Şimdi Ara

Kapatılan vakıf üniversiteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan akıbetimiz belli değil.YÖK'ün bildirge yayınlamasını bekliyoruz.Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş düşünüyordum bu olaylar olmadan önce şuan işler sıkıntıya girdi.Bir bildiği olan ya da fikir sahibi olan var mı ?

• vakıf değil terör örgütüne bağlı üniversiteler kardeşim..
  • Kendileri bu amaç uğruna hizmet etmiş olabilir fakat ben bana yakınlığından ve ailevi sıkıntılarım olduğu dönemde tercih yaptığım için uzağı yazamadım.Burdan anlaman gereken üzere bu olayda kurunun yanında yaşı yakamassın
  • resmowa1 R kullanıcısına yanıt
    Kurunun yanında yaşın yakılmasına ben de karşıydım ama devletin bekası için yaş'ın da gözünün yaşına bakılmayacak artık,yapılması gereken bu binlerce adamı nası eleyecek devlet ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de devletin akıbeti için iyi olanı istiyorum yıllarda hiç bir şekilde alakam olmadığı bir örgütün üyesi gibi tutulamam.Bunun için yök gerekirse sık eleyip ince dokumalı ki benim tüm çevrem böyleydi.Ben kurumun suçsuzluğunu ya da suclulugunu savunmuyorum benim için önemli olan girdiğim seneki puanımı yatay geçiş için kullanabilmem.
  • resmowa1 R kullanıcısına yanıt
    Eğer bunlarla ilgin yoksa inşallah senin için hayırlı olan olur.

• İnşallah hocam doğru olanın olmasını umut etmekten başka elimizden birşey gelmiyor şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuya up arkadaşlar.Hala girdiğimiz sene tutan üniversitelere yatay geçiş yapıp yapamayacağımız belli değil.Yapsakta diplomada kapatılan üniversitenin adının yazıp yazmayacağı ya da kendi puanımızla kazandığımız üniversiteye ücret ödeyip ödemeyeceğimiz belirsiz

• O üniversitelerin diplomaları boş bir a4den farksız bu saatten sonra. Allah sabır versin senin gibi masumlara. Malum fanlar ise cehennem olsun.
  • Diplomada üniversitenin ismi yazacak ve bugün yapılan açıklamaya göre taban puan aranmayacakmış geçişlerde nasıl yapıcaz bi fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Fibromiyalji

Diplomada üniversitenin ismi yazacak ve bugün yapılan açıklamaya göre taban puan aranmayacakmış geçişlerde nasıl yapıcaz bi fikrim yok

kapatılan üniversteler ile ilgili yatay geçiş konusu nedir diyelim ki fatih hukuk da okuyan biri taban puan vs. aranmaksızın boğaziçi hukuk a geçebiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam başta vakıf üniversiteleri olmak üzere isteyen üniversiteler taban puanlarını kaldıracak

• Son gelen güncellemelerle beraber üniversite seçme hakkı giriş yılı esas alınarak öğrencilere bırakıldı.Yeniden tercih yapacakmışız.

• quote:

Orijinalden alıntı: resmowa1

Son gelen güncellemelerle beraber üniversite seçme hakkı giriş yılı esas alınarak öğrencilere bırakıldı.Yeniden tercih yapacakmışız.

peki okulunda kalmak isteyen (devredilen universitede)hic bir tercih yapmadan aynen kalabiliyor mu?

• Mağdur olmayacaksınız dendi sözde.
  • Misaros kullanıcısına yanıt
    magduriyetin krali geliyo binlarimiz baska fakultelerin oldu bize simdi baska okula gidin diyolar baska okullar hepimiz alacak kadar buyuk degil 65 bin adamin rahat 15-20 bin i acikta kalacak bunlarin kimi mezun olmasina 20 gun kalan adamlar kimi daha okulda ki 2. senesi olan adamlar olacak kaldi ki baska sehre gitmeye parasi yetmeyecek ogrenciler var biri de benim ev okul gidip geliyodum sehir disina gucum yetmez

• bu üniversitelerde halen okuyanlara bişey olmayacaktır. var olan üniversitelere yerleştirilip mağdur edilmeyecekleri zaten söylendi.

asıl bu ünilerden mezun olup diploma alan insanlara olan olacak. düşünün ki mezun olduğunuz üniversiteyi 10 sene sonra bu ülkede kimse hatırlamayacak
  • işten çıkartılan , işe alınmayan arkadaşlarım var..
  • birkaç vakıf üni çok iyiydi keske kapanmasaydı
  • Mağdur edilmiyecekler zaten , ne yani kurunun yanında yanmayın diye size kıyak mı geçeceklerdi ? Sanki hepiniz yatay geçiş yapmak istiyormuşcasına size hak veriyorlar daha ne.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.