Şimdi Ara

Kapı gıcırdaması için vd40 kullanılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vd-40 kapı gıcırdamaları için kullanılır mı ? Kapıyı açarken gıcırdıyor ve nereye sıkabilirim ?

Ek olarak oto bakım seti almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz birşey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 23 Nisan 2017; 12:34:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanılır hocam. Hatta gres yağ sürersen daha etkili olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce wd 40 sıkın. Wd 40 pası çözer vede kalın yağın giremeyeceği aralıklara nüfus eder. Sonra wd 40 peçete ile temizleyip kalıcılık için gres sürün.Varsa beyaz gres daha kalıcı olur. Eğer araç kapıları yağlanmazsa o mekanizmadaki bilyelere zarar veriyor sonra kapı ayarı gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiFANBOY -- 23 Nisan 2017; 12:43:28 >
  • AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak nereye sıkacağım vd-40 ı , deneyimim yoK maalesef. Bir de dediğiniz gres ürününü benzinliklerde bulabilir miyim ?

• Kapılara kesinlikle gres sürülmez. Kapı gergileri, kilitlere sürülen gres tüm tozu üzerinde tutar ve hareketli parçaların bozulmasına neden olur. Gresle birlikte pislik Macun gibi olur. Sadece wd40 yeterlidir.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne tarafa sıkacağız bunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Hocam ne tarafa sıkacağız bunu ?

Kapı menteşelerine, kapı kapanırken içeri giren çubuk gibi bir parça var ona sikacaksiniz. Ozetle Kapı açılıp kapanırken gördüğünüz tüm hareketli parçalara sıkın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 yıldan fazla oldu wd40 sikali bı daha tekrarlamadi aynı sesi. Kapıyı açınca açıp kapatıp incelediğinizde menteşeleri görebilirsiniz. Gres gereksiz bence.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de bizim 2004 focusum ön göğüsünde leke var ve ne yapsam çıkaramadım. Bunu nasıl halledebilirim.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Az mı sıkayım hocam yoksa biraz fazla mı.

• WD-40 hareketliher şey için kullanılır. Diziniz dirseğiniz bileğiniz ağrıyorsa bile sıkın. Her mühendisin ıslak rüyası wd-40

• quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

WD-40 hareketliher şey için kullanılır. Diziniz dirseğiniz bileğiniz ağrıyorsa bile sıkın. Her mühendisin ıslak rüyası wd-40

Aman hocam herşeye sıkın yazmışsın ergenler var mazallah
  • Wd40 sıkıldığı yere toz toplar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 23 Nisan 2017; 13:47:41 >
  • aynı sorun bende de var. menteşeler + gergilere bolca wd40 sıktım ama hala kapıyı açarken gıcırdama değil ama tukur tukur inceden vuruyor gibi böyle, zorlanma sesleri var.

astra h araç.

sanırım kapıları söktürüp araları iyice temizletip yağlatmak lazım.
  • Eski aracımın kapısı gıcırdamaya başlamıştı,
    Menteşelere wd40 sıktım hem kapı açılışı kolaylaştı hemde ses tamamen gitti,
    Ayrıca wd40 sıktığım yerde sonradan toz oluşmadı,
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Çok da siksaniz bişey olmaz. Yanınızda bir bez bulundurun suzen kısımları alırsınız.

• Oto bakım seti önerebilecek varsa sevinirim.

• Wd40 yaglayicidir hocam zaten. Yaglanmasi gereken herhangi bir yere uygulayabilirsiniz. Sorununuzu da halledecektir.

• Sanayide yumurta kırarken bile wd40 kullanılır. Ben arabada kullanmadıkları bir yer hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.