Şimdi Ara

kapanmıstır... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
0
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

dzo kurcaktım şimdi kurmadan ilk bunu deneyim kararlı birşeye benziyor :) denemekde fayda var tekar tşkler rom için elimden geldiği kadar geri bildirim yapmaya çalışırım

teşekkürler dostum yalnız tabanlar farklı biliyorsun değilmi birbirinden cok farklılar ben sadece ICS temasını hoş buldugum için temaları aynı o kadar

biliyorum farklı zaten şu an miui yüklü ics de sıf ekran ve şarj performansı yüzünden yüklüycektim önce bunu kurup deneyeyim
  • arkadaşlar agile unlock kurarsanız paketin içinde var tuş kilidi ekranı şu şekilde oluyor (HTC sense) yalnız biraz ramdan fedakarlık (7 mb kadar) etmeniz ve ilk kurulumda ayar yapmanız gerekiyor:
     kapanmıstır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 15 Mayıs 2012; 1:03:39 >
  • biraz önce kurdum kendi çapımda ufak testler yaptım :)

genel olarak rom güzel tavsiye ederim

+kernel ile dokunmatik hassasiyet tamamen giderilmiş bu çok güzel bir gelişme

+wifi ile modemi anında buldu ve nette gezmek çok iyi takıma yada kopma yaşamadım

+ekran kiliti şahsen çok güzel eski sürüm kaydırma olması orjinalden bence daha kullanışlı

+antutu 1280 mhz de 3339 puan aldı

+menü geçişleri çok hızlı akıcılık olarak sorunu yok

+ karşılıklı görüşme şansım olmadı fakat bana gelen sesde sıkıntı yok

+tel ses tuşları ile uyanıyor

+iki hafızayada erişim sağlanabiliyor

+forumda nerdeyse bütün romları denedim test için XviD uzantılı film açmayı bir arkadaşın romu dışında hiç bir rom filmi açamamıştı bu romda sıkıntı olmadan açtı

+youtubeden video izledim takılma yaşatmadı

- sıkıntı olarak sadece video çekmede ses çok kısık kayıt ediliyor 4dk video çektim pcden açtığım müziği nerdeyse hiç kayıt edememiş

bence başarılı bir rom olmuş günlük kullanmaktan ziyade kararlı bir sürüm olabilir.videoda ses sorunu elbet çözülecektir :)

• quote:

biraz önce kurdum kendi çapımda ufak testler yaptım :)

genel olarak rom güzel tavsiye ederim

+kernel ile dokunmatik hassasiyet tamamen giderilmiş bu çok güzel bir gelişme

+wifi ile modemi anında buldu ve nette gezmek çok iyi takıma yada kopma yaşamadım

+ekran kiliti şahsen çok güzel eski sürüm kaydırma olması orjinalden bence daha kullanışlı

+antutu 1280 mhz de 3339 puan aldı

+menü geçişleri çok hızlı akıcılık olarak sorunu yok

+ karşılıklı görüşme şansım olmadı fakat bana gelen sesde sıkıntı yok

+tel ses tuşları ile uyanıyor

+iki hafızayada erişim sağlanabiliyor

+forumda nerdeyse bütün romları denedim test için XviD uzantılı film açmayı bir arkadaşın romu dışında hiç bir rom filmi açamamıştı bu romda sıkıntı olmadan açtı

+youtubeden video izledim takılma yaşatmadı

- sıkıntı olarak sadece video çekmede ses çok kısık kayıt ediliyor 4dk video çektim pcden açtığım müziği nerdeyse hiç kayıt edememiş

bence başarılı bir rom olmuş günlük kullanmaktan ziyade kararlı bir sürüm olabilir.videoda ses sorunu elbet çözülecektir :)

çok teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumların için şu an ben son programları fln kurdum ve rom yapma işinede kurma işinede bi ara verdim su an antutu sonucum üstelik işlemciyi 1200 e çektim:
     kapanmıstır...

ama sonuclar 3400-ile max 3480 arasında değişti yani 60-70 puan oynuyor her defasında biz ortalama 3400 lerde geziyor diyelim rom için elimden geleni yaptım kamera içinde ne yapabilirim onu bulmaya çalışıyorum bir sürü ayar değiştirdim aynı ama şöyle bir durum var dün ics denedim kamera kaydı yaptım bugunde bununla bana aynı geldi sesleri nedense ikisindede kısıktı ama bulursam hemen çözümü paylaşacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

prestige rom ghost romun geliştirilmiş halimi

Aynen öyle.
  • Kullananlardan geri bildirimleri bekliyorum. Oyun performansı,kamera,müzik,akıcılık , internet hızı , görüşme ses kalitesi,sorunlar vs.

Bu arada ics launcher ile 360 launcher arasında ram kullanım farkı var mı?
    1.2 ghz işlemci ısınma yapıyor mu ve şarjı çok tüketiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PH_Ganso -- 15 Mayıs 2012; 13:05:03 >
  • b_gundem romunun 1,2 ghz 1 e nasıl düşerebilir romda ayar yok ek hangi programı kurmalıyız ?
  • ilk önce arkdaşım 1.2 den korkmayın kullanıslı programların geliştirilmiş halindeki antutu cpu master ile düşürenilirsiniz ben suan 1.2 de kullanıyorum çunku bir çok deger denedim en hızlı olduguna burda karar verdim he sisteme overclock pro. bie eklemedim dersen forumberin yayınladıgı kernelide yukleyeceksin mutlaka atmel sorununu halletmek için o kernel 1.8 e kadar cıkıyor açıkcası orj 0.8 olan işlemciyi 1.8 e cıkartırsan ne olur bilmiyorum 1.2 nin kendimce üst sınır oldugunu düşünüyor ve bu anlamada kendim için en üst seviyeye çıkarttım şimdi entegre etseydim sisteme overclock prog. mutlaka deneyen cıkacaktı 1.8 i :) ondan sonrada bana suç atacaktı. keske işlemcimizin datasheeti olsada ordan hesaplayıp size söyleyebilseydim... neyse işlemci konusu böyle holo ics launcher aslında asagı yukarı aynı rami yiyor ancak söyle bir durum var 360 launchera entegre edilmiş ram cleaner var (masa ustunde mauel olarakta yapabiliyorsunuz ) o emin olmamakla birlikta belli periyotlarda ram temizligi yapıyor dolayısıyla 360 launcherin hızı ordan geliyor... bunlar teknik konular diger soruları kullanan arkadaşlar cevaplasa daha dogru olur

• he ben kullanıslı programların hepsini kurmak istemiyorum diyorsanız zip dosyasını winrarla açın içinden apps klasorunun içinden istediginiz i dısarı cıkartın ve manuel olarak yükleyin
  • arkadaşlar 1024 te kullanmak isteyenler için update paketi hazırlayımmı cwmden programsız kurun
  • işlemcinizi 1024 mhz de çalıştıracak ayar paketi ana sayfaya eklenmiştir
  • quote:

arkadaşlar 1024 te kullanmak isteyenler için update paketi hazırlayımmı cwmden programsız kurun

forumberin yayınladığı şeyi yükledim ekran sorunu tamamen kalktı

cihaz 1,2 deyken sanırım fazla şarj yiyor dün gece 3 de şarja taktım öğlen 1 de aldım şarjdan 5 dk da 100 den 98 e düşmüş ve düşüyor kalibrede etmiştim

cihaz 1,2 de ısınmıyor ama durduk yere şarj yiyor

paket hazırlarsan sevinirim :)

birde yukarda arkadaş sormuş geri bildirim istemiş

bence yükleyin deneyin çok iyi rom olmuş tavsiye ederim videoda ses kısıklığı harici bir şey yok
  • quote:

quote:

arkadaşlar 1024 te kullanmak isteyenler için update paketi hazırlayımmı cwmden programsız kurun

forumberin yayınladığı şeyi yükledim ekran sorunu tamamen kalktı

cihaz 1,2 deyken sanırım fazla şarj yiyor dün gece 3 de şarja taktım öğlen 1 de aldım şarjdan 5 dk da 100 den 98 e düşmüş ve düşüyor kalibrede etmiştim

cihaz 1,2 de ısınmıyor ama durduk yere şarj yiyor

paket hazırlarsan sevinirim :)

birde yukarda arkadaş sormuş geri bildirim istemiş

bence yükleyin deneyin çok iyi rom olmuş tavsiye ederim videoda ses kısıklığı harici bir şey yok

dün gece sanırım onu editleyecegim yeride buldum 3-4 saat ugrastım ama uygun değeri tutturamıyorum bir türlü şimdiye kadar ki butun romları inceledim aslında herkesin değerleri aynı ve fotograf kalitesi herkesin romunda %90 ile çekim yapabiliyor en fazla onu %100 e çektim eger video işinide halledersem update paketi hazırlarım yine

• emeğiniz için teşekkürler. merak ettiğim bir şey var bu işlemci hızını 1ghze düşüren fixi ghost phantom roma da uygulayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tskjoe

emeğiniz için teşekkürler. merak ettiğim bir şey var bu işlemci hızını 1ghze düşüren fixi ghost phantom roma da uygulayabilir miyiz?

ewet dostum yapabilirsin burdan yapacagın butun updateler o rom içinde olur aynı şekilde ordakilerde bu rom için olur
  • sistemi 1ghz düşürdüm antutudan 3039 puan aldı

daha sonra gps test ettim sadece gps uydularını kullanarak 1 dk az bir sürede 7 uyduya bağlandı

bir tanede camerazoomfx ile foto çektim

http://desmond.imageshack.us/Himg152/scaled.php?server=152&filename=camerazoom2012051514523.jpg&res=landing
  • quote:

sistemi 1ghz düşürdüm antutudan 3039 puan aldı

daha sonra gps test ettim sadece gps uydularını kullanarak 1 dk az bir sürede 7 uyduya bağlandı

bir tanede camerazoomfx ile foto çektim

http://desmond.imageshack.us/Himg152/scaled.php?server=152&filename=camerazoom2012051514523.jpg&res=landing

sanırım video kaydını düzelttim yanlış yaptıgım bir yer varmıs ama en önemlisi database değiştirdim ve yeni tweakler deniyorum suan antutuda 1200mhz 3500 gördüm tam olarak:) sanırım v3 çalışmalarına başlıyacagım çünkü build prop lib dahil çok şey değişti fotograf çekiminde %10-%20 arası artış olacak keşke v2 yi bu kadar cabuk yayınlamasaydım
    antutu puanını dusmesi cpu akıcılıgı fln hep düşer 1024 e cekince

kapanmıstır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 15 Mayıs 2012; 16:35:07 >

• prestige roma ait son çalışmam anasayfaya eklenmiştir arkadaşlar...
  • quote:

prestige roma ait son çalışmam anasayfaya eklenmiştir arkadaşlar...

Elinize sağlık hocam başarılarınızın devamını dilerim
  • teşekkür ediyorum dostum devam için ara vermek zorundayım bir süre sadece forumu takip edecegim rom hazırlama cok zamanımı alıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.