Şimdi Ara

Kapı çizik giderici macun videolu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki usta kapıdaki çiziği giderme işleminde bir macun kullanmakta bunun tam olarak ne olduğunu bilen var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=lF90n4s2zgw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENER... -- 11 Ekim 2013; 11:59:04 >

• Böyle birşey mümkün mü gerçekten?Videonun altında yapan kişinin hiçbir yorumu yok.
  • upuuzun ses yok valla izlerken sızmış kalmışım.Adam onlarca işlem yapıyor kimyasal filan bırakda çizik kalmasın
  • takip+
  • Farklı bir forumdan araştırma üzerine arkadaşımız adres ve kişi bilgilerine ulaşmıştır. Ben daha bayram tatili dolayısıyla arayıp görüşemedim. Bilgilerinize...

Irfan Oto Boya Kaporta Yedek Parça Inş. San.Ve Tic. Ltd. Şti. sasmaz ankara

0 Stars. İRFAN OTO BOYA KAPORTA YEDEK PARÇA İNŞ. SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. TUM MARKALAR sasmaz ankara

OTO SAN.SİT. 1. CADDE 43 SK NO. 17 sasmaz
    Ankara, Ankara
    Ankara

Telefon: 3122785662
  • aynı model aracımızda hem sağ tarafta hem de sol tarafta aynı şekilde çizik mevcut.. şerefsizler çizmişler bi gün..

uygulama güzel eğer gerçekten böyle sonuç veriyorsa
  • ankarada oturanlar varsa bir gün herkesin müsait olduğu gün ustayı ziyarete gidip hem test ederiz yöntemi hem fiyat alırız :)
  • Giden, test eden, gören bir arkadaş oldu mu?
  • Benzer uygulamayı (işçiliğini bildiğiniz) İzmir ve çevresinde yapan yer biliyor musunuz?
  • Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin.

İrfanotoya gidenler varsa, yorum alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece opak ve koyu renklerde bu işlemi yapabiliyorlar, metalik / pastel renk yapamayacaklarını söyledi ve sahibi tok esnaf olmuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.