Şimdi Ara

kapanmıstır... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akdum

emeğinize sağlık henuz yukelemdim ancak deneyeceğim. atmel sorunun çözen kernel yuklemeyi öneriyormusunuz?

ewet kesinlikle yükleyin ilk sayfada belirttigim her şeyi rahatlıkla yükleyebilirsiniz deneyip koydum hepsini
  • Romu birazdan indirip geri dönüş yapacam, emeğine sağlık..

edit : Rom 800 Mhz ile paketlenmiş olsa kanımca daha iyi olurdu.
    800 de istenilen performans olmadığından dolayımı 1 ghz ye çıkardınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 16 Mayıs 2012; 15:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

emeğinize sağlık henuz yukelemdim ancak deneyeceğim. atmel sorunun çözen kernel yuklemeyi öneriyormusunuz?

ewet kesinlikle yükleyin ilk sayfada belirttigim her şeyi rahatlıkla yükleyebilirsiniz deneyip koydum hepsini

hocam romu yukledikten sonra hiç açmadan belirtilen eklentileri direk yükleyelimmi yoksa telefonu actıktan sonramı yukleyelim fark olurmu?
  • quote:

quote:

quote:

hocam romu yukledikten sonra hiç açmadan belirtilen eklentileri direk yükleyelimmi yoksa telefonu actıktan sonramı yukleyelim fark olurmu?

ben 2 türlüde denedim bi sorun yok ama romu kurup telefon başladıktan sonra kursanız daha iyi olur düşüncesindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

Romu birazdan indirip geri dönüş yapacam, emeğine sağlık..

edit : Rom 800 Mhz ile paketlenmiş olsa kanımca daha iyi olurdu.
    800 de istenilen performans olmadığından dolayımı 1 ghz ye çıkardınız ?

evet 800mhz telefonumuz için düşük kalan bi değer aslında 1024 en ideali orta halli ben performans artışı yapmak için 1200 e çıkarttım sagladımda performansı
  • Rom kurulumu tamamlandı, görüşlerimi bildireyim..

1- Romda kullandığınız holo launcher kaynaklı sanırım ics tema ile aynı, menu geçişlerinde hafif dalgalanma oluyor,
    2- Kamera b528 e göre çok daha iyi çekiyor, sbasilin romdaki kameraya göre de dağlar kadar fark var,
    3- Sd kart sorunu mevcut restart yapınca sd kartı görüyor,
    4- Mp3 denemesi yapdım ses çok kötü çıkıyor, eko ayarları yapılmamış gibi o yüzden Volume + programını kurdunuz sanırım.
  • quote:

Rom kurulumu tamamlandı, görüşlerimi bildireyim..

1- Romda kullandığınız holo launcher kaynaklı sanırım ics tema ile aynı, menu geçişlerinde hafif dalgalanma oluyor,
    2- Kamera b528 e göre çok daha iyi çekiyor, sbasilin romdaki kameraya göre de dağlar kadar fark var,
    4- Mp3 denemesi yapdım ses çok kötü çıkıyor, eko ayarları yapılmamış gibi o yüzden Volume + programını kurdunuz sanırım.

geri dönüş için teşekkürler
    1-menu dalgalanması dediğiniz olayı başlatıcı ayarlarında menu efeklerini kapatarak giderebilirsiniz aslında o bir efek
    3- lütfen sd kartınızı kontrol ediniz şu ana kadar ne ben ne diğer kullanıcılar öyle bir hatayla karşılaşmadık
    4-ilk açtıgınızda ses orjinal ayarlarıdır volume+ ile anasayfada yayınlanan değerlere getirdiğinizde mükemmel sonuçlar elde edersiniz

• quote:

1-menu dalgalanması dediğiniz olayı başlatıcı ayarlarında menu efeklerini kapatarak giderebilirsiniz aslında o bir efek
    3- lütfen sd kartınızı kontrol ediniz şu ana kadar ne ben ne diğer kullanıcılar öyle bir hatayla karşılaşmadık
    4-ilk açtıgınızda ses orjinal ayarlarıdır volume+ ile anasayfada yayınlanan değerlere getirdiğinizde mükemmel sonuçlar elde edersiniz

ilgin için tşkler..
  • quote:

üstad ses ayarları daha önce hiçbir rom'da olmadığı kadar temiz olmalı, volume + kişisel ses seviyenizi yükseltebilmeniz amaçlı kullanılıyor, eğer sisteminize dps manager yüklediyseniz ya da daha önce kurduğunuz rom'da dsp manager varsa ve ayarlarından kalıntılar mevcutsa seste parazit yaşamış olaibilirsinz

• arkadaşlar facebook senkronizasyonu (sadece kişiler facebook programı değildir) ve *#*#2846579#*#* menusune ulaşmanızı sağlayan update paketi hazırlanmıştır ana sayfadan ve şu linkten ulaşabilirsiniz
    http://www.mediafire.com/?soq7qppxna0ej67
  • quote:

quote:

dostum volume + uygulaması ile telefon görüşmesi sırasında gelen sesin kalitesi de yükseliyormu. asliında cok guzel ama daha iyisini bilmediğimizden belki. ellerine sağlık romu ben çok beğendim. birde volume + uygulaması ile ilgili bilgili hangi ana sayfada.

• quote:

quote:

quote:

dostum volume + uygulaması ile telefon görüşmesi sırasında gelen sesin kalitesi de yükseliyormu. asliında cok guzel ama daha iyisini bilmediğimizden belki. ellerine sağlık romu ben çok beğendim. birde volume + uygulaması ile ilgili bilgili hangi ana sayfada.

hayır dostum volume + uygulaması arka hoparlorle ilgilidir gerekli ayarlarda konunun ilk sayfasında prestige romv1 in altıdaki resimlerde mevcut yapamazsan pm at yardımcı olayım

• b_gundem öncelikle çok güzel bir çalışma olmuş bence teşekkür ediyorum. .35 kernelde bazen sinyal yok gibi görünsede arama mesajlaşma yapılabiliyor, tam tersine sinyal olduğu halde arayıp ulaşamayan mesaj atıp bana ulaştıramayan da çok oluyor. Tam olarak test edemedim ama şebeke çekmeme problemi var mıdır bu romda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki101

üstad ses ayarları daha önce hiçbir rom'da olmadığı kadar temiz olmalı, volume + kişisel ses seviyenizi yükseltebilmeniz amaçlı kullanılıyor, eğer sisteminize dps manager yüklediyseniz ya da daha önce kurduğunuz rom'da dsp manager varsa ve ayarlarından kalıntılar mevcutsa seste parazit yaşamış olaibilirsinz

ben harici program kullanmam, normalde pek mp3 dinleyen biride değilim test amaçlı açdım zaten..
    sesde parazitlenme değilde geriden gelme boğulma gibi birşey, pek anlatamadım ama .)
  • bende hiç bir romda öyle bir sorun olmadı sadece sebeke cekmiyo gösteriyo ama (çarpı işareti çıkmıyor) ilk açtıgın 1-2 dk da ama çekiyo normalde ondan sonra çekiyoda gösteriyo
  • b_gundem, GPS i şimdi acık havada denedim, bağlandı sorun yok. Daha önce oda içinde camın kenarında denemiştim, hava da kapalıydi. Neyse, yanlış geribildirim için kusura bakmayın.

Video konusunda da bende mi sorun var acaba? Deneyen başka arkadaşımız var mi, video kaydında ses nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 16 Mayıs 2012; 17:42:44 >
  • yok dostum sorun sende değil ugrastım ama değişmiyor ama sunu belirtmek isterim o romla alakalı brşey değil bence ıcs dahil bütün romları denedim çekim yaptım dosyalarını inceledim ses kaydı düşük kalıyor donanımsal birşey olmalı elimden bir şey gelmiyo bu arada yeni update paketi hazırladım ana sayfada var istersen indirebilirsin
  • quote:

bende hiç bir romda öyle bir sorun olmadı sadece sebeke cekmiyo gösteriyo ama (çarpı işareti çıkmıyor) ilk açtıgın 1-2 dk da ama çekiyo normalde ondan sonra çekiyoda gösteriyo

kardeş bence konunun başına romdan tam performasn alabilmek için mutlaka 2 yada 3 kere kurulum yapın şeklinde yazı yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum..(şöyle ki eğer bir romda karar kıldıysan o romu birkaç kez kurmak alttaki dosyaların silinmesine ve sorunsuz olmasına yol açıyor.)

altta kalan romlardan illaki atık dosyalar kalıyor, senin emek verdiğin rom diğer romlar yüzünden çakışınca sorun bu romdanmış gibi lanse ediliyor..

Örnek :

Sende GPS sorunsuzken, başkasında çalışmıyor..
    Sensör romda sağlamken, başka şahısda çalışmıyor gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 16 Mayıs 2012; 18:59:18 >

• vallahi dostum şimdi yazsam romda sorun var zannedecekler bilen biliyor zaten onu birde arkadasların cogu denemek için romu yüklüyor ugrasacaklarını zannetmiyorum. dediğinde haklısın ama olmazsa en alta bir edit geçeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 16 Mayıs 2012; 21:40:20 >
  • Arkaşlar bu ses tuşlarıyla uyandırmayı iptal edebilecek bi ayar var mı kimsede ?
    (Bu arada son çıkan rom gayet güzel olmuş yapanın gözlerinden öperim.)
    Son bi soru bu romu 1024 hızda çalıştırmak daha mı makbul olur ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.