Şimdi Ara

Kapı Sesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haline şükret bence ben o DUSTER'in kapı sesini duyunca hayattan soğudum... Resmen bildiğin teneke!
  • Reservation.
  • ya akvaryum hortumunu nasıl doşeyecem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

ya akvaryum hortumunu nasıl doşeyecem :D

Fitilleri sök usta ortasındaki boşluğa turnike yada akvaryum hortumu dediğimiz şeyden sok arabanın kapılarıyla sevişesin gelir

Kapı Sesi.
  • quote:

ya akvaryum hortumunu nasıl doşeyecem :D

Akvaryum hortumu fitillerin içine döşenir ama uğraşma çünki ses kapının ağırlığından ve yalıtımından dolayı çıkıyor. Ayrıca iç mekanizmanında sağlam bir bütün gibi çalışması lazımki o sesi alabilesin.. Ciğerinden geliyor o ses. Senin konserve kutusu kapı kalınlığındaki cliodan o sesi alman imkansız
  • kulaklarını yıkat oto yıkamacıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Dostum akvaryum hortumu al ve filtrenin içine yerleştir onu.O zaman sesi E class gibi olur.

ben denedim ama daha beter oldu, kalın kaçtı kapının kapanması için daha sert vurulması gerekti, geçen gün çıkarttım attım
  • golfteki kapı sesi neden octavia da leonda yok ? aynı fitiller aynı malzemeler kullanılıyor
  • B segmenti ve ustelik renault marka bir arac kullaniyorsunuz bu gayet dogal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

B segmenti ve ustelik renault marka bir arac kullaniyorsunuz bu gayet dogal

Vw Bora C segmenti.

En son yaptığiım yolculukta Megane ıı'yi mumla aradım... Yol sesi ve dar iç mekan, özellikle arka mekan tam bir facia.

Yol sesi bakımından 120 km kadar Megane ıı, 120 km'den sonra Laguna ııı.

Traktör sesli VW dizelleri bilenlerdensiniz...
  • Şu bluemotion polonun kapı sesi beni benden alıyor taklidini yapamıcam ama hakkatten tok Gel gelelim o 1.2 motor 3 silindiri kafa ütülüyor hem titreşimli hem gürültülü her vites değiştirdiginde devrini bulsun diye gııııııııııııııııııırr diye toparlayan motorun sesi vs Palionun kıt kıt kıt diye açılıp çaat diye kapanan kapısının arkasında da az yakan 1.4 benzinli motoru ilk 3 viteste redline durumda ok gibi fırlaması beni benden alıyor
  • Adamın sorununa bakarmısın? Kapı sesiymiş de utanıyormuş da kapıyı kapatmaya, vs. vs. Hİçde abartılacak kadar bir kapı sesi çıkmıyor nedense. Şimdi ben bunu dedim diye fanatik ilan edilirim. Ama ziyanı yok, isteyen istediğini düşünsün. Zaten Symbol'ün kapısı kaç kilo ki sokağa ayağa kaldıracak kadar kapı sesi olsun.

Bırak bence kapı sesini vs. de şükret altımda ayağımı yerden kesen, beni bir yerden bir yere istediğim zaman götüren bir arabam var diye. Bir Mercedes veya bir Honda konforu beklemen hata olur zaten bu arabadan.
  • Ya arkadaşlar filtreler ney şu kapının ordaki siyah lastiklermi ? resimli koyabilirseniz koyun size zahmet.bide symbolun ön kapısı ağır arka kapısı hafif.arabanın kendisinde olması lazım o ses.geçen gün citroen bayisine gittik c4 ün kapısını açtım içine bindim çıktım örttüm çok tok bi ses geldi 3-4 defa açıp açıp kapattım adamların düşüncesi ne oldu merak ediyorum.
  • quote:

of yha of kapıyı kapatmaya utanıyorum

• mersedesin kapı sesini tek geçerim. fosfos da neymiş.

hurdası bile tak oturuyor:

http://www.youtube.com/watch?v=UrDkYBVE-qE
  • quote:

Yha arkadaşlar bizde renault symbol 2008 model araba var arabanın arka ve ön kapısını kapatınca teneke sesi gibi lubb ediyor. geçen gün bir şeye dikkat ettim adam golf 6 nın kapısını kapattı dubb etii tok bir kapı sesi geldi buna nasıl bir çözüm bulurum bazı kişiler kapının kapandıgı yerde metal var oraya siyah elektrik bant yapıstır dediler yapıstırdım çok çok çok az faydası var nasıl çözüm bulurum kapıyı bi kapatıyom mahalle inliyor ?

http://www.youtube.com/watch?v=_V8ZAdyEBBw

BU sana bir fikir verebilir adamlar reklamını bile yapıyorlar

• bizim doblo normalde biraz tok kapanıyor. aracı yıkadıktan sonra kuruyuncaya kadar ses daha da toklaşıyor. vw seviyesinde tok ses çıkarıyor.
  • hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

B segmenti ve ustelik renault marka bir arac kullaniyorsunuz bu gayet dogal

Vw Bora C segmenti.

En son yaptığiım yolculukta Megane ıı'yi mumla aradım... Yol sesi ve dar iç mekan, özellikle arka mekan tam bir facia.

Yol sesi bakımından 120 km kadar Megane ıı, 120 km'den sonra Laguna ııı.

Traktör sesli VW dizelleri bilenlerdensiniz...

Ben sadece kapi sesini yorumladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.