırdım bende ilk defa görüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu custom rom konusunda biraz yeniyimde Hocam prestige rom final edition b528 in üzerine kurulabilir demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCHExx

Bu custom rom konusunda biraz yeniyimde Hocam prestige rom final edition b528 in üzerine kurulabilir demi ?

kurulabilir dostum ilk sayfanın altına yazılı yukleme talimatı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxCHExx

Bu custom rom konusunda biraz yeniyimde Hocam prestige rom final edition b528 in üzerine kurulabilir demi ?

kurulabilir dostum ilk sayfanın altına yazılı yukleme talimatı

Saolasın
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.