Şimdi Ara

Kapı Sesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kapı fitillerinin ne oldugunu kapıdaki siyah lastik gibi olan şeyler e bunu nasıl sökerim sokunce geri takamazsam ?
  • Polonun arka kapılar ufacık iyice tok kapanıyor sırf o sesi duymak için dolduruyorum arabayı okulda 4-5 kişi geziyoruz, arkadaşlar da o sese hayran açıp açıp kapıyorlar, herkeste fetiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Yha arkadaşlar bizde renault symbol 2008 model araba var arabanın arka ve ön kapısını kapatınca teneke sesi gibi lubb ediyor. geçen gün bir şeye dikkat ettim adam golf 6 nın kapısını kapattı dubb etii tok bir kapı sesi geldi buna nasıl bir çözüm bulurum bazı kişiler kapının kapandıgı yerde metal var oraya siyah elektrik bant yapıstır dediler yapıstırdım çok çok çok az faydası var nasıl çözüm bulurum kapıyı bi kapatıyom mahalle inliyor ?

http://www.youtube.com/watch?v=_V8ZAdyEBBw

BU sana bir fikir verebilir adamlar reklamını bile yapıyorlar

Reklam güzelmiş.

• Merhaba beyfendi, ben VW Ceo'su Kedi Paşa,
    VW'lerimizin övünç kaynağı tok kapı sesimizdir, zaten budur bizi preminyum marka yapan (ha birde türk halkı) Youtube'da meşhur bir videomuz vardır, Golf model aracımızın kapısına çıkıp tepindiğimiz, ve Jetta aracımız ile ağaçtaki oyuncakları düşürdüğümüz Bizim övünç kaynağımız da budur. Üzülerek söylüyorum ki 60.000TL'ye sattığımız Golf'lerin bazılarında klima bile yoktu. Boşline araçları kazıklamaya devam. Nede olsa türk halkı alır

• tok kapı
  • Focus1 aracım var, bazı başlıklarda kapı fitillerine anten kablosu sokmanın rüzgar sesine faydası oluyot diye okumuştum. Evde de kullanmadığım anten kablosu vardı. Bir haftasonu şunu bi deneyeyim dedim. Ön kapıların fitiline anten kablosunu soktum ve gerçekten rüzgar sesini biraz azalttı. Sadece ses azalması ile de kalmadı, kapıların kapanışı çok tok hale geldi .
  • Bizim millet karpuzu tokatlıyarak, arabanın da kapısını kapatarak tok ses almaya bakar

Firma yöneticileri de çözmüş olayı, tv'de otoşov için tanıtım yapan Fiat yöneticisi kapıları kapatıp " bakın aynı Alman arabaları gibi, tokluk hissi" var deyince olay bitmiştir dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Focus1 aracım var, bazı başlıklarda kapı fitillerine anten kablosu sokmanın rüzgar sesine faydası oluyot diye okumuştum. Evde de kullanmadığım anten kablosu vardı. Bir haftasonu şunu bi deneyeyim dedim. Ön kapıların fitiline anten kablosunu soktum ve gerçekten rüzgar sesini biraz azalttı. Sadece ses azalması ile de kalmadı, kapıların kapanışı çok tok hale geldi .

Yha içine nasıl sokuyorsun lastiği yırtıp içine sokup geri bantlıyormusun :D :D
  • işte o efsane muhabbet bu konudan çıktı
  • Geçen bende bir otoparka gittim aracın kapısını kapattım arkadaşım da yanımda, kendisinde de golf var, ertesi gün gittiğimde Opel almıştı.

Bu da böyle bir anımdır.
  • quote:

Yha arkadaşlar bizde renault symbol 2008 model araba var arabanın arka ve ön kapısını kapatınca teneke sesi gibi lubb ediyor. geçen gün bir şeye dikkat ettim adam golf 6 nın kapısını kapattı dubb etii tok bir kapı sesi geldi buna nasıl bir çözüm bulurum bazı kişiler kapının kapandıgı yerde metal var oraya siyah elektrik bant yapıstır dediler yapıstırdım çok çok çok az faydası var nasıl çözüm bulurum kapıyı bi kapatıyom mahalle inliyor ?

İLGİNÇ BİR SORUN ÇÖZÜMÜ NE BENDE MERAK ETTİM

• quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

quote:

İLGİNÇ BİR SORUN ÇÖZÜMÜ NE BENDE MERAK ETTİM

Çözümü bilmiyorum böyle biniyorum

• quote:

of yha of kapıyı kapatmaya utanıyorum

of yha of

bu nedir abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

of yha of kapıyı kapatmaya utanıyorum

of yha of

bu nedir abi

Hahahaha:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw ve kapı sesi konusu :) bu donanım standart ama arka pencereler çevirmeli kollu, otomatik değil.
  • quote:

Evet symboller fazla dayanıklı değil akvaryum hortumu ney ? ve nereye doşeyecem ?

Ney degil zurna demek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.